Onko elämää kaudella 2012-13? Bluesin sopimustilanne

  • 279 518
  • 856

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
No sehän on vain hyvä että meidän pakit pelaa joka ottelussa niin helvetin hyvin ja varaa on ottaa reservistäkin miestä pelaamaan eikä taso heittele.
Samaa mieltä. Nyt esim. voidaan antaa Laurilan toipua ihan rauhassa kolhustaan ja eikä tarvitse peluutaa puolikuntoista pakkia seuraavassa ottelussa. Täytyy myös ajatella positiivisesti että kova kilpailutilanne pakistossa on myös sikäli hyvä että poppariosasto kutsuu heti jos peli ei kulje.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Läpät sikseen, Tikkinen on ollut todella hyvä pelaamissaan otteluissa. Kypsät otteet tulivat ainakin itselleni yllättyksenä, pojassa on jotain samaa kuin Jyväskylään sössityssä Kristian Näkyvässä parhaimmillaan. Jos puolustuspään peli toimii jatkossakin, menee heittämällä pakkien vakioporukkaan.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Itkeköön Grafite täällä koko vuoden mutta Jens Westin on tällä hetkellä meidän paras pakki. Vieköön vaikka 3 oman espoolaisen peliajan. Nuori kundi mutta tulee väkisinkin Huczkowski mieleen. Tänään toki yksi paha moka mistä meinas omissa soida, mutta peliaikaa reilu 22min ja hyvin poika pelas.

On muuten harvinaisen hyvä vertaus. Oon tsiigannut ukon peliä ja miettinyt pääni puhki että siinä on jotain outoa. Nyt se selvisi laakista. Ukkohan on ilmetty Miika "Huzzer" Huczkowski. Vitonen ja nimi, jota ei osaa kirjoittaa selkään niin menisi mulle melkein täydestä jos en tietäisi. Huzzer teki näkymättömän peruspakin joka ikisestä liikkeestä kentällä jotenkin uskomattoman elegantilla tavalla kaunista, tavallaan jopa jotenkin sukupuolettomasti vähän eroottista.. Westin ei ihan yllä samaan, mutta lähelle.

Pakeista kun puhutaan niin Ilvonen oli eilen muuten vitun hyvä. Mielestäni Kuukka on ollut selkeästi heikoin lenkki pakistossa. Hemmetin hyvä homma, että tosta kutospakin paikasta joudutaan kisaamaan. Tällä hetkellä paikkansa pelaamassa ansaitsee Hakanpää, Jalvanti, Westin, Laurila. Eilisen jälkeen antaisin nyt kyllä Ilvoselle muutaman pelin putkeen taas.

Erityishuomiona hyökkäyksessä paikan auringossa ansaitsee tällä hetkellä selkeiten Virkkunen. On mennyt eteenpäin, vaikken ikinä olisi uskonut. Pöysti, Järvinen ja Salmelainen tässä järjestyksessä kisaa lopuista paikoista. Järvinen on ollut lievä pettymys. Mielestäni Pöysti on ollut parempi kuin yleinen konsensus on. Täytyyhän sitä joku sylkykuppi väkiste löytää ja tässä tausta ilmeisesti painaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Tällä hetkellä paikkansa pelaamassa ansaitsee Hakanpää, Jalvanti, Westin, Laurila. Eilisen jälkeen antaisin nyt kyllä Ilvoselle muutaman pelin putkeen taas.

Mielestäni Pöysti on ollut parempi kuin yleinen konsensus on. Täytyyhän sitä joku sylkykuppi väkiste löytää ja tässä tausta ilmeisesti painaa.

Jalvanti rakentaa hyvin peliä ja hoitaa moitteettomasti myös puolustustehtäviäänkin, mutta laukooko hän ikinä? Paikkoja kuitenkin tulee. Jotenkin jäänyt sellainen mielikuva että hakee aina syötön. Pitääpä käydä vilkuilemassa laukaustilastoista vastaako mielikuvani todellisuutta.

HIFK-taustan on syytäkin painaa jo ihan sen takia, että IFK-fanit jatkoajalla julistavat aina heidän miestensä tulevan hakemaan Bluesista isompaa roolia ja vastuuta eivätkä hyväksy mitään neloskentän roolia kasvateilleen. Pöystinkin piti ilman muuta tulla Espoosta ottamaan ylimpien kenttien laiturin paikka. Toki toivon hänellekin vielä onnistumisia.
 

Kapo

Jäsen
Pakisto on kyllä huippuhyvässä kuosissa mikäli Lada on edes viimekauden lopun tasollaan, puhumattakaan viime Blues-kausien tasosta. Kutospakin paikasta kisaavat silloin lähinnä Kuukka, Ilvonen ja Tikkinen joista jokainen on tähän mennessä ollut mies paikallaan, Kuukkakin. Laittaisin siis Tikkisen A:han vetelemään puolen matsin peliaikoja ainakin Westinin mahdolliseen lähtöön saakka.

Hyökkäyksessä tarvittaisiin laatua ja alivoimaosaamista nelosketjuun. Olisi aika humoristinen veto hommata änäristä vahvistus nelosketjuun. Joku David Backes olisi ihan passeli.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kuukka on kyllä ollut heikoin pakki kärkiviisikosta, vaikkei missään nimessä umpisurkea. Eilen Kärpät-ottelussa tuli kuitenkin sellainen suoritus jota en ole liigassa vähään aikaan nähnyt. Kova ristisyöttö hyökkäysalueella viivalle ja siitä napakka ontimeri Kuukalta. Syöttö oli todella kova. Hetkeä myöhemmin Hakanpää teki lähes samanlaisen. Harmi vain, että molemmat skodet menivät vähän ohi.

Yleensä liigatason pakit eivät pysty noin koviin syöttöihin laukomaan. Se on sinällään harmi, koska sen takia vastustaja ehtii usein peittämään linjan maalille.

Hakanpää muuten haki pari kertaa aika kovaa niittiä Kärpät-ottelussa. Pidän siitä, mutta tuolla massalla jokaisen osuman voi lukea pöytäkirjasta merkittyä "5+20"..
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Pitäisiköhän pistää uusi ketju pystyyn: Onko elämää jatkossa?

Joka tapauksessa Blues on tehnyt kahden vuoden jatkosopparin Valtteri Virkkusen kanssa. Hienoa!

Lähde: Blues.fi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös