Juha Juujärven pelitapa

  • 7 866
  • 30

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kookoohan muuttaa pelitapaa tai on jo hieman sitä muuttanutkin. Punasen jälkeen kiekko päätyyn ja paine päälle. Yksinkertaista. Nämä muutoksen pelaajien keskuudesta. Liekö ollu JJ:n soppa heille liikaa.

Jos tämä on totta, meillä on uusi naama penkin takana ennen kevättä. Pelaajat eivät päätä pelitapaa, jos valmennuksella on täysi luottamus.

Muutos on suuri jos näin on tehty, kiekkokontrollilla menty ainakin neljä vuotta.
 
Tätähän Juujärvi puhui lehdistötilaisuudessa, että haluttiin hyökätä Jukureiden päälle, koska heillä oli ollut matsi edellisenä päivänä. Näin saatiin vieraat väsyksiin ja poimittiin helppo voitto kotiin.

Tällaista sopeutumista olen juuri painottanut. Hienoa JJ!
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän oli selvä muutos tullut KooKoon pelitapaan ja luulisin kyllä tuon muutoksen lähteneen pelaajista. Selvästikin tuon heikon viime viikon jälkeen oli kovasti keskustelua pelitavasta käyty. Keskiviikkona se muutos jo vähän näkyi mutta eilen selvästinkin.

Kävin nimittäin treenejä tällä viikolla katsomassa. Siellä eräs puolustaja tuli omista keskialueelle ja yritti hienoa syöttöä sinne jonnekin väliin, jolloin tuli kiekon menetys ja pilli soi. JJ: Eilen te jumalauta itte sanoitte et haluatte pelata päädyn kautta paineistamalla ja nyt te alatte täällä sooloilemaan.....
 
Aika yleistähän tosin koutseilta on kysyä joukkueelta mielipidettä asiaan tyyliin; "ollaanko me nyt sitä mieltä, että meidän pitää muuttaa pelitapaa?" Ja juuri sitten puhua yhteisestä/heidän päätöksestä.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän itsevarma valmentaja pystyy kuuntelemaan pelaajien mielipiteitä pelitavasta ilman auktoriteetin menetystä. Jos pelitapaa on muutettu pelaajien aloitteesta niin minä näen sen parempana kuin koutsin jääräpäisen pelitapaan pakottamisen. Meidän peli pelitapana kuitenkin sallii eri variaatiot paineen antamiseen. Vielä kun pakit malttaisivat heittää sen päätykiekon punaviivan jälkeen.. Viime peleissä on tullut monta turhaa pitkää kun on paineettomassa tilanteesta vedetty kiekko päätyyn väärältä puolelta punaviivaa.. Turhia oman pään aloituksia.

Toivottavasti hyvä voitto Jukureista jaksaa kantaa seuraaviin peleihin. TuTo -pelin hurmos nollaantui kolmeen arseiluun. Seuraava haaste olisi HCK kotona, tekisi gutaa ottaa pisteet ennen joulutaukoa.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kyllähän itsevarma valmentaja pystyy kuuntelemaan pelaajien mielipiteitä pelitavasta ilman auktoriteetin menetystä. Jos pelitapaa on muutettu pelaajien aloitteesta niin minä näen sen parempana kuin koutsin jääräpäisen pelitapaan pakottamisen.

Toivotaan näin. Aika näyttää "kumpi" pelitapa sieltä nousee esiin, ihan hetkessä ei voi uutta omaksua koska kaiken pitää tulla selkärangasta. Miettimällä tulee juuri noita pitkiä kiekkoja, syötön pitää olla automaattinen ja lähteä ennen ajatusta.

30 peliä pelattu, melko erikoinen ajankohta kokeilla uutta pelitapaa, mutta toivotaan nyt että suoraviivaisempi löytyy. Millaista kiekotonta peliä KooKoo pelaa tällä hetkellä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös