Otteluseurantaketju KHL-pudotuspelit 17.3

Tänään onkin tarjolla varmasti kaksi aivan huikeaa ottelua:

17:30: Dynamo Moskova-Lokomotiv Yaroslavl
20:00: Donbass Donetsk-Dynamo Riika

Tartu

HIFK, KHL

Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon yleisöä Donbass-Riika peli Bratislavassa kerää vai pitääkö peli kenties pelata tyhjille katsomoille.

Harmi, että Viasat näyttää tänään jo kolmannen tai neljännen Dynamo-Lokomotiv matsin. Nuo Donbassin ja Riikan pelit ovat kuitenkin sarjan loppupäässä olleet tiukkoja matseja ja sielläkin olisi suomalaisia pelaajia, joita olisi mukava nähdä.

Magni

KHL, NHL
Harmi, että Viasat näyttää tänään jo kolmannen tai neljännen Dynamo-Lokomotiv matsin.
Neljäs tv-peli on tuosta sarjasta kyseessä. Pakko sanoa, että kyllähän tuo ottelusarja on kuitenkin tarjonnut erinomaista jääkiekkoa, jossa tunteet ovat jatkuvasti kuumana. Tästä hyvä esimerkki on ollut Komarov - Ljubushkin (19v) taistelupari. Tempo peleissä on ollut jatkuvasti erinomainen. Lokomotivilta jokainen jätkä antaa aivan kaikkensa jokaisessa pelissä ja vielä enemmän.

Dynamon "rasvattu kone" on tänään todellisessä testissä, kun alla on murskaava 0-6 tappio. Lokon kohdalla valmentajanvaihdos oli se avainsana, jonka takia joukkue on pystynyt Dynamoakin viemään, vaikka vaihdos tuli vain neljä kierrosta ennen runkosarjan loppua. Dave Kingin suojatit ovat lähellä tehdä avauskierroksen toisen ison yllätyksen, jos Dynamo kaatuu tänään.

Jos yhtään sarjan aiempien pelien tasolle päästään, niin erittäin kova peli tulossa, jossa peli on fyysistä, erittäin uhrautuvaa ja tempo on kova. Ljubushkin-show jatkunee. Mahtava pelaaja.

Ilmeisesti tänään näytetään SHL:n poffeista peli. Mielellään olisin nähnyt päivän molemmat game sevenit tv-peleinä, mutta pitänee väijyä jälkimmäinen netin kautta.

Go Loko!

red.machine

Slovakia
Lokomotiv on tarrannut hennolla otteella jatkopaikkaan, mutta 40 minuutissa voi tapahtua vaikka mitä

Magni

KHL, NHL
Kuten Antti Mäkinen totesi, niin mahtavaa hokia nähdään jälleen kerran KHL:n pudotuspeleissä.

Dynamo on häviöllä kotonaan 0-2. Pian tuon 0-2 maalin jälkeen Lokomotivin hyökkääjät Alexander Chernikov ja Daniil Apalkov törmäsivät toisiinsa, jonka myötä kenttä täyttyi verestä, eikä miehiä nähty enää loppuerässä. Tuostakin huolimatta Loko vei loppuerääkin ja erä oli joukkueen täydellistä näytöstä.

Löytyykö Dynamosta useampi lisävaihde, sillä nykyinen ei riitä. Jeremenko ei ole Dynamon maalilla alkuunkaan normivireessä, vaan imaisi toisen maalin.

Miten Lokoon vaikuttaa, että kaksi hyökkääjää putosi riveistä pois? Apalkov saattaa kyllä palata, mutta avausmaalin tehnyt Chernikov vuodatti sellaisen verilammen jäähän, että ei varmasti pelaa enää tässä pelissä, jos enää ollenkaan tällä kaudella.

Dynamo - Lokomotiv 0-2 (1. erän jälkeen)

Ai ai, mitä kiekkoa!

Malmi

Sympatiat: DIF
Nyt oli pikkasen kyseenalaista toimintaa Komarovilta. Loukkaantunutta, vaihtoon hitaasti kituuttavaa pelaajaa nyt ei tarvitsisi välttämättä mennä enää taklaamaan.

Ahar

Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Alkaa olemaan tunnetta pelissä. Veikkaan vanhaa kunnon kokokentän joukkotappelua jossakin vaiheessa.

Magni

KHL, NHL
Tämä on muistaakseni viides peli, jonka näen tässä sarjassa. Toisen erän osalta karkasi tuomareilta peli hieman lapasesta tai toisin sanoen jäi pari selkeää jäähyä sinisille viheltämättä.

Toinen erä oli sitten Dynamon. Komarov karkasi jäähyaitiosta läpiajoon ja kiekko ranteella linnunpönttöön. Sen jälkeen Dynamo ottanut kaikki lailliset ja hieman laittomatkin keinot käyttöön, että tämä peli vielä kääntyy. Ottelu on koko ajan räjähtämispisteessä ja Dynamon pelaajat hämmentävät, minkä kerkeävät.

Ei ehkä ollut toinen erä enää mitään loistavaa KHL-kiekkoa, mutta tunnetta ainakin riitti. Tuomarilinjasta en ole täysin pitänyt tässä pelissä, vaikka pääpiirteittäin pudotuspelien tuomarilinja on ollut kyllä vähintääkin hyvä näkemissäni peleissä.

1-2 tilanteesta kolmanteen erään. Saa nähdä mitä siihen on tarjolla. Kaksi ensimmäistä erää olivat ainakin täysin erilaisia. Ekaa Loko vei täysin ja toista Dynamo.

Go Loko!

erku

Leijonat
Vajaa viisi minuuttia peliä jäljellä, oma joukkue kaksi maalia perässä ja Leo Komarov ottaa totaalisen idioottimaisen hyökkäyspään jäähyn päähän kohdistuneesta taklauksesta. Ja Lokomotiv rankaisee. 4-1. Hyvää kesälomaa Dynamolle. Ei tule ikävä.

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Konkov ja 1-4!! Dynamo lomalle!

Ahar

4-1. Vaikka Dynamo on näennäisesti kahta viimeistä erää vienyt, niin kunnon maalipaikat ovat olleet kortilla. Huomion arvoista on sekin, että takaa-ajo -tilanteessakaan kukaan muu kuin Komarov ei Dynamon pelaajista aja vastustajan maalille. Ansaittu voitto Lokomotiville.

Osvaldo

Kärpät
Lokomotivin jatkopaikan myötä varmistui samalla se että ensimmäistä kertaa KHL:n historiassa konferenssifinaalissa pelaa ei-venäläinen joukkue. Lev Prahan seuraava vastustaja on joko Donbass Donetsk tai Dinamo Riika.