Suomalaiset Euroopassa

  • 24 840
  • 31

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja Noronen Davosiin joulukuun loppuun asti voimassa olevalla sopimuksella, kun siellä on ykköskassari pipinä. Pikku hiljaa tuo SM-liigan free agent-listakin näyttäisi tyhjenevän. Ainakin maalivahtien osalta.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hannes Hyvönen siirtyi siis Kongsvingeriin Norjan ykkösdivariin, kun seura sai vihdoin rahat kasaan. Pelasi jo yhden pelin tehden yhden maalin.

Sopimusuutinen seuran sivuilta:

Kongsvinger Knights - Hannes Hyvönen klar for Knights

Sopimus on kuulemma ottelukohtainen, mutta Hannes lienee silti superhintava pelaajaa tuolle tasolle. Sarjassamme viimeiset rahat tyhmiltä pois. Aivan älytön kauppa seuran kannalta.

Mielenkiinnolla jään seuraamaan kauanko tuolla pysyy ja onko tulevaisuutta sen jälkeen enää missään.
 

BrDead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Melkoiseksi yksinpuheluksi menee. Miehiä siirtyilee niin tiuhaan joka suuntaan, ettei tänne ihan kaikkea ehdi/muista/kannata kirjata. Sen sijaan ainakin minua kiinnostaisi raportit suomalaisten otteista eri sarjoissa, mikäli joku jotain "suomalaisseurojen" pelejä käy katsomassa jossain päin Eurooppaa. Mitä eksoottisempi sarja/paikka, sitä kiinnostavampaa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Juha Mielonen sitten meni Ranskan liigaan ja Rouenin joukkueseen. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset pistelukemat ehtii liigassa vielä mättää.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Joni Puurula siirtyi Kazakstaniin ja on urakkansa siellä jo aloittanutkin. Mietteitä voi lukea veskarin blogista. Mielenkiintoista toimintaa sielläpäin. Tuomarit tarkastelivat videolta maalia jonkun katsojan kännykästä, kun ei ilmeisesti muuta videota sattunut olemaan käytössä. Kyllähän se sarja taitaa melkoinen takapajula olla jääkiekkoskenessä. Taitaa olla aika iso tasoero maan parhaan ja toiseksi parhaan joukkueen välillä.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Jani Honkanen Kazakstaniin

Kazakstanilainen Arystan Temirtau on satsannut pelaajistoon melkoisesti. Näin voisi ainakin päätellä siitä, että seuran 32 pelaajasta vain 9 on Kazakstanista. Muiden pelaajien kotimaat ovat Latvia, Liettua, Venäjä, Kanada, Ruotsi, Tsekki, Slovakia ja Suomi, josta viimeisin Kazakstaniin muuttanut on Jani Honkanen (HCK). Ennestään siellä olivat jo Toni Dahlman, Jari Sailio ja Kari Sihvonen.
Eliteprospects.com - Arystan Temirtau
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös