Karhu-Kissat – stadilaisen kiekon seuraava suuri?

  • 20 933
  • 48

Bolt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Laser
Tommi Meriläinen pelasi Suomi-sarjaa viimevuonna Kiekko- Laserissa.

Jaahas se on Meriläinen sinne asti suunnannut. Oulussa olen hänen otteitaan tosiaan päässyt seuraamaan jonkun verran, ja varmaan ihan pelimies tuolle tasolle on. Laserissa mies oli kyllä ihan raatajan roolissa eikä kyllä kovin paljoa tehoja tehnyt. Jos siellä joku on ollut katsomassa niitä pelejä ni mitenkäs oulun poika on vauhdissa pysynyt?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Näyttää siirtoajan umpeutessa liiton listoilta katsottuna, että Jokereistakin on siirtynyt kaksi pelaajaa Karhu-Kissoihin (Jesse Nordman ja Sebastian Törnblom)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereiden lähtö venäjän superliigaan lyö valitettavan loven jääkiekon SM-liigaan. Yhtenä koko suomalaisen jääkiekon nousun perustana on ollut Stadilaisten seurojen vastakkainasettelu. Aikojen alussa Stadissa pelasi useita seuroja. HIFK:ta ja Jokereita lukuun ottamatta näistä seuroista ei paljoa ole enää nykypäivänä jäljellä. Jäähallin katossa roikkuu jono mestaruusviirejä, mutta nykypäivänä ne merkitsevät harvalle katsojalle yhtään mitään. Seurat edustavat mennyttä aikaa, aikaa jolloin asetelmia vielä haettiin. Miksi nämä seurat taantuivat ja/tai kuihtuvat pois ei ole tässä tarkastelun alla, mutta joku osannee myös tähän ottaa tarkemmin kantaa. Kaksi seuraa selvisi tästä myllerryksestä hengissä ja yhdessä ne ovat dominoineet täydellisesti Stadilaista kiekkoa jo vuosikymmenten ajan. En ala tässä kertamaan näiden seurojen historiaa ja syitä miksi tähän on päädytty. Tästä on olemassa lukematon määrä ketjuja ja erinäistä kirjallisuutta.


Viimeisenä näistä ”muista” seuroista sinnitteli Stadilainen jääkiekon erikoisseura Karhu-Kissat. En ole Kissojen kannattaja, nykyinen tai entinen pelaaja/toimihenkilö, joten en seuran historiaa kovinkaan tarkasti tunne. Kissojen paras saavutus aikuisten tasolla on hopea, vuotta en muista, elettiin kuitenkin vanhan sm-sarjan aikaa. 80-90-luvun vaihteessa Karhu-Kissat elivät jonkinlaista kukoistuskautta. Seuran edustusjoukkue pelasi 1-divisioonassa ja välillä jopa menestyksekkäästi. Lemminkäinen taisi rahoittaa seuraa ja muistan joskus lukeneeni juttuja lehdistä jolloin siellä jopa varovasti puhuttiin liigasta. Seura toimi myös jossain vaiheessa HIFK:n farmiseurana ja silloin tuli käytyä jokunen ottelukin katsomassa. Homma taisi kaatua kun Lemminkäinen pisti hanat kiinni. Päätöksen taustalla oli varmasti ainakin osittain kuumana hehkuva Jokeri-buumi, joka söi jopa HIFK:n elintilaa voimakkaasti. Tässä vallitsevassa tilanteessa oli varmasti loogista todeta korttien olevan jaettu ja Stadi olisi jatkossa kahden suuren leikkikenttä. Karhu-Kissat antoi vakavasti otettavan edustusjoukkueen kuolla pois ja keskittyi ansiokkaaseen juniorityöhön (taitaa olla tällä hetkellä yhteistyössä Jokereiden kanssa). Karhu-Kissat liittyivät näiden muiden ansiokkaiden seurojen listaan, joiden edustusjoukkueet olivat ainoastaan harrastelijaporukoita, jos sitäkään. Elettiin 90-lukua ja maailma oli valmis.


Jossain vaiheessa Stadiin yritettiin perustaa joku Helsinki Lightning viritelmä, Tämä oli luonnollisesti tuhoon tuomittu, koska ketään ei kiinnostanut joku keinotekoinen viritelmä, johon ei yksinkertaisesti ollut tilausta. HIFK ja Jokerit hallitsivat markkinoita täydellisesti. Vallitsevassa tilanteessa seuran lanseeraaminen oli täysin tuhon tuomittu yritys. Nopealla haulla en seurasta enää mitään löytänyt. En siis ole ihan varma pelasiko tämä viritys ainuttakaan ottelua.


Elämässä ja jääkiekossa ei kuitenkaan mikään ole pysyvää. Jokerit, jolta odotettiin ikuista dominanssia Areenan valmistuttua, onnistuikin ajamaan itsensä siihen tilaan, että seura halleineen kaupattiin Venäjälle (joo, 49%). Yhtäkkiä Stadilainen kiekko onkin mielenkiintoisen tilanteen edessä. Tilaus uudelle seuralle on olemassa. Vastakkainasettelu on kadonnut Stadista. Liigassa ainakin on aina tilaa toiselle Stadilaiselle seuralle. Stadilainen seura viikonloppuna vieraana ja känni päällä, tämä on maalaisseurojen polttoaine. Stadissa on myös tilaus uudelle Areenalle, jolle varmasti mahtuu kaksi joukkuetta. Kaikki eivät vain halua käydä venäläisten omistamassa hallissa/venäjän liigan pelissä tai HIFK:n ottelussa.


Kaikki Jokereiden kannattajat eivät tule seuramaan Jokereiden sirkusta venäjällä. Rahoitus on venäjältä ja ei kyseistä maata edelleenkään varauksettomasti tässä maassa rakasteta. Nyt venäjä on näköjään aloittelemassa sotaa. Mikä on tämän vaikutus maailmassa ja miten tämä vaikuttaa lopulta jääkiekkoon? Kaikki eivät myöskään halua kannattaa HIFK:ta. Historia on todistanut, että vastavoima tarvitaan. Nouseeko vastavoima luonnollisesti ajan myötä? Onko liigalla ja suomalaisella kiekolla aikaa odottaa sen nousua, tai Jokereiden paluuta? Kuka se vastavoima voisi olla? Vai tuleeko liiga nostamaan jonkun viritelmäseuran liigaan? Onko nyt helsinkilightningin aika? Voisiko tällainen viritys onnistua nyt kun olosuhteet ovat muuttuneet?


Entä miten kaikki tämä vaikuttaa nykyiseen Mestikseen? Onko todella suomalaisen kiekon etu, että TuTo nostetaan liigaan ja Stadissa on vain yksi joukkue? Olen vakuuttunut, että Stadilaisen seuran nostamisesta on liigan tilaisuuksissa ainakin epävirallisesti keskusteltu. KHL on liigan kilpailija ja luonnollista olisi tuoda vastakkainasettelun tila takaisin pääkaupunkiin. Tämä antaisi Jokereiden ei-fanaattisille kannattajille vaihtoehtoisen tavan katsoa jääkiekkoa. Tie on pitkä, mutta Blues on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa markkina-alueella, jossa myös Stadin suur-seurat operoivat.


Julistan keskustelun avatuksi


Onko Karhu-Kissojen pitkä korpivaellus kohta ohi?
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
'Helsinki Lightning' tai Jussi Salonojan 'Ice Bears' olisi varmasti ollut menestys koko Suomen KHL-seurana. Venäläiset halusivat kuitenkin väkisin valmiin SM-Liigaseuran, en kylläkään pysty käsittämään miksi. Vituttaa melko ankarasti että homma ryssittiin näin. Nyt on mielestäni myöhäistä.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Jos Liiga laajennetaan 16 joukkueen sarjaksi, niin eiköhän toinen nousijoista ole Helsingistä. HJK voisi olla myös ihan hyvä ehdokas nousijaksi. Löytyy historiaa kiekon puolelta, ja kannattuspohjaa jo valmiiksi. Varamasti joku hesalainen jengi nousee nopeasti Mestiksen kärkiporukoihin kaikilla mitareilla ehkä parikin.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää ja asiantuntevaa pohdintaa Nuoremmalta Nelsonilta. Ehdottomasti Stadin alueella olisi tarvetta toiselle liigajoukkueelle, joku HJK vetäisi hallin paremmin täyteen kuin joku väsynyt vaasalainen seura. Käsittääkseni erityisesti BeWe Sportin taustavoimilla olisi haluja saada toimintaa ylemmille sarjatasoille, kenties jopa Liigatasolle asti. Oma mielikuva BeWestä on juurikin se että se on enemmän lähiöiden ja naapurikuntien seura kuin Helsingin kantakaupungin, joten siltäkin osin se varmasti saisi paljon jokereiden kannattamisen lopettaneita faneja katsomoonsa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tie on pitkä, mutta Blues on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa markkina-alueella, jossa myös Stadin suur-seurat operoivat.

Tie on todella pitkä. Bluesin/Kiekko-Espoon esimerkki on osoittanut, että uudelle seuralle riittävän kannattajapohjan saaminen Jokereiden ja HIFK:n puristuksessa on helvetin vaikeaa. Ja Blues on sentään leimallisesti espoolainen joukkue.

Osa Jokereiden nykyisistä kannattajista ei aio seurata suosikkinsa otteita enää KHL:ssä, mutta veikkaan, että aika harva näistä alkaisi intohimoisesti kannattamaan jotain toista stadilaisseuraa, jos sellainen Liigaan nousisi.

Missä tämä uusi joukkue edes pelaisi? Onko Nordiksella tilaa?
 
Äh....nyt tätä ketjua ei lue enää kukaan....

Karhu-Kissat ei kuulu tällä hetkellä Liigan alaisuuteen, joten ketjun oikea paikka on täällä Muut suomalaiset sarjat-osiossa.

Ymmärrämme ketjun avaajan ajatuksen, mutta jos Karhu-Kissat kuuluu Liigaan, niin sitten sinne kuuluvat samoilla säännöillä kaikki muutkin joukkueet.

Moderaattorit
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Erinomainen ketjunavaus kumminkin. Helsingissä asuvana tämä juttu kiinnostaa tämmöistä Lukko-henkistäkin.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Karhu-Kissat ei kuulu tällä hetkellä Liigan alaisuuteen, joten ketjun oikea paikka on täällä Muut suomalaiset sarjat-osiossa.

Jos olisi lukutaitoa, ymmärtäisi, että tämä ketju avattiin keskustelulle mahdollisuuksista saada Helsinkiin toinen liigajoukkue. Tämä keskustelu kuuluu Liigaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kuuluu mihin luuluu, niin jos määrittelyyn kuuluu nimen omaan "stadilaisuus" niin sitten on vähän heikoissa kantimissa mielestäni tämä vaade että nimen oman Helsingistä tulisi olla kaksi joukkuetta Liigassa. Eihän siellä ole oikein hallejakaan tuollaiseen toimintaan, jollei sitten ajatuksena ole että HIFK rakentaa itselleen uuden ja Nordikselle lähtee joku "uusi" joukkue pelaamaan jääkiekkoa.

Itse näkisin ihan realistisena vaihtoehtona K-vantaan kasvun. K-Vantaalla on sijainniltaan hyvässä paikassa kuitenkin ihan hyväkuntoinen halli ja puitteet Mestikseen, miksei myös rempalla ylös. Alue sen sijaan kaipaa lisää vakavasti otettavia edustusjoukkueita. Minkä puuttumisia ainakin allekirjoittanut on ihmetellyt aina. Tavallaan kaksi isoa Liigaseuraa ja yksi Mestisseura aikanaan tapatti koko touhun määrätyllä tavalla hamstraamalla junnuista parhaat ja sittemmin mitään suurempaa muutosta asioihin ei ole tapahtunut. Oikeastaan PK seudulla olisi mielestäni tilausta parille SS ja parille 2div jengille lisää, sekä mahdollisen K-Vantaan nousun mukanaan tuomalle 1-2 Mestis joukkueelle.

Ehkä tämä menee höpinöinä vähän liikaakin tuonne alasarjojen puolelle, mutta toisaalta myös se jatkumo siellä päässä tukee sitä toimintaa siellä ylhäällä. Nyt PK seudulla on suunnaton lovi heti "ammattimaisuuden" jälkeen, on KHL, Liiga ja Mestis seura ja voisi kuvitella että niistä jotain 10 pikkuseurasta muodostuisi se jotain 4-5 amatööriseuraa, jotka pelaisi parilla korkeimmalla sarjatasolla ja oikeastaan siellä ei ole kuin tietääkseni K-Vantaalla, Granilla ja K-Kissoilla aikuisten edustusjoukkue. Näissäkin K-Vantaa on ns. ammattilais seuroista ainoa jolla on edes oma ns. alasarja joukkue. Missä on HIFK-Akatemia tai Jokerit moinen? Entäs missä ne Espoon junnut jotka ei Liigaan mahdu niin pelaa? Se on aika karmee saldo siihen nähden paljonko on joukkueita, harrastajia ja junioreita PK seudulla. Tavallaan se tukijalka jolle koko touhua rakennetaan on todella ohut. Ennemmin näkisin koko PK seudun kasvavan yleensä jääkiekon taholla, kuin että sinne väkisin jostain saapuisi joku uusi rahalla väksin kokoonkasattu ja liimattu epämääräinen pääsarjatason joukkue. Se palvelisi koko kiekkoilevaa Suomea, toisin kuin esim. K-Kissojen väkisin raahaaminen ylös.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Mielenkiintoinen ketju.

Täältä kaukaa Kehä III:n ulkopuolelta voisi heittää kysymyksen, että tarvitseeko pääsarjassa olla kaksi joukkuetta nimenomaan Helsingin rajojen sisäpuolelta? Eikö HIFK:n ja Bluesin välille voisi rakentaa nyt entistä enemmän jännitettä? Potentiaalia olisi ainakin nykyistä enemmän, kun aiemmin hieman muovinen pikkuveli on jäänyt kolmannen pyörän rooliin kahden naapurikylän jättiläisten verisessä väännössä.

Minulla ei ole Karhu-Kissoihin mitään omakohtaista kosketuspintaa, mutta joukkue on nimenä kyllä tuttu SM-sarjan aikaisista sarjataulukoista, joihin olen jälkikäteen perehtynyt. Seuran nimi on luvan kanssa lainattu Kanadan Port Arthurista (nykyään osa Thuder Bayta), jossa oli Bearcats-niminen joukkue. Tuo kanadalainen joukkue liittyy myös olennaisesti ensimmäisen suomalaissyntyisen NHL-pelaajan, Albert Pudaksen jääkiekkouraan, mutta ei siitä sen enempää tässä.

Kirjastossa tuli hiljattain vastaan vuonna 2008 julkaistu Karhu-Kissojen 70-vuotisjuhlakirja, jossa oli hauska tarina seuran nimen valinnasta. Pojat olivat ensiksi innostuneet toisesta lainanimestä, Savun Syöjät (Trail Smoke Eaters). Seuran ensimmäinen puheenjohtaja Otto Wuorio ajatteli kuitenkiin nimen rohkaisevan nuoria liikaa tupakointiin, joten nimeksi valikoitui lopulta Karhu-Kissat maineikkaan esikuvansa mukaan.
 

tuffgong

Jäsen
En kyllä ymmärrä millään tavalla K-Vantaan tuomista tähän keskusteluun. Liigassahan on jo toinen pääkaupunkiseutulainen joukkue, eikä se herätä yhdessäkään stadilaisessa minkäänlaisia tunteita. Toinen stadilainen jengi olisi aivan mahtava juttu! K-Kissoilla on vaan minun silmissä vahva IFK-lainen leima, vaikka nykyään tekevätkin junnupuolella yhteistyötä jokereiden kansssa. Leima johtunee siitä että tuo "yhteistyö" oli minun junnuaikoina nimenomaan IFK:n ja kissojen välillä. Vaikka Kissat ovat stadin vanhin kasvattaja ja erittäin arvostettava seura, ehdottaisin toiseksi Stadilaiseksi Liiga joukkueeksi Jokereiden tavoin Itä- Helsinkiläisiä Viikinkejä, jotka kissojen tavoin tekevät nykyää junnuhommissa yhteistyötä Jokereiden kanssa. Vaikea kyllä realistisesti uskoa että toista Stadilaista Liiga joukkuetta koskaan enään saadaan, valitettavasti.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
K-Kissoilla on vaan minun silmissä vahva IFK-lainen leima, vaikka nykyään tekevätkin junnupuolella yhteistyötä jokereiden kansssa. Leima johtunee siitä että tuo "yhteistyö" oli minun junnuaikoina nimenomaan IFK:n ja kissojen välillä.

Eikös Karhu-Kissat ole kannelmäkeläinen seura ja käsittääkseni Kantsu on vahvaa Jokereiden aluetta.

Karhu-Kissat olisi tervetullut lisä Suomi-Sarja- ja Mestistasolle. Minäkin muistan seuran divarista, jolloin näin sen useasti myös Rinkelinmäellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jossain vaiheessa Stadiin yritettiin perustaa joku Helsinki Lightning viritelmä, Tämä oli luonnollisesti tuhoon tuomittu, koska ketään ei kiinnostanut joku keinotekoinen viritelmä, johon ei yksinkertaisesti ollut tilausta. HIFK ja Jokerit hallitsivat markkinoita täydellisesti. Vallitsevassa tilanteessa seuran lanseeraaminen oli täysin tuhon tuomittu yritys. Nopealla haulla en seurasta enää mitään löytänyt. En siis ole ihan varma pelasiko tämä viritys ainuttakaan ottelua.

Helsinki Lightning perustettiin Keravan Shakersin raunioille ja pelasi ottelunsa Keravalla. Tästä kirjoitettiin viime syksynä Jatkoajassakin Mestis-kauden 2013-14 kynnyksellä ja sai oman kappaleensa keravalaista jääkiekkohistoriaa esitelleessä artikkelissa:

Markku Ijas / Jatkoaika kirjoitti:
Shakers pelasi II-divisioonaa aina kauteen 1994-95 asti, jolloin edustusjoukkueen nimi vaihtui seuraavana kautena muotoon Helsinki Lightning, pelipaikan pysyessä yhä Keravalla. Nimenmuutos johtui siitä, että alun perin seurasta piti tulla Tampa Bay Lightningin yhteistyöseura Euroopassa. Tätä bisnestä viritteli joku hämärämpi Phil Espositon tutun tuttu, luvaten isoa sponsorisopimusta amerikkalaisen mehufirman tai muun vastaavan kanssa.

Taloudellisissa ongelmissa yli varojensa elänyt seura tarttui tähän tilaisuuteen kuin hukkuva oljenkorteen.

Lightning-diili jakoi Shakersin pelaajia ja taustahenkilöitä kahteen leiriin, osa jatkoi vielä uuden joukkueen mukana. Shakersin toiminnasta irtisanoutuneet halusivat pelastaa keravalaisen jääkiekkoilun ja perustivat tuolloin vuonna 1995 seuran nimeltä Sherwood Playboys.

Lightningille luvattua sponsorointia tai muutakaan yhteistyötä ei sittemmin tullut. Kausi 1995-96 jäi joukkueen viimeiseksi ja miesten edustusjoukkue lopetti toiminnan. Jäljelle jäi vain jo aiemmin edustuksesta eriytetty junioritoiminta, elontaipaleensa auringonlaskussa ollut naisten joukkue ja Shakers-ringette.

Eli joukkue pelasi yhden kokonaisen kauden II-divisioonassa ja kävipä muuan Tony Arimakin käydä siellä pelaamassa.

Tässä linkki joka vie seuran kokoonpanoon ko. kaudella:
Roster for Helsinki Lightning

Tässä linkki joka vie kyseiseen artikkeliin:
Palloiluseuran jaostosta Mestis-joukkueeksi - MESTIS - 24.08.2013 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Mitä tulee Karhu-Kissoihin, niin seuralla on vielä pitkä matka III divisioonasta ylöspäin, jonne seura tuntuu jumittuneen.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Eikös Karhu-Kissat ole kannelmäkeläinen seura ja käsittääkseni Kantsu on vahvaa Jokereiden aluetta.

Muistelen itse naskina istuneeni katsomassa Helsingissa Karhu-Kissojen peliä Peliittoja vastaan. Pelihän oli aikalailla 100-0 Karhu-Kissoille, mutta pelin jälkeen jäi todella paska fiilis kun kävi ilmi että "iloiset helsinkiläiset katsojat" olivat sitten räkineet vieraspaikkakuntalaisten takkien selkämyksiin koko matsin ajan :).

Noh anyway, ehkä Karhu-Kissoillekin tulee nytten nostetta enempi. Sen verta historiaa taustalla että sen kyllä seuralle soisi.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Noh anyway, ehkä Karhu-Kissoillekin tulee nytten nostetta enempi. Sen verta historiaa taustalla että sen kyllä seuralle soisi.

Sen verran historiaa minäkin Karhu-Kissoista muistan, että juottivat I-Divariaikoina karvasta kalkkia Kärpille. Kärpät olisi päässyt Liigakarsintaan, mutta hävisivät Karhu-Kissoille merkityksettömän pelin kotonaan ja Kärpät jatkoi vielä monta vuotta korpivaellusta. Itsekin olin niin pettynyt, että heitin pelin jälkeen kynsilakkapurnukan jäälle. Ilkeät huhut kertoivat jälkikäteen, että Karhu-Kissojen valmentaja olisi taannut Kärpille Liigakarsintapaikan, jos Kärpät olisi toimittanut kaksi koppaa olutta Karhu-Kissojen koppiin pelin jälkeen. Ei siinä mitään, täällä Lapissa oltaisiin aina valmiita pelaamaan Helsingin joukkueita vastaan Suomisarjassa ja ehkä joskus Mestiksessäkin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sen verran historiaa minäkin Karhu-Kissoista muistan, että juottivat I-Divariaikoina karvasta kalkkia Kärpille. Kärpät olisi päässyt Liigakarsintaan, mutta hävisivät Karhu-Kissoille merkityksettömän pelin kotonaan ja Kärpät jatkoi vielä monta vuotta korpivaellusta.

Tuo oli 1992-93 runkosarjan vika matsi. KooKoo oli hävinnyt oman matsinsa ja luuli jo menettäneensä paikan liigakarsintoihin, mutta sitten Turkuun alkoi kantautua kummia uutisia Oulusta. Kärpät oli hukannut ensin johtonsa. Muistaakseni tasuri ei olisi riittänyt Kärpille, joten joutuivat hakemaan maalia vähän riskillä jatkoajalla, ja K-Kissat pääsi sitten rokottamaan siitä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Muistaakseni tasuri ei olisi riittänyt Kärpille, joten joutuivat hakemaan maalia vähän riskillä jatkoajalla, ja K-Kissat pääsi sitten rokottamaan siitä.

Muistan elävästi. Tasuri ei riittänyt, joten jatkoajan lopussa maalivahti Iiro Itämies lähti maaliltaan pois, mutta epäröi ja peruutti takaisin maalille päin. Ei ehtinyt ja Karhu-Kissojen pelaaja nosti kiekon kaaressa Itämiehen ylitse. Sitten puhkesi Helvetti, Kärppäpelaajat ryntäsivät jäältä pukukoppiin ja väistelivät jäälle lentäviä esineitä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Iiro Itämies, tuo lähes Jari Halmeen kaltainen maalivahtilegenda... Olin jo ehtinyt unohtaa miehen olemassaolon.

Muistan elävästi kun eräällä työmatkalla Ouluun pelattiin korttia Oulun kollegoiden kanssa ja alkoivat hehkuttaa Iiro Itämiestä. Hesalaiskolleegani Possu-Korhonen alkoi nauramaan ja hohotteli jotain Karhu-Kissojen tekemästä maalista, niin käsirysyhän siitä meinasi syntyä.
 

Ramirez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
En kyllä ymmärrä millään tavalla K-Vantaan tuomista tähän keskusteluun. Liigassahan on jo toinen pääkaupunkiseutulainen joukkue, eikä se herätä yhdessäkään stadilaisessa minkäänlaisia tunteita. Toinen stadilainen jengi olisi aivan mahtava juttu!

Onko tuolla jotain oleellista eroa Jokereihin jonka kannattajista suurin osa on Vantaalta, Keravalta tms. Vai eivätkö Keravalla asuvat wannabe stadilaiset voi kannattaa Vantaalaista joukkuetta vaan pitää mennä sillä lähijunalla muutama pysäkki eteenpäin Ilmalan asemalle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös