Missä Huzckowski ?

  • 1 561
  • 2

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihmettelen miehen putoamista pelaavasta joukkueesta. Jossain on mainittu syyksi flunssa, mutta ihmettelen kohta 2-3 viikon flunssaa. Etenkin, kun ymmärrykseni mukaan JYPilla on pienoista vajausta pelureista.

Kuka tietää, voiko miestä odotella lähiaikoina kehään vai paraneeko flunssa vasta vapuksi ?
 

vsop

Jäsen
Huczkowskiin iskee yleensä kuumeilua pitkin kautta ja sitä on turha ihmetellä. Kuumeilu on siis perinne jo c-junnuista lähtien. Kuumeeseen on yritetty etsiä erilaisia rohtoja, mutta eipä ole sopivaa löytynyt. Joten ehkäpä Vappuun mennessä kuume on jo laskenut. Kuumetta lukuunottamatta mies on kunnossa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Huczkowski pitää muuten erästä ennätystä hallussaan. Nimittäin on JYP:n eniten liigaotteluita pelannut peluri ilman maalia, 75 matsia ilman maaliverkon heiluntaa Husen toimesta. Tuomo Kortelainen on myös pelannut 55 peliä ilman maalia.

Huse on aktiivipelaajista neljäntenä ja kaikkien aikojen listalla yhdeksäntenä. Nousee jouluun mennessä ainakin kaksi sijaa, jos pysyy terveenä ja eikä tee maalia.

Aktiivipelaajista listalla edellä on listan ykkönen Matti Hana(SaiPa), Ville Piekkola (Lukko) ja Antti Weckström (SaiPa).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös