Niko Dimitrakos

  • 15 945
  • 29

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos paikat on tosiaan siinä kunnossa, että ei kohta ole huonon harjoittelun vuoksi klesana, niin ehdottomasti pahvia kouraan ja vaikka samalla heti ensi kaudellekin.
 

Andrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Edellisten huomioiden lisäksi sanoisin että nosti omalla rauhallisuudellaan myös Asplundin tasoa. Jos näin jatkaa niin pahvi kouraan ensi kaudeksi samantien.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Ihan ok avaus Dimitrakosilta. Tosin on pakko todeta, että haluton ja löysä TPS ei ole mikään mittari kenellekään - missään. Seuraavat neljä matsia (Jokerit, Blues, Kärpät ja SaiPa) näyttävät sitten todella, pysyykö mies liigavauhdissa mukana ja löytyykö niitä Ilveksen kirpeästi tarvitsemia erikoisavuja.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ilmeisesti Dimitrakosin piti olla jonkin sortin sniper, mutta Jokerit-ottelun perusteella hän on pikemminkin laidalta namusyöttöjä tarjoileva playmaker. Valitettavasti ketjukavereille (erityisesti Jekimovsille) ei maistunut maalinteko. Tai no, Kangasniemi teki yhden, mutta enempäänkin oli paikkoja. Toivottavasti hyvät otteet jatkuvat koeajan jälkeenkin, eikä käkkäräpää ole Guerriero vol. 2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös