Aleksi Saarela – ganalim barttan Crosby

  • 387 255
  • 1 762

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Aleksi Saarela Ässiin - SM-LIIGA - 02.03.2014 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Eli näinhän siinä nyt sitten ennusmerkkien mukaan kävi. Ässät ei toki voine itse sopimusta julkistaa ennen kuin kausi on ohi..

Lienee siis aika siirtää spekulaatio Laitilan kaurapojan omaan ketjuun. Mitä tältä nuorukaiselta aikuisten oikeasti uskaltaa odottaa? Junnutilastot ovat sitä luokkaa, että jopa Barkov joutuu häpeään. Kakkossentterin roolia siis korvamerkitty tällä hetkellä..

Rockylla on kyllä nyt omalta osaltaan näytönpaikka tämän timantin kanssa..
 

Heimonjohtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoista. Todella odotan mitä tuleman pitää. Tästä kaverista saattaa tulla vielä paljon iloa. Todellakin hyvä hankinta
 
Alla jotain vertailukohtia suomalaisten lupausten pisteistä oman tulkintani mukaan ensimmäiseltä täydeltä liigakaudelta.

Barkov 53 21+27= 48p
Granlund 43 13+27= 40p
Armia 48 18+11= 29p
Pulkkinen 55 18+36= 54p
Lehkonen 45 14+16= 30p
Teräväinen 40 11+7= 18p

Eli, jos kehityskaari on Allulla lainkaan samanlainen, mitä edellä mainituilla pelaajilla, tulee mies täyttämään kakkossentterin paikan ainakin varsin mainiosti pisteiden valossa. Muuten en ala sen enempää analysoimaan, kun pelaajaa en kovin hyvin tunne mutta kyllähän tällaista "suurlupausten" kaappaukset oman seuran riveihin lämmittää aina. Etenkin, jos toinen osapuoli on Lukko. Hyvin mainittu jo aiemmin riskistä, joka kannattaa ottaa. Tässä saattaa olla todellinen kaappaus.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Tervetuloa! Todella kova kaappaus liigan sisällä. Oikeastaan ehkä jopa kovempi kuin Granlundin kaappaus Helsinkiin aikanaan. Toivottavasti onnistuu ja välttyy loukkaantumisilta. Tai miksi ei onnistuisi, täällähän saadaan aina raumalaisista paras puoli esiin.

Ihmetyttää nuo kitinät 120t palkoista. Eikös se ole liigassa aivan normi 2 sentterin vuosiansio? Turha vedota kokemattomuuteen. Lähtökohta on lähtökohta ja se mukaan maksetaan. Eihän ne ulkomaalaiset vahvistuksetkaan ole millään tavalla tullessaan todistaneet pystyvänsä parempaan. Sitä paitsi Saarelan kohdalla puhutaan 98% todennäköisyydellä tulevasta NHL pelaajasta.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Paljon onnea Allulle patapaitaan ja kovasti tsemppiä, toivon minä. Niin kuin olen jo monesti sanonut, niin tärkeintä on, että Allu saa pelejä ja maisemanvaihdos tehnee vaan hyvää.

Yksi lahjakkaimmista junnuista, jota olen nähnyt ja varmasti tulee nousemaan patapaitojen suosikiksi. On sillä niin huikee pelisilmä.

Ainoa ongelma, mitä itse koen Saarelalla olevan, on alaspäin tehtävä työ. Sekin tässä iän myötä karisee varmasti, aivan kuin Armiakin alkoi pelaamaan hissukseen alaspäin.

Tiedä sitten, missä mentiin Raumalla metsään, mutta eipä ole mun murheeni. Siinä on kiva kattella ekassa paikallismatsissa tulostaulua, jos oikein veikkaan.

Vielä korostan sitä, että mielestäni tässä ei pidä mennä vittuilu-linjalle, vaan tärkeintä on se, että Allu pääsee vetämään ehjää kautta. Nythän niitä loukkaantumisia on tullut liikaakin. Tarkempaa analyysia loukkaantumisherkkyydestä voinee hakea pelityylistä, muuta en siihen keksi. Paitti sitten, jos joku hakee vaan ns. "telotuksia" siellä kentällä.

Mieluusti olisin nähnyt pojan Lukonkin paidassa, mutta järki käteen ja kaveri Poriin. Kuus kertaa parempi ensi kaudella kuin Elo viime kaudella, sanon ma!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Sitä paitsi Saarelan kohdalla puhutaan 98% todennäköisyydellä tulevasta NHL pelaajasta.

Siitähän Ässät parin vuoden päästä sitten kuittaa kivat korvaukset. Toivottavasti näin myös käy, koska tämä tarkoittaa sitä että Saarela on onnistunut Ässissä hyvin ja tekee myös tehoja hyökkäyspäässä. Nuori poika tulee ensi kaudella olemaan yksi Ässien mielenkiintoisempia seurattavia hyökkäyspäässä, toivottavasti pysyy Porissa paremmin ehjänä kuin Raumalla.

Vanha partakin osuu näemmä välillä fantasioissaan *hymiö*

Hyvä näin, pari vuotta Lukossa ja sitten Ässiin Elon ja Raannan perään.
 
Viimeksi muokattu:

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Kyllähän tämä hankinta nostaa mielenkiintoa taas seuraavaan kauteen merkittävästi. En itse olisi uskonut tätä(kään) päivää näkeväni, kun Ässät kaappaa Lukon ja yhden Suomen suurimmista lupauksista. Ehkä se on se vesisaavi, mikä houkuttelee...
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
On tämä vähän huvittava, kun raumalaiset luovuttaa syystä tai toisesta aina kovimmat prospectinsa Ässiin pelimiehiksi..

Tervetuloa vaan, pitääkin laittaa Lukon C-juniorit seurantaan, että kuka seuraavaksi saapuu Isomäen kirkkaampiin valoihin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Aika harva Lapskoussi-Iiro olisi viime Pitsiturnauksen aikaan uskonut, että "Sini" kurvailee seuraavalla kaudella patanutussa. Noh, en kyllä minäkään. Kyllä nämä mielenkiintoisia juttuja on, yhdessä vuodessa saattaa tapahtua kaikenlaista, kysykää vaikka Curry Stonelta. Laitilan mätisäkki seniorin vierailu oli häpeällinen episodi, jopa Ässienkin myrskyisän historian mittapuulla. Harvoin on logon päälle yhtä pahasti kustu. Mutta toki koko kausi oli niin järjetön farssi, ettei se nyt tietysti yhden miehen show ollut.

Mutta eipä nyt kuitenkaan tuomita poikaa vanhojen perusteella. Potenssia on kuin Harry Reemsilla 70-luvulla. Lätty-Sini-AustinPowers vitja ei kuulosta ollenkaan huonolta, ei todellakaan.

Siinä mielessä tämä on hyvä juttu, että kertoo kyllä siitä, ettei Pekka aio päästää itseään helpolla. Varmasti helpompiakin pelaajakuvioita olisi valmentaja voinut itselleen järjestää. Kuulemma nälkä on saatanan kova ja tyytyväiset kamilkrepsit saavat viihtyä jossain muualla.

Kaikin puolin posi-uutinen tämäkin ja varmasti on kannattajillakin syksyllä keuhkot täynnä happea, kun Oilin johtamasta arvottomasta näytelmästä on toivuttu.
 

Pakki105kg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, New England Patriots
Tarvii vaan sanoa, että toivottavasti poika saa ehjän kauden ensi vuonna alle ja sitä kautta kehitystä. Kaksi viimeistä kauttahan on mennyt enemmän tai vähemmän loukkaantumisten kanssa.

toinen hyvä pointti tässä on, että pääsee pois isänsä valmennuksesta ja tulee myös sitten vähän vastuuta myös kentän ulkopuolisesta elämästä.


Suomalaisena kiekkofanina, tarvii vaan toivoa, että onnistuu. Olishan se hieno nähdä etelä-koreassa MG:n heittävän lättyä neliön keskellä seisovalle Saarelalle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Toisesta ketjusta:

Tuo Saarelan oma ketju on jo sitä kuuluisaa jinxailua, kunhan ei vaa kostaudu! ;D

No hyvä on, teknisesti ottaen se on sitä vielä tässä vaiheessa ;)

Mutta asia nyt kun on joka tapauksessa varma, kuten tiedämme niin pelkästään Jatkoaika ei asiaa muutoin edes uutisoisi. Samalla ajattelin myös, että täällä räjähtää jopa kaksikin muuta ketjua kohta pelkästä Saarela-asiasta, joten keskitetään juttu omaansa ja jatketaan muissa ketjuissa niiden varsinaisesta asiasta. Tai sitten annetaan tämän ketjun vielä vajota, ja kaivetaan esiin kuukauden-parin päästä ;)
 
Alluhan on Helsingissä syntynyt Laitilan Jyskeen kasvatti. Käynyt siis ganalim barttalla pelaamassa muutaman vuoden junnuissa ja pari hassua liigaottelua. Pari kautta Ässissä, joiden aikana saa ykköskierroksen varauksen ison veden tuolle puolen, pelaa parit nuorten MM-kisat ja debytoi A-maajoukkueessa.
 

Herra Perkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaksaisiko joku tilastoniilo keräillä statseja Saarelan junnuvuosilta ja listaisi vastaavat statsit joiltain muilta huippulupauksilta? Vertailuksi vaikka Armia, Teräväinen, Granlund, Barkov, Pulkkinen jne. Muutenkin olisi kiva kuulla Saarelan ominaisuuksista noihin edellämainittuihin verrattuna.
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
Jaksaisiko joku tilastoniilo keräillä statseja Saarelan junnuvuosilta ja listaisi vastaavat statsit joiltain muilta huippulupauksilta? Vertailuksi vaikka Armia, Teräväinen, Granlund, Barkov, Pulkkinen jne. Muutenkin olisi kiva kuulla Saarelan ominaisuuksista noihin edellämainittuihin verrattuna.
Alta löytyy tilastot siten, miten ne EP:n sivuilta löytyvät, silvuplee. Sarjataso, pelatut ottelut, maalit, syötöt, pisteet, jäähyminuutit ja plusmiinus. Muotoilusta ei oteta vastaan reklamaatioita.

Saarela:
Koodi:
Jr. C SM-sarja: 	29 	34 	40 	74 	2.55 	26  	
Jr. B SM-sarja: 	16 	17 	19 	36 	2.25 	14  	
Jr. A SM-liiga: 	39 	14 	26 	40 	1.03 	14  	-1
Liiga: 	                15 	1 	3 	4 	0.27 	2  	-6

Armia:
Koodi:
Jr. C SM-sarja: 	21 	27 	18 	45 	2.14 	68
Jr. B SM-sarja: 	12 	8 	8 	16 	1.33 	6  	
Jr. A SM-liiga: 	27 	15 	6 	21 	0.78 	32  	10 
Liiga: 	               149 	55 	45 	100 	0.67 	120  	33

Teräväinen:
Koodi:
Jr. C SM-sarja: 	33 	25 	31 	56 	1.70 	28  	
Jr. B SM-sarja: 	26 	16 	14 	30 	1.15 	6
Jr. A SM-liiga: 	37 	15 	25 	40 	1.08 	12  	19 
Liiga: 	               126 	32 	57 	89 	0.71 	24  	-3

Barkov:
Koodi:
Jr. C SM-sarja: 	27 	21 	28 	49 	1.81 	6  	
Jr. B SM-sarja: 	 5 	4 	5 	9 	1.80 	6 
Jr. A SM-liiga: 	30 	7 	15 	22 	0.73 	8  	2  	
Liiga: 	                85 	28 	36 	64 	0.75 	12  	23

Granlund:
Koodi:
Jr. C SM-sarja: 	25 	27 	28 	55 	2.20 	10
Jr. B SM-sarja: 	22 	18 	22 	40 	1.82 	10  	
Jr. A SM-liiga: 	35 	21 	36 	57 	1.63 	45
Liiga: 	               129 	41 	86 	127 	0.98 	34  	37
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt jo odottaa sitä, kun Lukko ja Ässät kohtaavat ekan kerran (Saarelan ollessa mukana), pitsiturnee lienee se eka ja ainakin (viimeistään) se virallinen kauden avaus Raumalla tulee olemaan mielenkiintoinen.
 

Tuamas

Jäsen
Niin, siis kyseessähän on kiistämättä superlahjakkuus ja ikäluokkansa kärkinimiä Euroopassa.

Ensi kaudella tai viimeistään sitä seuraavalla kaudella porukalle valkenee kuinka kova kaappaus tämä nyt oli.

Vastaa melkolailla Granlundin siirtoa HIFKiin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Vastaa melkolailla Granlundin siirtoa HIFKiin.

Olisin heittänyt saman vertauksen, tosin sillä pienellä kysymysmerkillä, että Saarelalla on näitä loukkaantumisia nyt alla.
 

Kapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkohan tämä siirto ns. saletti? Iltasanomat ja Jatkoaika on tuon julkaissut. Tulee mieleen Miika Männikön tapaus muutama kuukausi sitten.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Vastaa melkolailla Granlundin siirtoa HIFKiin.

Paitsi, että Granlundille ei katettu pöytää valmiiksi. Granlund oli (ja on edelleen) huippulupaava, olisi voinut saada melkeinpä mistä tahansa muualta varman paikan kärkiketjuissa, mutta valitsi HIFK:n, jossa hänen kanssaan sentteriosastolla peliajasta kilpaili Petteri Wirtanen, Kim Hirschovits sekä Teemu Ramstedt. Granlund taisteli ja pelasi itselleen peliajan, eikä saanut sitä oletuksena.

Aleksi (tai pikemminkin hänen agenttinsa varmaankin) oli ilmeisesti ajatellut, että pystyy nyhtämään Lukon seurajohdolta jonkun helvetin hyvänkin diilin, vaikka kaveri on ollut paljon loukkaantuneena ja näytöt eivät ole kummoiset. Siinä vaiheessa, kun on tuollainen kausi alla, mitä Saarelalla on ollut, niin neuvotteluvaltit on vähissä. Agentilla on varmasti ollut suuri myötävaikutus ei pelkästään suhteessaan tulevaan päävalmentajaan, mutta myös sen kautta, että loppujen lopuksi se on hänen etunsa, että Saarela saa rahakkaan diilin, sillä siitä lohkeaa hänelle provisio.

Jos Allu olisi jatkosopimuksen Lukon kanssa tehnyt, niin hän olisi joutunut taistelemaan peliajasta. Ässissä hän saa peliaikaa oletuksena. Vain aika näyttää, miten tämä valmiiksi pöydän kattaminen tällä tavoin vaikuttaa Saarelan kehitykseen. Itse pelkään, että vaikutus ei ole niin positiivinen, kuin mitä alkuun voisi luulla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Paitsi, että Granlundille ei katettu pöytää valmiiksi. Granlund oli (ja on edelleen) huippulupaava, olisi voinut saada melkeinpä mistä tahansa muualta varman paikan kärkiketjuissa, mutta valitsi HIFK:n, jossa hänen kanssaan sentteriosastolla peliajasta kilpaili Petteri Wirtanen, Kim Hirschovits sekä Teemu Ramstedt. Granlund taisteli ja pelasi itselleen peliajan, eikä saanut sitä oletuksena.

Granlund taisi pelata aika pitkälti laiturina ekan IFK-kautensa. Jos Ässien muut sentterit ensi kaudella ovat Niemi, Heino, Kiilholma ja joku muu, niin onhan tuossa Saarelalla erittäin hyvä mahdollisuus ottaa jopa se ykkössentterin paikka. Se vaatii kuitenkin ennen kaikkea terveyttä.
 

Tuamas

Jäsen
Paitsi, että Granlundille ei katettu pöytää valmiiksi. Granlund oli (ja on edelleen) huippulupaava, olisi voinut saada melkeinpä mistä tahansa muualta varman paikan kärkiketjuissa, mutta valitsi HIFK:n, jossa hänen kanssaan sentteriosastolla peliajasta kilpaili Petteri Wirtanen, Kim Hirschovits sekä Teemu Ramstedt. Granlund taisteli ja pelasi itselleen peliajan, eikä saanut sitä oletuksena.

Aleksi (tai pikemminkin hänen agenttinsa varmaankin) oli ilmeisesti ajatellut, että pystyy nyhtämään Lukon seurajohdolta jonkun helvetin hyvänkin diilin, vaikka kaveri on ollut paljon loukkaantuneena ja näytöt eivät ole kummoiset. Siinä vaiheessa, kun on tuollainen kausi alla, mitä Saarelalla on ollut, niin neuvotteluvaltit on vähissä. Agentilla on varmasti ollut suuri myötävaikutus ei pelkästään suhteessaan tulevaan päävalmentajaan, mutta myös sen kautta, että loppujen lopuksi se on hänen etunsa, että Saarela saa rahakkaan diilin, sillä siitä lohkeaa hänelle provisio.

Jos Allu olisi jatkosopimuksen Lukon kanssa tehnyt, niin hän olisi joutunut taistelemaan peliajasta. Ässissä hän saa peliaikaa oletuksena. Vain aika näyttää, miten tämä valmiiksi pöydän kattaminen tällä tavoin vaikuttaa Saarelan kehitykseen. Itse pelkään, että vaikutus ei ole niin positiivinen, kuin mitä alkuun voisi luulla.

Melkoista lööperiä raumn suunnalta.

Toki Ässissä Saarelalla on lähtökohtaisesti vähemmän ohitettavia jannuja kuin vaikkapa Lukossa tai Granlundilla HIFKissä, mutta on melkoista aliarviointia puhua mistään oletuksista ja pöydän kattamisesta valmiiksi. Eihän Ässien ensi kauden joukkueesta ole vielä julkaistu kuin osa jatkajista sekä epävirallisesti Saarela (& huhuna Kiilholma).

Koko agenttijauhaminenkin on melkoista skeidaa, jossa itseasiassa hienosti tulee esille raumlainen lyhytjänteisyys.

Miksi ihmeessä agentti hakisi muutaman kymppitonnin lisätiliä paremmalla liigasopparilla, jos siirto jollakin tavalla vaarantaisi pelaajan kehityksen?
Kyseessä on kuitenkin jannu, jolla on kaikki mahdollisuudet änärisopimukseen, jolloin liigapahvien erot ovat erityisesti agentille täysin peanuts ja käytännössä yhdentekeviä.

Valmentajana Ässissä on kuitenkin yksi liigan vaativimmista valmentajista, joka on erittäin kriittinen erityisesti tekemisen laadun suhteen. Jolloin sluibailun pelko on melkolailla vähäinen.

Jos "Allu" olisi tehnyt jatkosopimuksen Lukon kanssa, olisi kilpailua ollut enemmän.
Toki myös Lukon toimintatavat tuntien myös kohtuullisesti menneen alkukauden jälkeen olisi saattanut käydä niin, että seurajohto onkin kussut taas housuun ja ostanut kaksi kentällistä äijiä, kun hävittiin erä toissapelissä.
 

Ketunkolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea FC
Granlund taisi pelata aika pitkälti laiturina ekan IFK-kautensa.

Ei se hänen lähtökohtaansa helpottanut. Siellä oli kuitenkin laituriosastolla Haataja, Ahtola, Luttinen, Petrell ja Kuhta myös. Paljon on vielä auki, mutta uskaltaisin väittää, että Saarelalle ei tämmöistä kilpailuasetelmaa tule. Lisäksi Granlund pystyy pelaamaan laiturina, kun taas Saarela on puhdas sentteri.

Jos Ässien muut sentterit ensi kaudella ovat Niemi, Heino, Kiilholma ja joku muu, niin onhan tuossa Saarelalla erittäin hyvä mahdollisuus ottaa jopa se ykkössentterin paikka. Se vaatii kuitenkin ennen kaikkea terveyttä.

Sitähän minä tässä vähän pelkäänkin. Heino ja Kiilholma eivät ole kärkiketjun senttereitä missään vakavasti otettavassa joukkueessa, joten paikka kahden ensimmäisen ketjun keskellä on käytännössä sementoitu. Ja itse olen vähän epäileväinen, että onko hyväksi hänelle, että hän ei joudu kilpailutilanteeseen, vaan hän saa tarjoiltuna sen paikan, vaikka näytöt eivät (osin ymmärrettävistä syistä) puhu semmoisen antamisen puolesta.

Koko agenttijauhaminenkin on melkoista skeidaa, jossa itseasiassa hienosti tulee esille raumlainen lyhytjänteisyys.

Miksi ihmeessä agentti hakisi muutaman kymppitonnin lisätiliä paremmalla liigasopparilla, jos siirto jollakin tavalla vaarantaisi pelaajan kehityksen?
Kyseessä on kuitenkin jannu, jolla on kaikki mahdollisuudet änärisopimukseen, jolloin liigapahvien erot ovat erityisesti agentille täysin peanuts ja käytännössä yhdentekeviä.

Jos voisit avata tämän lyhytjänteisyyden esille tulemista niin, että minä itsekkin sen ymmärrän, niin se olisi hienoa.

Agentti on voinut nähdä tämän hänen kannaltaan parhaaksi vaihtoehdoksi, mutta itse kovin epäilen. Ihminen on erehtyväinen ja voin olla väärässäkin, mutta ennusmerkit eivät mielestäni kerro hyvää. Teräväinen, Granlund ja Barkov haastoivat itsensä pelaamalla joukkueessa, jossa heidän roolinsa ratkaisupelaajana ei ollut kiveen hakattu, vaan heidän oli näytettävä osaamisensa. Ja sen he tekivät. Lähtökohta on vissisti eri.

Saarelalla ei ole vielä minkäänlaista mahdollisuutta NHL-sopimukseen. Ensin pitäisi varausnumerokin saada ja sitä ennen pelata sen verran hyvin, se varaus irtoaa. Ja mahdollisimman pienellä, tietysti. Pitkä matka vielä näihin asioihin.

Valmentajana Ässissä on kuitenkin yksi liigan vaativimmista valmentajista, joka on erittäin kriittinen erityisesti tekemisen laadun suhteen. Jolloin sluibailun pelko on melkolailla vähäinen.

Itse en oikein jaksa uskoa näihin toisiin tulemisiin. Se, että homma toimi ekalla kerralla, ei tarkoita sitä, että se toimisi toisella. Katsokaamme vaikkapa Suomen Turkuun. Kai Suikkanen nousi messiaaksi, lähti KHL:ään ja oli tiettävästi ehdolla jopa A-maajoukkueen päävalmentajaksi. Hän palasi Turkuun ja lopputulos on pannukakku. Enkä jaksa uskoa, että Suikkasen vaatimustaso olisi tipahtanut mitenkään merkittävästi sinä aikana, kun kävi Jaroslavlissa ja Lahdessa.

Toki myös Lukon toimintatavat tuntien myös kohtuullisesti menneen alkukauden jälkeen olisi saattanut käydä niin, että seurajohto onkin kussut taas housuun ja ostanut kaksi kentällistä äijiä, kun hävittiin erä toissapelissä.

RD:n aikana sisään ei ole tullut yhtään kaveria, jota hän ei ole halunnut joukkueeseen ja jota ei ole oikeasti tarvittu. Dufvan aikana on pysytty ensimmäistä kertaa budjetin rajoissa. Jos Mokka tai joku muu lahopää meinaa ruveta hommaamaan nettiskouttauksella "vahvistuksia", kun uskovat niille olevan tarvetta, niin Dufva on varmasti sanomassa ei. Viime kaudelta esimerkkinä lienee tapaus Peter Regin.
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Toki myös Lukon toimintatavat tuntien myös kohtuullisesti menneen alkukauden jälkeen olisi saattanut käydä niin, että seurajohto onkin kussut taas housuun ja ostanut kaksi kentällistä äijiä, kun hävittiin erä toissapelissä.

Tämä ei ole ollut Lukon toimintatapa enää RD:n aikana. Ennemminkin Ässien.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä ei ole ollut Lukon toimintatapa enää RD:n aikana. Ennemminkin Ässien.

Ässien toimintatapa on myydä ne kaksi kentällistä äijiä.


Siis kuvitellaanko raumalla nyt että Saarela pääsee kärkisentteriksi ilman että pitää näyttää yhtään mitään. Ei se siellä kärkiketjuissa koko kautta pelaa millään 1+1 tehoilla. Saa reilun mahdollisuuden VARMASTI mitä Lukosta ei voi koskaan tietää saako. Siellä voi saada pari peliä sieltä pari peliä täältä ja sitten taas puremaan tuppea. Annetaan pojalle reilu mahdollisuus ja katsotaan käyttääkö hyväksi. Jos ei niin treenin ja pienemmän vastuun kautta uuteen nousuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös