Jehovan todistajat ja muut ovellakiertelemishihhulit

  • 32 900
  • 112

Kayaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft
Vaarini sisko liittyi aikoinaan jostain syystä näihin mormoneihin, ja taisi jopa
testamentata heille kaiken omaisuutensa.

Ja sitten hän lähetti näitä mormoneja täysin pyytämättä soittelemaan isovanhempieni ovikelloa kun vaarini oli viimeisinä elinvuosinaan hyvin sairas. Tarkoitus oli kai että ne olisivat tulleet heidän kotiinsa rukoilemaan vaarini puolesta, mutta mummoni ajoi heidät topakasti tiehensä ja oli myös hyvin
loukkaantunut tapahtuneesta.
 
Viimeksi muokattu:

Ikkit

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP HT
Jehovilla on ollut ennen tarkat tilastot milloin ja millä ovilla ollaan käyty.
Samoista tilastoista löytyy mitä kieltä asunnossa asuva puhuu. Tämä siitä syystä että heitä voidaan paremmin käänyttää kun saavat "tietoa" omalla kielellään.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Jokunen vuosi takaperin olin matkalla kaverin kämpille juopottelemaan. Kaveri soitti ja sanoi että tässä on vähän säätöä päällä ja menee hetki, eli ota vara-avain ovimaton alta. Minä tein työtä käskettyä, ja saavuttuani kaverin kämpille pirahti ovikello. Ajattelin automaattisesti sen olevan kaverini, mutta oven avattua edessä tönötti pari vanhempaa jehovan todistaja rouvaa. Kerroin olevani juuri lähdössä liikkeelle, mutta olen ERITTÄIN kiinnostunut jumalasta, ja varsinkin just tästä jehovan todistajien meiningistä, eli jos on mitenkään mahdollista, niin voisitteko tulla myöhemmin jututtamaan. Rouvat tietysti ilahtuivat suuresti ja lupasivat palata asiaan. Kaverille en luonnollisesti maininnut asiasta mitään.

Parin viikon päästä kaverini ihmetteli että on saatanan sitkeitä mummoja, vaikka ei ole ikinä heille ovea avannut niin rouvat palaavat aina uudestaan pimpottelemaan ja postiluukusta tipahtelee uusia lehtisiä.
 
Suosikkijoukkue
Hammer of the Gods. NHLssä suomalaiset.
Heh, vanha vitsi mutta piti käyttää kun oli tilaisuus:

Ovella kävi kaks miespuolista lahkolaista, vartiotorniako tms toivat.
Ensimmäinen hoiti puhumisen ja takimmainen oli ilmeisesti tukena/kuunteluoppilaana.
Ensimmäinen kysäisi "olisko mielessä jotain?" Tähän piti heittää Nykäset ja sanoin "Pilluhan tässä mielessä on", jolloin takimmainen lahkolainen hieman repesi...
Etummainen ei kyllä tästä jäätynyt joten kysyi "Eiku onko jotain mielessä tästä lehdestä" johon sitten vastasin että "Eipä tästä lehdestä mitään".
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Pari mormoninuorukaista ilmestyi ulko-ovelle, ja kysyivät lupaa tulla sisälle keskustelemaan hengellisistä kysymyksistä. Talon isäntä toivotti vieraat käymään peremmälle. Mormonit ohjattiin olohuoneeseen. Isäntä kaatoi kaveruksille mehua laseihin ja poistui sen jälkeen jonnekin.

Mormonit ihmettelivät kun isäntää ei kuulunut takaisin. Joskus ehkä 20 minuutin kuluttua isäntä ilmestyi remonttivaatteet yllään takaisin: "No jokos pojat ovat jutelleet riittävästi uskonasioista, vai haluatteko jatkaa vielä vähän aikaa"?
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Hyvää lukemista.

Linkki Helsingin Sanomien sivuille missä juttu Jussi K:sta ja jehovien todistajista:

Jehova rankaisee omiaan - Jehovan todistajat - Kuukausiliite - Helsingin Sanomat

Asiasta ollut mediassa enemmänkin nyt juttua tänään, kiitos tuon julkaistavan tutkimuksen.

Järjestö: Jehovan todistajien keskuudessa ahdistelua, kiusaamista ja julkista häpäisyä | Yle Uutiset | yle.fi

Itse olen aika vähän saanut olla tekemisissä kyseisen uskonnon harjoittajien kanssa. Lähin ja samalla se pöyristyttävin kokemus tuli veljen peruskoulukaverin kautta jonka perhe kuuluu JT:hin. Tämä kaveri olisi kovasti mielellään peruskoulun jälkeen jatkanut opintojaan lukiossa, mutta perheen kautta tuli ukaasi että odotettavissa on se että perhe ja muu JT-yhteisö rupeaa poikaa tästä hyvästä karttamaan(eli kaikki yhteydet laitetaan poikki).
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Entinen työkaverini oli jehova ja pitää sanoa, että ärsyttävin tyyppi maailmassa. Pomon edessä nuollaan ja nöyristellään ja sanotaan, että joo kyllä mä autan tässä näitä muita, mutta kun pomo lähtee kotiin häviää jehova kuin pieru saharaan. Seuraavana päivänä ollaan ensimmäisenä kehumassa miten hän auttoi koko illan toisia. Täysi paska koko tyyppi ja työpäivät kuluu pelaten netissä pelejä.....
 

ndal88a

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooVee, Tampere
Pari mormoninuorukaista ilmestyi ulko-ovelle, ja kysyivät lupaa tulla sisälle keskustelemaan hengellisistä kysymyksistä. Talon isäntä toivotti vieraat käymään peremmälle. Mormonit ohjattiin olohuoneeseen. Isäntä kaatoi kaveruksille mehua laseihin ja poistui sen jälkeen jonnekin.

Mormonit ihmettelivät kun isäntää ei kuulunut takaisin. Joskus ehkä 20 minuutin kuluttua isäntä ilmestyi remonttivaatteet yllään takaisin: "No jokos pojat ovat jutelleet riittävästi uskonasioista, vai haluatteko jatkaa vielä vähän aikaa"?
Joskus takavuosina tuli asuttua Bermudalla ja siella oli joka kevainen hyvantekevaisyystempaus, end to end walk eli saaren paasta paahan kavely/juoksu. Yhtena vuonna katselin lahtoviivalla kun pari mormonia lahti myos mukaan, varusteena valkoinen paita, kravatti, tummat housut, en tieda oliko viela kavelykengat ja paasivatko maaliin asti.

JOL
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Päivi Räsänen: Uskonnollisesta yhteisöstä eroavaa ei saa rangaista - Jehovan todistajat - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Sisäministeri Räsänen ja oikeusministeri Anna-Maija Henriksson vastaanottivat jokin aika sitten Uskontojen uhrien tuki ry:n selvityksen, jonka mukaan Jehovan todistajien käytännöt polkevat ihmisoikeuksia. Jehovan todistajien Suomen tiedottaja Veikko Leinonen kiisti Kotimaan verkkolehden haastattelussa kuitenkin jo vuonna 2008, että eroamisen syistä kerättäisiin tietoa. Leinonen kertoi, että uskonyhteisö olisi luopunut henkilötietojen keräämisestä. Taustalla oli tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnion päätös, jonka mukaan entisillä Jehovan todistajilla on oltava oikeus tarkistaa tietonsa jäsenrekisteristä.

"– Sellaista tietoa, mikä ei kuulu tarkastusoikeuden alaisuuteen, me emme tarvitse. Jäsenrekisteriin riittää tiedoiksi tapahtunut ero ja sen päivämäärä. Aiemmin olemme kirjanneet ylös myös eroamiseen johtaneet syyt. Nämä tiedot on hävitetty eikä niitä kerätä enää, Leinonen sanoi Kotimaan verkkolehdelle."

Näitä puhtaanpulmusia puolustuspuheita vasten tämänkaltaiset screenshotit Jehovien todellisista käytännöistä ovat paljonpuhuvia:

Johanneksen pojan kotisivut - Tietoa Vartiotorniseurasta ja Jehovan todistajista

Erityisesti henkilörekisterilakia jehovat näyttävät pitävän täysin pilkkanaan itse luomillaan lisäyksillä järjestön oikeudesta "harkita arkaluonteisten tietojen" säilyttämistä poistovaatimuksesta huolimatta.

Onko tämänkin lahkon kanssa niin että "vääräuskoiselle" valehteleminen on vain ansio jumalan silmissä?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
On tietysti pahuksen vaikeaa kieltää ketään olemaan morjestamatta. Kyllä jehovaporukka keksii konstit osoittaakseen "luopiolle", mitä mieltä luopiomeiningistä ollaan.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Noissa hihhuliporukoissa toimii joukkomanipulaatio ja ns vapaaehtoinen pakko ihan yhtä tehokkaasti kuin 30-luvun Saksassa.
Asiat perustellaan "kyllä se näin on seurakunnassa niin sanotaan". Ja menee täysillä läpi terveen kirjoissa oleville aikuisille.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Entiset Jehovan todistajat kertovat kokemuksistaan uskonyhteisön oikeuskomiteoissa – "Todettiin, että minä, 11-vuotias tyttö olin vietellyt keski-ikäisen miehen" | Yle Uutiset | yle.fi

Muutamat entiset Jehovan todistajat tulleet kertomaan kokemuksistaan lahkossa. Yllättävää tuossa oli että näköjään siellä kaikki seksuaalirikoksen kohteeksi joutuneet on käsketty pitämään turpansa kiinni ja tajuamaan että se on ollut heidän omaa syytään. Olin aina ajatellut että näin toimitaan vain jos tekijä on lahkon sisältä. Mutta noissa kertomuksissa oli välillä myös ulkopuolinen tekijä kuitenkin samalla lahkon vanhimpien määräyksellä vaieta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös