HockeyAllvenskan 2013–2014

  • 9 761
  • 28

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Mites tuo sitten menee jos Djurgården ja Rögle päätyvät tasapisteisiin, ja maalierokin olisi sama? Ratkaiseeko sitten voittojen määrä (joita Djurgårdenilla on enemmän) vai tehdyt maalit joita Röglellä on tällä hetkellä enemmän?

EDIT: Ja selvennykseksi siis jos molempien maaliero on vaikka +3? Eikä niin että molemmilla olisi täsmälleen sama maaliero.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Olipa huikea Kvalserien ja huikea päätös. DIF oli lopulta maalierolla Rögleä parempi, molemmilla 17 pistettä, mutta DIF:n maaliero plussalla viiden ja Röglellä kolmen maalin verran. DIF:n kahden vuoden vaellus Allsvenskanissa siis ohi ja paluu "Elitserieniin" on totta.

On se karu tämä Kvalserien, ei siitä mihinkään pääse. Hienoa, että näitä pelejä näkee Suomessa. Henkilökohtaisesti katson mieluummin Kvalserieniä kuin KHL:n pudotuspelejä.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Oli kyllä upea päätöskierros! Valitettavasti Viasat ei näyttänyt Tukholman peliä vaan tuon Ängelholmin pelin, mutta sielläkin Rögle pisti turbovaihteen kolmannessa erässä päälle ja pelasi hurja hurmos ja riski päällä. Aluksi näytti hyvältä ja maaleja tuli mutta sitten se kostautui ja maaleja tulikin omaan päätyyn...

Itse olen aina pienten puolella ja olisi ollut mahtavaa nähdä Röglen nousevan, mutta eipä tuo Djurgårdenin nouseminenkaan haittaa, oli kyllä mahtava meininki Tukholmassa mitä pikkupätkän nousujuhlista näin.

Kyllä nämä pelit voittaa kaiken. Siinä jää KHLn, SM-Liigan ja SHLn playoffit toiseksi. Joku mestaruus on vain mestaruus jota juhlitaan pari viikkoa ja sitten unohdetaan mutta sarjanousu on paljon suurempi juttu, sillä on todella suuri merkitys joukkueen tulevaisuudelle ja ehkä myös koko kylälle josta nousija on kotoisin.
 

Stonemaki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New Jersey Devils, Tampa Bay Buccaneers
Olihan huikea Kvalserien tänä vuonna. Hienoa, että ensi kaudellakin SHL:ssa on joukkue Pääkaupungista. Kyllä Djurgårdenille suon nousun, koska niin hyvin on ollut jengiä hallilla koko kauden ja fanit seissyt joukkueen takana. Harvoin valmentajanvaihto antaa näin hyvää/pitkäaikaista boostia, mitä Djurgårdenin tapauksessa. Iso peukku Särkijärvelle, joka käänsi kelkan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös