Mestaruus ja liiganousu – onnittelut Kouvolaan!

  • 30 559
  • 128

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika outoa, ettei Urheilusanomissa mainita sanallakaan KooKoon mestaruutta. Odotin jopa erillistä artikkelia, mutta ei siis mitään. Mestistä kuitenkin seurattu kyseisessä lehdessä ainakin jollain tasolla koko kausi.

En ole juurikaan aikaisemmin edes noteeraanut Urheilusanomat-nimistä lehteä. Ei varmaan ole kovinkaan hääppöinen levikki kyseisellä lehdellä. Piti oikein tarkistaa netistä mikä lehti kyseinen Urheilusanomat oikein on? Liittyy siis jotenkin Iltasanomiin? Valtamedia mm. Urheiluruutu kuitenkin huomio ihan hienosti KooKoon mestaruuden. Urheilusanomia en veikkaa kovinkaan pitkäikäiseksi lehdeksi.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lehti on tunnettu aiemmin nimellä IS Veikkaaja ja perustettu alunperin vuonna 1940.

Ok. Kiitoksia tiedosta. Voihan siis olla, että kyseisen lehden elinkaari jatkuu siis edelleenkin. Painettu lehtimedia on kuitenkin koko ajan menettänyt lukijoita ja jalansijaa, joten jos urheiluun painottuvan lehden juttujen sisältö on tuota tasoa, kuin edellä on kerrottu, niin eipä tarvitse ihmetellä miksi useat lehdet hiipuvat hiipumistaan kunnes lopetaan kokonaan. Kyseessä siis Suomen suosituin urheilulaji ja mestiksen yleisöennätys 5200 katsojaa ja Urheilusanomat ei noteeraanut lainkaan asiaa. Hämmästyttää, kummastuttaa. Mestis taitaa lisäksi edelleenkin olla joukkueurheilulajeista yleisömäärillä mitattuna Suomen toiseksi suosituin sarja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös