Tuokkolan ensimmäinen – Ilves kaudella 2013–2014

  • 258 487
  • 481

oldcoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Chicago Black Hawks
Vuoden päästä Ilveksen viimeisen runkosarjaottelun kokoonpano näyttää tältä:

Sami Sandell - Turo Asplund - Mario Kempe
Nestori Lähde - Riku Pitkänen - Alexander Ruuttu
Tommi Välimaa - Mikael Kuronen - Jiri Veistola
Matt Pettinger - Tomas Plihal - Robert Jekimovs

Alex Biega - Atte Ohtamaa
Tommi Kivistö - Jace Coyle
Jarkko Näppilä - Mikko Kukkonen

Ville Kolppanen
Juha Järvenpää

Valmennus Tuomas Tuokkola - Toni Sihvonen

Joukkue sijoittuu sijalle 13, tasapisteissä Sportin kanssa, mutta paremmalla maalierolla.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joukkue sijoittuu sijalle 13, tasapisteissä Sportin kanssa, mutta paremmalla maalierolla.

Hallitus tiedottaa että osakeannin suunnittelu etenee suunnitellusti ja uusista kuvioista tiedotetaan ensi viikolla. Kaikkia Ilves-henkisiä sijoittajia pyydetään kuitenkin ottamaan yhteyttä pikaisesti.

Seuran mestaruudeksi lasketaan se, että tappiota tehdään 3400 katsojan keskiarvolla vain alle 400 000 euroa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oho, olin jo varma, että pistepörssivoiton valuminen näpeistä ja Ilveksen jääminen pudotuspelien ulkopuolelle olisi vienyt Keräseltä Lasse Oksanen -palkinnon, mutta tuli se kumminkin ja vielä ylivoimaisesti.

Michael Keränen on runkosarjan paras pelaaja - Liiga

Positiivinen yllätys, että äänestäjät olivat kerrankin ajan tasalla. Keränen pelasi huiman kauden ja ansaitsi tämän tunnustuksen.

Milloin viimeksi joukkue, jossa on liigan paras pelaaja ja kokonaisuudessaan kärkipäähän kuuluva maalivahti, on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle? Sekin on saavutus itsessään ja kertoo karua kieltään siitä, kuinka huonosti joukkueen rakennuksessa onnistuttiin. Keräsen piti aloittaa kausi Ilveksen kakkosen laidalla ja Kolppasen puolestaan olla korkeintaan tasavertainen aisapari Järvenpäälle.
 

Kappis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yleisesti hyvä jääkiekko, Ilves, KOOVEE
Kun pettymys pelien päättymisestä runkosarjaan alkaa häviämään, näyttäytyy kausi positiivisena. Tuokkola on tuonut paljon hyviä asioita peliin, rakenteista huolimatta. Tiedän että mestaruus pitäisi olla aina tavoitteena, mutta ei vielä muutamaan vuoteen realistista Ilveksen kohdalla.

Loppukauden sulaminen kyllä ihmetyttää. Otteluohjelma n. 10 viimeisen ottelun kohdalla oli vaativampi kuin pahimmilla kilpailijoilla (HPK, Pelicans, HIFK). Mutta olympiatauon "hyödyntäminen" ihmetyttää. Jos tarinat risteilyistä ja Kööpenhaminan matkoista pitää paikkansa, valmennus saa ottaa sulamisen täysin kontolleen. No onneksi Olympiakisat ovat vain kerran neljässä vuodessa, ensi kaudella ei sulamista tapahdu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös