Jokerit kaudella 2013–2014 – näillä mennään!

  • 1 053 606
  • 2 529

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Moses on yksi harvoista joukkueemme pelaajista jolla on illasta toiseen palava halu YRITTÄÄ saada niitä maaleja aikaiseksi.

Ja edellee: myös Steven pitää parantaa, mutta ei läheskään niin paljon kuin monen muun.

Lätkä on tulosurheilua, jossa pelkkä yrittäminen ei riitä.

Moses pelaa kärkiketjujen jätkistä hyökkäysalueella eniten pelitavan vastaisesti hautomalla kiekkoa tukahduttaen ja hidastaen koko ketjun hyökkäyspelaamista. Mosesin tulisi sisäistää roolinsa snipperina eikä pelintekijänä ja niin kauan kuin tämä ei valkene ei myöskään käytä vahvuuksiaan. Viimekaudella Filari oli niin selkeä pelintekijä ketjussa, että Mosesilla oli helpompi työ pelata vahvuuksillaan eli erinomaisen liikkeen ansiosta pystyy pelaamaan itsensä tekopaikoille. Nyt kun keskellä ei ole yhtä kiekollisen roolin sentteriä on omaksunut jostain syystä itselleen väärän roolin. Kousan lisäksi Mosesilla on eniten ulosmitattavaa potentiaalia.

Kolme lääkettä Mosesin pelin parantamiseen: Suoraviivaisuutta, suoraviivaisuutta ja suoraviivaisuutta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
On kieltämättä totta, että Moseksen ongelmana on ollut kyvyttömyys luopua kiekosta oikeaan aikaan, mikä tietysti heijastelee sitä ettei pelitapaa ole täysin sisäistetty. Moseksen kaksi ylivoimaista hyvettä suhteessa kaikkiin muihin jokeripelaajiin ovat vauhti ja laukaus vauhdista. Tällä kaudella nuo ominaisuudet eivät ole realisoituneet maalien muodossa _vielä_. Jäähyjä Steve kuitenkin hankkii suorastaan liukuhihnalta ja se o suoraa seurausta hyvästä pelinopeudesta ja röyhkeydestä. Tässä mielessä Moses on ollut hyödyllinen joukkueelle, mutta kuten sanoin, lisää pitää tulla nimenomaan tehopisteinä.

Ehdottomasti pidettävä pelaavassa rosterissa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Moseksen anti on tällä hetkellä hyvää tekemistä 4. ketjun laiturille. Mosella on aikaa näyttää 7 peliä, että kuuluu PO-rosteriin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Moseksen anti on tällä hetkellä hyvää tekemistä 4. ketjun laiturille. Mosella on aikaa näyttää 7 peliä, että kuuluu PO-rosteriin.

Neloseen sitä ei kannata laittaa, ainakin mikäli ajatuksena on että meillä olisi yksi nykyisen kaltainen kenttä, jonka ydinajatuksena on pimentää ja pehmentää vastustajia. Eli joko 1-2(tai3) kenttään tai pois kokonaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei noita syömähampaita liikaa ole, joten Mossen nousu tasolleen on enemmän kuin suotavaa. Samoin kuin muutaman muun alisuorittajan nousu tasolleen on kriittistä menestymisen kannalta. Samaa mieltä, että Steve ei ole soveltuva 3 tai 4 kenttään, joten tason nostoa odotelessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös