Yrjötyksen avain

  • 1 200
  • 1

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Tällä hetkellä Kerjälä-kuran mainiointilimboilu vetää herkät botnet. Voiko mitään muovi-matsoilua enää pidemmälle vetää?

Hikistä pintaa ja kaikki ajaa Hummereilla, paitsi tietysti poliisit ja kadunlaatijat, jotka "yllättäin onkin gimmoja". Jumalauta miten omaperäisen nerokasta.

Kenen mielestä tämä on onnistunut mainos, käsi pystyyn?


Kliseistä päästäänkin Lapin Kullan kliseisimpään ytimeen.

Ainoa mainos joka on tehty suurella budjetilla ja saatu aikaiseksi alkeellinen kasaelma kliseiden kliseitä, tunturipuroja jotka välillä jäätyy ja välillä sulaa, sudeksi muutettu husky, sänki, erakkomeininki jänkhällä, hikiset sukat, sänki, rankka köysi osuus, sänki ja ennenkaikkea se onneton litku sumuisessa tundrassa. Kenen mielestä tässä on kova meininki ja kipaiset saman tien kahmimaan paikallisesta kitu-marketista osuutesi jänkhästä? Varsinkin kun itse tuote on lagerin irvikuva, litkeä pripsimäisen kaltainen jätös? Ketä tällä haetaan? Homoja?
Käsi pystyyn.

Tietysti uraa riittää kuseisellä mainiointi-agentuurilla. Ainahan on olemassa Fairyvara: Entistäkin enemmän sänkeä, biljardipöytiä ja kovaa meininkiä. Silleen leikisti.

Hohhoijaa.

Paskoja mainoksia, naurattaa.
 

pale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lebarin Pantterit
Tämän vastauksen piti tietenkin olla huonoin mainos osiossa, eikä tässä uutena osiona. Toisaalta, penailu pitää pitää pintansa ,joten turha odotella mitään soreja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös