• 2 055
  • 8

Pllnen

Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Tänään taitaa pitääpi sunnuntain ja pitkävedon kunniaks katella KHL otteluita koko päivä. Samalla tulee myös katsottua Suomalaisten otteita ja tulevia KHL vastustajia.

18.00 Lev Praha - Avangard

Sibir vs Ak Bars itellä seurannassa ja Sibirin voittoa toivoessa. Aika tasanen ottelu, 7.00 jäljellä ekaa erää ja Sibir pääsi toiselle ylivoimalleen. Tilanne 0-0.

Johannes

HIFK, jääkiekko.
Kaksi peliä pelattiin jo aamulla, kun aikaeroa riittää. Jortikan Admiral hävisi kotipelin Moskovan Dynamolle 3-4 ja Amur Habarovsk löi kotipelissä Vitjazin 4-2. Janne Jalasvaara pelasi Dynamon puolustuksessa 16:44 ja 0+0.

Pllnen

Sibir - Ak Bars ekan erän jälkeen 0-0 ja Metallurg Nk - Torpedo tilanteessa 1-1. Vittu en ymmärrä tästä selostuksesta mitään, mutta hauskaa niillä vaikuttaa olevan.

Janne Jalasvaara pelasi Dynamon puolustuksessa 16:44 ja 0+0.

Aika mielenkiintoisesti muuten Dynamo pelaa 8 puolustajalla ja peluuttaa näitä melko tasaisesti. Tuo Jalasvaaran varsin vaatimaton peliaika oli kuitenkin joukkueen puolustajista 3. eniten ja isoimmat minuutit kerännyt Roman Derljuk'kin pelasi "vain" 17:32. Vähiten Dynamosta pelasi nelospari Barantsev-Korjagin, jotka molemmat pelasivat yli 11 minuuttia ja 15 vaihtoa kun Jalasvaara ja Vishnevski pelasivat eniten vaihtoja eli 20 kpl. Varsin tasaista peluutusta siis.

Useinhan KHL:ssä joukkueet pelaavat 6 tai 7 puolustajalla tai jos 8 puolustajaa on kokoonpanossa niin se 8. mies pelaa vain muutaman minuutin tai ei ollenkaan.

Pllnen

Torpedo iskee 2-1 maalintekijänä Daniil Zharkov (12.Justin Hodgman). Pitkäveto elää!

Magni

KHL, NHL
Viasatille sattunut aika huono pelivalinta, sillä nyt menossa näkemistäni Magnitogorskin peleistä tasoltaan yksi huonoimmista ellei huonoin. Toivotaan, että kolme pistettä kuitenkin jäisi lapaseen. Pukukoppimaali Kovarilta ohjauksella toisen erän loppuun ja 2-0 tilanteessa toiselle erätauolle.

Tuleeko Ufalle viides peräkkäinen tappio? Ufa - Donbass 2-2 (2. erän jälkeen).

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Pitää hypätä tuohon ZSKA -Avtomobilist peliin toiseen erään. Eilen tuli vilkuiltua ZSKA:n peliä ja voi pojat kun se Radulov on kunnossa. Saa nähdä miten miestä nappaa Avtomobilist kun pistepörssin voittokin meni loukkaantumisiin?

Ektar

Helsingin Jokerit, Boston Bruins
Indrasis vie Rigan alivoimalla läpiajosta 1-0 johtoon 8 minuutin pelin jälkeen.

Magni

KHL, NHL
Onhan tuo ihme, jos tämän hetken Avto ei sytytä. Avto on ollut hirveässä vireessä, jos otetaan viimeiset 12 peliä ennen tuota ottelua. Ei vain tuloksen valossa, vaan myös pelillisesti.