Tänään pelataan taas kelpo kierros KHL:n puolella.

16.00 Barys Astana-Vitjaz
16.00 Jugra-AK Bars Kazan
16.00 Avtomobilist-Torpedo
18.30 Spartak Moskova-Donbassa

Näistä Omsk-Dynamo on jo alkanut ja Omsk jäi ottelun alussa telineisiin sillä peliä pelattu nyt 14 minuuttia ja Dynamo johtaa 3-0. Komarov tehnyt Dynamon 2-0 maalin.

Trenchtown

TPS
Omskia vietiin suurimman osan erästä kuin mätää kukkoa, mutta oli heilläkin omat maalipaikkansa. Eremenko vaan on ollut hyvä, kun taas kotijoukkueen aloittanut kassari oli täysi sukka. Nyt kehissä kakkosmokke 88:n torjuntaprosentteineen. Tätä menoa tulosveto kusee jo toisessa erässä. Sen puolesta toivoisin kotijoukkueelta vähän ryhdikkäämpää tulemista toiseen erään.

Dynamosta tippui kaksi ukkoa, nimet eivät jääneet päähän. Toisen tilanteen huomasin, osui kiekko ilkeän näköisesti kupoliin. Leksa teki jo maalin ja tuolla pelillä tekee vielä enemmänkin. Arkajalkaiset kotijoukkueen miehet ovat helisemässä, kun Komarov ajaa maalille.

Dee Snider

Jatkoaika Cancer Fighters
Mitä helvettiä? Pian alkavan Jugra - Kazan pelin kokoonpanotiedoista löytyy Shaun Heshka kakkosen sentterin paikalta. No, kohta se nähdään että mikä on tilanne?

edit: Siellä näyttää zen-mestari vetelevän omalla paikallaan. Jugra tasoittaa Xavinaisen yv-maalilla. Dixon aloittanut myös hyvin.

Bruno

Nolla viis siitä viis. Dynamo lisäsi toisessa erässä johtonsa jo viiteen maaliin. Erän ensimmäiset 17 minuuttia pelattiin maaleitta, mutta sitten minuutin sisällä Dynamo teki kaksi maalia ja peli on summeria vaille taputeltu. Toki peliaikaa on vielä 20 minuuttia.

Magni

KHL, NHL
En ole koskaan nähnyt Barysin pelaavan kuuden KHL-kauden aikana noin upeaa kiekkoa mitä Selinin suojatit esittävät. Miehet liikkuu, kiekko liikkuu ja tuntuu, että kaverit löytävät toisensa jatkuvalla syötöllä.

Barys - Vitjaz 0-0 ensimmäisen erän jälkeen, vaikka peli täysin Barysin hallussa.

Espen

Old time hockey like Eddie Shore

Jukka Jalonenkin tokaisi vähän aikaa sitten että Barys on paras joukkue jota vastaan he ovat tällä kaudella pelanneet.

Toivottavasti tänään ei tule tilastotappiota, sillä muutama euro tuli taas sijoitettua.

Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Torpedo johtaa Avtomobilistia vastaan kahden erän jälkeen 4-1. Sakari Salminen on ollut jälleen tehokkaana, tähän asti hän on tehnyt pisteet 1+1. Myös Jarkko Immonen on tehnyt yhden maalin.

Hanti-Mansiiskissa Veli-Matti Savinainen teki kauden toisen maalinsa tasoittaessaan pelin Kazania vastaan 1-1. Toisella erätauolla tilanne on siellä 2-2.

Magni

KHL, NHL
Salmisen pelityyli on kuin tehty KHL-kaukaloihin, joten alun vaikeuksien jälkeen mies tulee painamaan kyllä hyvän KHL-kauden, jos ei loukkaannu.

Savinaisella on tänään ensimmäistä kertaa vanha tuttu sentteri Ässistä rinnalla, kun Stephen Dixon sai kenkää Lokomotivista ja siirtyi Jugraan. Heti yhteisyö tuonut yhden maalin. Tuon ketjun kolmas lenkki on myös kotoisesta liigastatamme tuttu Jonas Andersson, josta on kärppäfanina loistava muistot. Savinaisesta on pakko sanoa se, että kyllähän kaveri töitä tekee kentällä ihan jumalattomasti, vaikka vasta kauden toinen piste näki tänään päivänvalon. Tuskin Savinainen kenkää on saamassa huhuista huolimatta, sillä Jugrassa arvostetaan tuollaisia taistelijoita. Lisäksi Savinainen on löytänyt viime peleissä maalijyvän ja yhteispeli Dixonin kanssa tuottanee Jugran kannalta hyvää jälkeä.

Jonas Andersson vie ylivoimalla Jugran 3-2 kohtoon Kazania vastaan. Andersson on entinen Kazanin pelaaja.

Kazan voitti lopulta Aleksandr Svitovin jatkoaikamaalilla 4-3.

Astanassa Vitjaz onnistui viemään ottelun Barysia vastaan jatkoajalle tilanteessa 2-2. Jatkoaika alkaa juuri nyt.

Espen

Starchenko onnistui ainoana pillkukisassa ja Astanalle jäi ottelusta enemmän pisteitä.

Tartu

HIFK, KHL
Dixon syötti tuon 3-2 maalin.

Mielestäni hauska tai erikoinen huomio Dixonista on se, että sen jälkeen, kun hän Ässistä siirtyi KHL:ään ei ole tilille tullut yhtään maalia. Ei tosin ollut varsinainen maalipyssy liigassakaan mutta silti.

Ekalla keikalla Amurissa kyllä tuli maaleja.

Nikolai Antropovin otteista voisi sanoa sen verran, että mitään pistelinkoa hänestä ei KHL:ään saada. Luisteluvauhti ei riitä isolle jäälle. Viisi vuotta sitten tilanne olisi ollut eri, mutta loukkaantumiset ovat vieneet parhaimman terän pois Antropovin otteista. Eikä Antropov ole koskaan ollut muutenkaan nopea pelaaja.

Mutta hyvä puolustava keskushyökkääjä ja kakkosketjun johtaja hän Barysille kuitenkin on.

Espen

Paitsi että pelaa Upperin ketjussa laiturina.

Kyllä hän pisteitäkin tulee kohtalaisesti tekemään. Etenkin kun huseeraa ylivoimalla maalinedessä.