Broc Little Jokereihin!

  • 59 155
  • 109

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Vaikkakin Ben Walterin kritisointi ensimmäisen pelin jälkeen katsottiin siinä määrin epäsopivaksi, että siitä jopa täällä vittuiltiinkin, niin silti päädyn ensimmäisen ottelun jälkeen ennustamaan että Broc Little on pelimies ja hänestä on vielä paljon hyötyä ja iloa Jokereille!
 

faro

Jäsen
Pienellä otannalla helvetin nopea ja taitava pelaaja, joka on myös loistava kulmissa. Oli tänään näkyvin hyökkääjämme hyvillä haastoilla ja erinomaisella kiekon hallinnallaan. Vielä kun tekisi paikoista maalit niin avot!
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalattoman nopea ja taitava pelaaja, joka pelaa tilanteet loppuun asti. Tänään Tampereella erityisesti vanhanaikaisen yritys jäi positiivisesti mieleen!

Jatkoon.
 

2wayCenter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
Alle kuukausi tosipeleihin...

Kentällä ei Littlen toimesta ole toistaiseksi tapahtunut ensimmäisten pelien jälkeen yhtään mitään. Odotin kovasti, että olympiatauolta olisi kaukaloon luistellut uudestisyntynyt pikkumies. Valitettavasti Little jatkoi siitä mihin ennen taukoa jäi.

En epäile hetkeäkään sitä, etteikö herra osaisi pelata mutta hiljalleen alkaa pelottaa, ette tuosta potentiaalista tulla näkemään tällä kaudella edes murto-osaa. Itseluottamus on varmasti heikon farmisarjavisiitin jäljiltä yhä alhaalla. En tiedä, tuleeko Little saamaan peleissä niin paljon kiekkoa, että saisi kiekollisen pelinsä enää tänä keväänä kohdilleen. Itseluottamuksen voi menettää parissa pelissä mutta sen uudelleen rakentaminen on pitkä prosessi.

Ruotsin kausien tilastojen perusteella on helppo sanoa, että kiekollista osaamista kyllä löytyy. Sikäläinen pelityyli antaa myös paremmat mahdollisuudet päästä peliin sisään, kun joukkueet pitävät kiekkoa enemmän hallussaan kuin Suomessa.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Kentällä ei Littlen toimesta ole toistaiseksi tapahtunut ensimmäisten pelien jälkeen yhtään mitään. ....

Juuri tätä pohdin katsellessani eilistä peliä toosasta. Pikkuinen ei tee mitään, mitä ei joku oma junnu pystyisi tekemään. Täällä kun on Walteria dissattu, niin ennemminkin Pikkuisen pitäisi olla luupin alla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Minusta Little kärsii enemmänkin siitä, ettei sopivia ketjukavereita löydy. Moses tykkää kuskata nykyään kiekkoa yksinään enimmäkseen ja myös Teuvo elää kiekosta, joten näiden kanssa Littleä ei kannata laittaa vääntämään. Täksi illaksi kasattu pienimies-Walter-Rita vaikuttaa ainakin paperilla ihan hyvältä ja roolitkin ovat selkeät; Little pitää kiekkoa, Rita ajaa maalille ja Walter varmistaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sama. Tuntui, että Little oli eilen potkun pari myöhässä koko ajan ja se on eilisen kaltaisessa höntsässä aika huolestuttavaa. Ainakin eilen sotki oman ketjunsa peliä höntyilyllään. Toivottavasti saisi jonkun vahinko-onnistumisen ja vähän itseluottamusta, muuten meinaa mennä ihan hiihtelyksi tämä kausi.
 

2wayCenter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, Jokerit vuoteen 2014 saakka, #86
Täksi illaksi kasattu pienimies-Walter-Rita vaikuttaa ainakin paperilla ihan hyvältä ja roolitkin ovat selkeät; Little pitää kiekkoa, Rita ajaa maalille ja Walter varmistaa.

Eipä tuossa joukkueessa muut kykene yksinään pitämään kiekkoa kuin Lahti ja Nagy. Omasta mielestäni Little tarvitsee rinnalleen pelaajan, jonka kanssa voisi pelata give n' go -tyyppistä syöttöpeliä. Siihen puolestaan kykenevät Walter, Teuvo ja halutessaan Nagy. Tuo ketju kyllä on paperilla näilläkin perusteilla ihan potentiaalinen.

Oman tulkintani mukaan Little hankittiin, koska Koiviston paikalle kärkiketjuihin tarvittiin tasaisempaan ja kypsempään kiekolliseen peliin pystyvä pelaaja. Periaatteessa Little varmasti onkin juuri oikea pelaajatyyppi mutta valitettavasti tähänastiset näytöt eivät ole yhtään Koivistoa paremmat.

Little menettää usein hieman oudosti kiekkoja ja horjahtelee omia aikojaan kiekon kanssa ollessaan. Kiekollisesta pelistä paistaa epävarmuus omia ratkaisuja kohtaan. Jos Jokerit haluaa mennä tänä keväänä päätyyn asti, tarvitaan kärkiketjuihin ehdottomasti mies, joka pelaa kuin Ruotsin pörssiviitonen. Toista henkkakoivistoa emme tarvitse, yksi riittää.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liike on hyvää, kiekko pysyy mukana ja ei nyt ole pikkumieheksi ihan toivoton laidoissakaan. Silti Snadia ei näy matseissa oikeastaan ollenkaan. Ei myöskään esitä kentällä mitään sellaista jolla ansaitsisi parempia näyttöpaikkoja. Varsinkaan tämäniltaisen kaltaisissa fyysisissä vierasmatseissa Little ei näytä riittävän. Toivottavasti joku pala naksahtaa kohdilleen, tällä hetkellä ei oikein tuo mitään kentälle.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelkästään ensimmäisten matsien perusteella on selvää, että potentiaalia löytyy. Ilves-matsissa Tampereella ihan nauratti, kun Little varsinkin alussa pyöritteli pakistoa nippuun ihan miten halusi. Tällä hetkellä Little kaartelee liiaksi pelin ulkopuolella. Parissa matsissa olen asioikseen seuraillut, niin näyttää kun ei oikein tietäisi, mitä nyt tässä pitää tehdä.

Kaartaa tuonne, sitten tänne. Menisinkö nyt tuohon kiekkoon? Jaa, tuo meni ensin. Ai, nyt se on menettämässä. Käynpä tökkäisemässä. Äh, karkas, perkele. No, vaihto!!111!

Eli jostain syystä ei vain ole päässyt peliin sisälle. Johtuu se sitten ketjukavereista tai ei. Kiekon saadessaan tekee mielestäni yleensä hyviä ratkaisuja. Maalipaikkojakin tulee. Sentti sinne tai tänne ja tehoja olisi enemmän. Kunhan sitä kiekkoa saataisiin pelattua Littlellekin siten, että sillä pystyisi jotain tekemäänkin. Tällä hetkellä se on vaikeaa.

Alakatsomosta käsin huomaa kasvojenkin peli-ilmeestä, että ÄH.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tää kaveri on parempi kuin Ryan Lasch! Nyt on Jokereilta huikea hankinta. Tälläisiä lausuntoja silloin kuuli,kun tämä siirto tammikuussa julkistettiin. Ja hyvältähän tuo kuulosti.

Valitettavasti mitään tämmöistä ei ole kyllä näkynyt. Ekassa pelissä Turussa kaksi maalia ja sitten pelkkää hiihtelyä&surffausta. No,ehkä joku vielä uskoo,että täytyy vaan antaa aikaa ja olla kärsivällinen.

Tää kaveri on parempi kuin Lasch tai Steven Seigo! Vittu tämä kaverikin taitaa olla yksi pahimmista flopeista pitkällä listalla.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ollut huikaiseva pettymys itselle. Hiihtelee pelin ulkopuolella ja jää jalkoihin kulmissa. Tänäänkin rankkarissa näki kuinka itseluottamus on nollissa. Playoffeissa peli kovenee entisestään ja luulenpa että oikea paikka on silloin katsomo.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Totta, että Little on alisuorittanut odotuksiin nähden. Toisaalta Tomekin olematon hyökkäyspään "pelikirja" tekee tällä hetkellä kaikista pelaajista huomattavasti huonompia kuin ne oikeasti ovat. Kertokaapa viimepelien onnistujat hyökkääjistä?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Toisaalta Tomekin olematon hyökkäyspään "pelikirja" tekee tällä hetkellä kaikista pelaajista huomattavasti huonompia kuin ne oikeasti ovat.

Tässäpä se. Mua oikeasti käy sääliksi Jokereiden pelaajia, kun kattoo millasta paskaa äijät joutuu pelaamaan. Ensi kaudeksi kyllä saa mennä valmennus ja pelaajisto käytännössä kokonaan uusiksi. Ketään ei voi sanoa tulevan mitenkään erityisen ikävä ja kenenkään mahdollista lähtöä ei tarvitse jäädä surkuttelemaan. Paitsi tietysti Teukan, mutta se nyt on ollut selvää jo ajat sitten ettei jatka.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanokaa mua hulluksi, mut mun mielestä tänään oli ensimmäisiä kertoja, kun Littlen pelissä oli jotain järkeäkin välillä. Ei tosiaan mikään hyvä peli missään nimessä, mutta oli kiekossa ja pelin sisällä edes vähän paremmin kuin useimmiten tähän mennessä. Niinku edellä mainittiinkin niin tohon hyökkäyspelikirjaan on aika vaikea päästä sisään kesken kauden, kun sellaista ei alunpitäenkään edes ole olemassa. Hyökkääjissä on viime peleissä aikavähissä onnistujat ja nyt en lähtisi ihan pelkkiä yksilöitä siitä syyttämään.
 

Nupe#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sanokaa mua hulluksi, mut mun mielestä tänään oli ensimmäisiä kertoja, kun Littlen pelissä oli jotain järkeäkin välillä.

Sitten täällä on varmaan kaksi hullua, mutta sitä samaa eilen itsekin katselin. Verrattuna Littlen aiempiin peleihin, jotenkin paistoi se että homma alkaa luistamaan. Ehkä playoffeissa nousee ratkaisemaan?

Potentiaalia kaverissa kyllä on, mutta kun se vaan alkaisi realisoitumaan. Sama koskee koko joukkuetta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
On kyllä hassu juttu, ettei tämä sälli oikein ole onnistunut Liigassa. Olin itsekin ihan varma, että Little olisi lähes takuuvarma onnistuja ja the hankinta ja eka peli Tepsiä vastaan näyttikin aika hyvältä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Little on ollut kyllä valtava pettymys odotuksiin nähden, ensimmäinen peli vielä nosti toiveita korkeammaksi mutta sen jälkeen ei voi sanoa että olisi tapahtunut oikeastaan mitään. Näillä otteilla Little on ensimmäisiä jotka voisi suosiolla heittää katsomoon. No jos pian ei ala tapahtumaan niin sitten ei tarvitse enää tällä kaudella edes alkaa tapahtumaan.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Little ei ole paska. Little on paskan pelitavan uhri.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Jäähystä huolimatta tämäniltainen oli Snadilta parasta hetkeen. Jaskan maalissa hyvää taustatukea, eikä se vanhanaikainenkaan kaukana ollut kakkoserässä. Potentiaalia olisi, mutta se pitäisi jotenkin saada jätkästä ulos. Pari onnistumista voisi kummasti jeesata.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Osittain pitää paikkansa,että pelitapa voi osaltaan vaikuttaa vaisuihin esityksiin. Toisaalta jos taitoa oikeasti olisi enemmän,niin huonollakin pelitavalla tai jopa ilman selkeää pelitapaa taitava hyökkääjä voi tuoda vahvuutensa esiin. Koodinimi Jokerit ja Ville Leino - tämä siis kaudella 2007-08
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pirteämpi peli Snadilta, mutta ei vain kiekko pysy mukana vauhdissa. Pari hyvää oivallusta, mutta tältä jampalta ei kannata odottaa ratkaisijanrooliin nousemista.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Pirteämpi peli Snadilta, mutta ei vain kiekko pysy mukana vauhdissa. Pari hyvää oivallusta, mutta tältä jampalta ei kannata odottaa ratkaisijanrooliin nousemista.
Mä olen vuosien varrella nähnyt Jokereissa monen montaa vipeltäjää ja harvassa on nämä tilanteet, kun näen jonkun tekemisessä noin paljon helvetin hyviä asioita ilman että se realisoituu kunnolla tuloksena. Odotan edelleen ison roolin ottamista.

Littlellä on ihan kaikki ominaisuudet dominoida tätä sarjaa. On ihan kärkipään vauhti sekä parissa ensimmäisessä potkussa, että suorassa luistelussa, on loistava laukaus, peliälyä jakaa kiekkoa ja kädet sen hyödyntämiseen. Niin kova asiantuntija en kuitenkaan ole, että pystyisin suoralta kädeltä sormella osoittamaan mistä kiikastaa. Aika selvää kuitenkin on se, ettei ketjukavereiden kanssa ole löytynyt sitä viimeistä loksahdusta, joten kysynkin vaan miksei äijä saa kunnon(=parin matsin) näytönpaikkaa Teräväisen vierellä? Siinä roolissa tuntuvat kaikki saavan itsestään parhaan irti ja mun henkilökohtainen mielipiteeni on, että Littlen hyökkäyspään ominaisuudet ovat tässä joukkueessa kolmanneksi parhaat.

Ottaisin jopa mukaan KHL:n, mutta siinä kohden en edes oleta edustavani enemmistöä. Luotan silti siihen mitä näen, enkä siihen miltä pistepörssi näyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös