Puolivälierät 2014: KooKoo – Jokipojat

  • 23 105
  • 103

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hyvää tsemppaamista Jokipojilta, koska lähtökohdat olivat monellakin tavalla kohtuullisen hankalat (taloustilanne ja muutaman avainmiehen loukkantumiset), mutta oikea joukkue meni kuitenkin jatkoon. Mitä pidemmälle sarja eteni, niin sitä selvemmin materiaaliero tuli näkyville ja muutoinkin KooKoo jaksoi pelata läpi sarjan yllätävänkin fiksusti. Joensuun ensimmäisen matsin tapaista jäähyilyä ei nähty enää jatkossa ja muutoinkin jaksettiin pelata kärsivällisesti omalla sabloonalla, vaikka peli oli otteluissa pitkäänkin tasatilanteessa.

Yksittäisistä pelaajista mieleen jäivät:

+ Lippojoki
+ Tallberg
+ Rämö
+ Hämäläinen

+/- Jyrkkiö
+/- Levokari
+/- Juutilainen

- Karevaara
 

Liitteet

  • GoOnKooKoo.jpg
    GoOnKooKoo.jpg
    92,9 KB · kertaa luettu: 770
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Se oli semmonen tällä kertaa. Ei tuolle nyt Jokipojat vaan mitään voinut, se on tunnustettava kaikkien sarjaa seuranneiden. Ei jäänyt edes jossiteltavaa, vaikkei Ruohomaata olisi kolhittu rikki, tai tai tai.. se on vaan niin, että ne pelaa ketkä pystyy ja joukkeena toimitaan. Jos materiaali on kapea niin on. Pakisto oli sentään hyvä, Lehikoisen johdolla.

Henkilökohtaisesti kiekkokausi oli Mestiksen osalta tässä, jäljellä on Tappara ja oma kausi, joten onnea vaan loppukauteen Kouvolan betonilähiöihin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun vielä ei voi oikein ennakoida tulevaa sarjaakaan, niin vedetään nyt vielä pikkaisen yhteen tätä ekaa kiekkaa. KooKoo hoiti homman ja sarja meni loppujen lopuksi oikeastaan tosi hyvin.

Sarja meni katki viidessä pelissä, eli jäi sopivasti lepoaikaa. Ei kuitenkaan ollut mikään läpihuutoläpsyttely missään tapauksessa, eli uskoisin että joukkueessakin päästiin jo kunnolla playoff-fiiliksiin. Lisäksi suorituskäyrä oli ainakin jonkun verran nouseva.

Kukaan ei pudonnut sairastuvalle, jos siis Levokarikin tuosta toipuu. Joukkueesta löytyi leveyttä ja esim. Tallberg oli liekeissä, toki sitten vastakupissa se että monelle kärkihyökkääjälle jäi paljon petrattavaa.

Rämö oli vakuuttava ja voi vielä hyvinkin olla, että yksinään mököttävä Fordel ei ollutkaan olettamuksissaan oikeassa. Etenkin kun Kauppilakin pelasi varsin kelvollisesti. No, näiden konkareiden vire vielä punnitaan tosissaan tulevissa peleissä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kukaan ei pudonnut sairastuvalle, jos siis Levokarikin tuosta toipuu.

Korjataan sen verran, että Pauli Levokarin lisäksi sairastuvalle joutui myös Santtu Huhtala loukkaannuttuaan puolivälierän toisessa ottelussa Joensuussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös