Slovan Bratislava 2013–2014 – kohti taivaansinistä unelmaa

  • 15 983
  • 53

Magni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL, NHL
Itseäni vaan ihmetyttää eniten nämä hengettömät esitykset. Peli oli täysin aneemista ja halutonta. Sääliksi kävi isoa joukkoa Slovan Bratislavan kannattajia katsomossa.
Juuri pari peliä sitten Slovan veti aivan jäätävän kovalla asenteella ja yritystä oli hullun lailla joka jätkällä, mutta silti Atlant voitti tuon pelin rankuilla, vaikka Slovan dominoi kenttätapahtumia. Näin myös osan tuosta Slovanin edellisestä pelistä, jossa se kukisti TsSKA:n vieraissa 5-4. Kyllä siinä ainakin taistelutahtoa riitti. Olin todella yllättynyt Slovanin esityksestä tänään, sillä viime aikoina joukkue on osoittanut juuri erinomaista taistelutahtoa ja asennetta. Liekkö Miroslav Satanin paluulla mitään tekemistä tuon kanssa. Satan oli muuten todella huono tänään Leviä vastaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Vladimír Vůjtek valitsi neljä Slovan Bratislavan pelaajaa Slovakian olympiajoukkueeseen:

Michal Sersen, Milan Bartovič, Michel Miklík & Peter Ölvecký.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tshekin maajoukkueessakin pelannut Marek Trončinský lähtee Slovanista. Pakki ehti Jugrasta Slovaniin siirryttyään pelata joukkueessa vain kuusi ottelua, nekin laihoin tuloksin. Tie vie Tshekin Extraligan Ocelaři Třineciin.

Michal Sersen puolestaan on kuntoutumassa ja palannee pian jäälle. Tänään Slovan isännöi Sibir Novosibirskiä Bratislavassa, jossa pelattiin myös KHL:n tähdistöpeli.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Slovan jäi sitten pudotuspelien ulkopuolelle. Heikko alkukausi kostautui ja viime kauden pudotuspelipaikka jäi toistaiseksi Slovanin ainoaksi KHL:ssä tähän asti.

Huhujen mukaan Red Bull olisi suunnittelemassa Slovanin ottamista siipiensä alle. Katsotaan, saisiko Bratislavan kotka siivet.

Harmittaisi. Slovakian yksi perinteikkäimmistä pukeutuisi taivaansinisen sijaan muoviin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös