Nyt vituttaa!

  • 3 005 920
  • 11 368

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kesästä lähtien on tätä tervaa juotu ja tänään oli sitten se viimeinen tuoppi. Virheitä tehtiin ihan joka sektorilla ja nyt onkin organisaatiossa iso duuni varmistaa että edes 50% virheistä saadaan karsittua. Kenties Jokerit voisi kutsua fanit heti Lintsin avauduttua peilitaloon hiukan tuijottelemaan. Tämä oli kausi jolloin jokainen tuijotti omaa napaansa:

- Hjallis piti itseään muita parempana kun kääri hallirahat ja siirsi joukkueen KHLlään. Luuli vielä osaavansa Keklun duunit siinä vasurilla.

- Lämsä piti itseään muita parempana kun ei lyönyt kovaa tiskiin ja vaatinut taitopelaajia rosteriin.

- Valtonen piti itseään muita parempana kun luuli pystyvänsä kipparoimaan Lämsän karille ajaneen Jokerilaivan tyveneen.

- Kurri tuijotteli napaansa kun joukkueen kriisi näkyi kilometrien päähän. Hankittin muutama pelaaja, mutta joukkue jätettiin yksin.

- Pelaajat pistivät itsensä joukkueen edelle ja kentällä nähtiinkin kuriton lauma pipohöntsääjiä joukkueen sijaan.

- Ja lopuksi fanit pitivät itseään tärkeimpinä ja vittuilivat Jokereille ja muille faneille koko kauden ajan syistä X, Y ja Z.

Tämä oli surullinen kausi, jolla oli surullinen lopetus ja lopputuloksena on hyvin surullinen hetki Jokerihistoriassa.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikä vittu siinä on että kaikkialla hehkutetaan kuinka vitun hieno organisaatio Jokerit on pelata ja kuinka kaikki on niin hiton ammattimaista, ollaan jopa lähdössä valloittamaan Eurooppaa, niin tosiasiassa ja -paikan tullen meidän ammattimiehet kusevat housuun Mestis-HPK:ta vastaan? Kaikki kunnia hämeeseen, ovat saaneet rosterista aivan kaiken irti viimeset 10 peliä, mutta kattokaa noita rostereita, aivan järkyttävää suorittamista Jokerit. On kyllä pelkkää sanojen helinää kaikki puheet ylivertaisesta organisaatiosta Suomen lätkässä jos tänä "keväänä" meidän paras pelaaja oli Markus Hännikäinen ja edellisenä Semir Ben-Amor. Missä vika kun meidän nimipelaajat sulavat tosipeleissä? Joka vitun vuosi yhtä suonenvetomestaruutta ja paria finaalikautta poislukien. Alan kohta epäillä että se Jokerilogo on oikeasti kirottu. Ei tälläinen perseily voi olla mahdollista. Voimia arvon Jokerikollegat. Sanoinkuvailematon häpeän ja vitutuksen yhdistelmä.
 
Mikä vittu siinä on että kaikkialla hehkutetaan kuinka vitun hieno organisaatio Jokerit on pelata ja kuinka kaikki on niin hiton ammattimaista, ollaan jopa lähdössä valloittamaan Eurooppaa

Olin tässä kohtaa ihan varma että jonkun muun joukkueen fani tullut vittuilemaan mutta suosikkijoukkueen kohdalla lukee Jokerit. Olen ymmällä.
 

J57

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Ps, Onko totta mitä Vesa Rantanen sanoi IS-jutussa , että GM Jari Kurri oli matkoilla jossakin kun ratkaisupelejä pelattiin?

Rantanen puhuu taas paskaa Jokereista ja vielä samalla suulla millä itse syö.
Tuo väite ei pidä paikkaansa, Kurri oli lauantaina Matinkylässä katsomassa poikansa treenejä ja illalla Jokereiden pelissä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä kausi ei jää muistoihin pelkästään Jokereitten viimeisenä kauten Suomen Liigassa. Kausi jää mieleen sen lisäksi joukkueen ympärillä olleesta täydestä sekoilusta jokaisella sektorilla. Yksikään seuraavista ei hoitanut tänä vuonna asioita edes kohtuullisella tyylillä: Hjallis, valmennus, joukkue, fanit, media. Media toki hieman ulkopuolinen, mutta sekin puoli on hallittavissa johonkin rajaan asti oikealla toiminnalla seuran puolelta. Kurrille ja Vuoriselle annan pienen synninpäästön, kun tulivat sisään vasta kesken kauden, jolloin sekoilua oli ollut päällä jo puoli vuotta. Yksi iso asia mikä noilla jokaisella sektorilla puuttui selvästi toisiaan kohtaan: ARVOSTUS. Kaikki osapuolet ajoivat läpi kauden lähinnä vain omaa etuaan ja samalla kusi kaikkien muiden sukille.

Kyllä mä odotan seuralta selkeää ulostuloa ja selvitystä mistä johtui tämä täydellinen sukellus ja häpeällinen päätös Liigataipaleelle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ps, Onko totta mitä Vesa Rantanen sanoi IS-jutussa , että GM Jari Kurri oli matkoilla jossakin kun ratkaisupelejä pelattiin?
Rantasella on varmaan valikoiva muisti ja jotain elämää suurempaa hampaankolossa Jokereita kohtaan. Kurri toki oli paljon reissussa syksyllä, kun Jokerit olisi kaivannut 110% huomiota. Se ei kuitenkaan ollut Jarin "vika", vaan hänhän tuli mukaan osa-aikaisena GM:nä ja hänen päätyönsä oli pitkään olympiajoukkueen GM:n hommat. Mun kirjoissa Kurri on kaikkein vähiten syyllinen Jokereiden sukellukseen, kakat oli jo housuissa siinä vaiheessa kun Jari tuli mukaan kuvioihin, enkä usko että tuota sukellusvenettä olisi nostanut pintaan puolessa vuodessa edes itse messias Kekäläinen. Ensi kausi kertoo sitten enemmän Jari Kurrin kyvyistä seurajoukkueen GM:nä.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei me tulla sinne KHL:ään saamaan yhtään sen kovempia pelimiehiä kuin nyt. Jotain Filppula/Lepistö -tasoa, jolla ei pärjätty viime kaudella liigassakaan. Korkeinta tasoa (Lehterä jne) ei vaan saada.

Sitten kuitenkin omat junnut häviävät täysin jengistä. Lindbohm, Lindell, Hännikäinen, Koivisto, Mustonen, (Lamberg). Missä pelaa?

Kyllä se vituttaa, että omat lupaavat junnut tippuu jengistä ja tilalle tulee 3.-4. kentän EHT-tason pelaajia, jolla ei edes pärjätä KHL:n isoja vastaan. Jokerijunioreista on kuitenkin aina saanut olla ylpeä, vaikka seuraa ja kannustaa lähinnä miehiä. Joka ikäluokan maajoukkueista löytyy aina Jokerinuttuisia ja tuskin oli hirveän montaa jengiä, joissa tälläkin kaudella olisi pelannut enemmän junnuja, kun meillä.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hinta-laatusuhde kunnossa? PlayOff-kortti täyteen hintaan sisältää: yksi scheisse-asenteella vedetty kotiottelu ennen oikeita PlayOffeja. Priceless.
 

Ceze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hinta-laatusuhde kunnossa? PlayOff-kortti täyteen hintaan sisältää: yksi scheisse-asenteella vedetty kotiottelu ennen oikeita PlayOffeja. Priceless.
Ei helvetti, että vituttaisi, jos olisi mennyt vielä ostamaan pleijarikortin kaiken tän skeidan kruunuksi... Moneyback kaikille, jotka tuon kortin ovat menneet ostamaan.

Ottaa kyllä päähän, että on taas tullut se noin 40 peliä nähtyä paikan päällä ja kaikki onkin ollut "feikkaamista". Onhan se sieltä läpi paistanut jollain tapaa koko kauden, mutta aina sitä on vaan halunnut uskoa, että "kyllä se tästä". Tuleva KHL ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa. Selitykset seuralta tämän kauden täydellisestä farssista ja siitä, miten tämmöinen ei toistu saavat olla aika perusteelliset, että viitsii tulevaisuudessa kausikorttia jälleen harkita. Ja miten Jokereista nyt yhtäkkiä saadaan se yhtenäinen joukkue, jos se ei onnistunut edes Liigassa? Joukkue tulee taas muuttumaan radikaalisti ja Jokeri-taustaiset pelaajat tulevat enenevissä määrin vähenemään eikä junnuilla ole enää mahdollisuutta nousta edustukseen.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jokainen äijä joukkueessa saa kattoa peiliin ja miettiä että minkä takia ei pelannut sillä tavalla mihin on edelletykset. Sillä tuolla joukkueella olisi pitänyt mennä paljon pidemmälle, mihin nyt mentiin. Millonkohan viimeksi Jokereiden kausi olisi päättynyt jo 16.3? Ei nyt ihan heti tule mieleen.


Oliskohan sillon 2005-2006 kaudella kun ei päästy pleijareihinkaan. Hävittiin viimeinen runkosarja peli Tampereella Ilvekselle 1-0. Silloin päivämäärä taisi olla 15.3.2006, jos en väärin muista. Sydän puuttui täysin. Ei pelattu missään nimessä JOUKKUEENA. Tahtotila puuttui ja pelattiin aina peleissä "Vähän sinnepäin, sekä hälläväliä meiningillä".

Sillon kun kaikki ei pelaa joukkueelle, niin tuossa on tulos. Mielummin lähdetään lomalle, kun oltais kiduttu Tapparaa vastaan 4-6 peliä ja sitten lähetty lauluun.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sama paska jatkuu. Eetu Pöysti. Voi vittu. Herätkää nyt vittu siellä toimistolla. Kuka seuraavaks? Mika Kortelainen ykkösen laitaan, Sakke maaliin ja Simo Saarinen ykkösylivoimaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Veikkaan että juuri kun toipuminen pannukakku kaudesta on alkanut niin kohta saadaan tasaisin välein kylmää vettä niskaan pelaajasiirtojen osalta. Ei minulla ole mitään esim. Pöystiä vastaan, mutta eikö perkele joko Hännikäisestä ja Lambergista olisi ollut täyttämään tuo tontti ? Todennäköisesti olisi ollut halvempi enkä usko, että edes kovin paljon huonompi vaihtoehto. Toivoa sopii, että Kurri muistaisi sen, että runko Jokereista ja mahdolisest lisäpanostukset sitten todellisiin huippuihin. Se on tuhon tie, jos palkkamenot tuplataan esim. päivityksillä Hännikäisestä Pöystiin jne.

Pitäisi varmaan avata ketju, jossa seurataan ensi kauden joukkueen rakentumista. Nythän huhujen mukaan Jaska Lukkoon, Hännikäinen ja Lamberg naapuriin, Jokereissa taas jatkaisivat Ben-Amor ja Peltola. Tästä se sitten lähtee, matka itään.
 

Wire

Jäsen
Minulla vituttaa Jokeri-fanien puolesta herrat Eetu Pöysti ja Niko Peltola.

Siellä Kurri ja Vuorinen näyttää parastaan...
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Janne Vuorisen missio jostakin Espoo Blues Dream Teamista jatkuu ja tänne ollaan tuomassa kaikki nelosketjun Eetu Pöystitkin. Samaan aikaan joukkueesta potkitaan pihalle Janne Lahti, Markus Hännikäinen ja Matti Lamberg, joihin nähden joku Eetu Pöysti ei ole minkäänlainen parannus.

Eipä tarvitse enää ihmetellä minkä takia pelaajilta ei löytynyt taistelutahtoa tämän kauden lopulla.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Minulla vituttaa Jokeri-fanien puolesta herrat Eetu Pöysti ja Niko Peltola.

Siellä se Kurri näyttää parastaan...

Peltola ei vituta. _Halpoja_ varamiehen varamiehiä on syytä olla joukkueessa.

Ben-Amor sen sijaan vituttaa kun Lambergista, Hännikäisestä ollaan huhujen mukaan valmiita luopumaan mutta 32-vuotiaalle jullille löytyy käyttöä, ei vaan aina mene mun ymmärrykseen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mitä vittua Jokerit tekee Eetu Pöystillä? Ei tasan yhtään mitään, jämä-julli joka siirtyi Espooseen, samaan aikaan meiltä ei muka löydy roolia omalle jätkälle Hännikäiselle joka on saman roolin pelaaja kuin joku vitun Pöysti. Mitä vitun Espoon Bluesia tuo Vuorinen on tänne kasaamassa? Painuisi takaisin Espooseen jos se sydän on siellä. Ei vittu!

Se Peltola mitä nähtiin vielä kuukausi takaperin saattaa mahtua mukaan mutta tämä viimeisen kuukauden aikana täällä säheltänyt Peltola oli ihan ansaitusti katsomossa runkosarjan loppupuolella sen verran paskoja esityksiä nähtiin. Tosin jos Peltola mahtuu Jokereiden ensi kauden kuvioihin niin miten Eronen ei muka olisi mahtumassa?
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Ben-Amor sen sijaan vituttaa kun Lambergista, Hännikäisestä ollaan huhujen mukaan valmiita luopumaan mutta 32-vuotiaalle jullille löytyy käyttöä, ei vaan aina mene mun ymmärrykseen.
Ben-Amorin SM-liiga pelit:

HIFK: 0
Jokerit: 159 (+ Playoffs: 14)

Joukkueessa on pakko olla yksi Ben-Amorin kaltainen pelaaja. KHL:ssä kun saa nyrkkihippaa ottaa ihan toisenlailla.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Mitä vittua Jokerit tekee Eetu Pöystillä? Ei tasan yhtään mitään, jämä-julli joka siirtyi Espooseen, samaan aikaan meiltä ei muka löydy roolia omalle jätkälle Hännikäiselle joka on saman roolin pelaaja kuin joku vitun Pöysti. Mitä vitun Espoon Bluesia tuo Vuorinen on tänne kasaamassa? Painuisi takaisin Espooseen jos se sydän on siellä.

Näinkö tässä kuitenkin kävi, että Jokereita aletaan kasaamaan höttösillä ja möttösillä.. Voi saatana teidän kanssa! Ei me mitään SKA-jengiä kasaan saada, mutta joku helvetin taso kuitenkin!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Näinkö tässä kuitenkin kävi, että Jokereita aletaan kasaamaan höttösillä ja möttösillä.. Voi saatana teidän kanssa! Ei me mitään SKA-jengiä kasaan saada, mutta joku helvetin taso kuitenkin!

Olisko niin että rahoituksen kerääminen joukkueen pelaajabujdettia varten on epäonnistunut? Pitää muistaa, että noille Löppösille ja Möttösillekin pitää KHL-jengissä maksaa huomattavasti enemmän (tuplasti?) kuin jos pelaisivat parin kilsan päässä liigajengissä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ben-Amor sen sijaan vituttaa kun Lambergista, Hännikäisestä ollaan huhujen mukaan valmiita luopumaan mutta 32-vuotiaalle jullille löytyy käyttöä, ei vaan aina mene mun ymmärrykseen.

Ben-Amor on ensi kaudella rotaatiopelaaja ja loukkaantumisten tuuraaja. Sen sijaan tässä vaiheessa uraa Lambergille ja Hännikäiselle on ehdottomasti parempi vaihtoehto pelata Liigassa säännöllisesti. Tuskin nuo kaksi edes halusivat jatkaa Jokereissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös