Otteluseurantaketju to-pe yö (3.-4.10.2013)

• 40 776
  • 309

SatanicBunny

Narrin paluu
Ylivoima ei San Josella toimi kunnolla, mutta toisaalta Canucksien AV on ollut ainakin mun silmään todella hyvää.

Ja heti perään Canucks YV.

Jokerit
Vancouverin yv kutistui tyngäksi koska hyökkäyspäässä hölmöiltiin korkealla mailalla ja jatketaan tasa-vajaalla.

Jokerit
San Jose tekee maalin, tilanne 2 - 1 Sharksin eduksi, tuleehan se sieltä kun riittävän kauan manaa. :P

scholl
Vaikka Phoenixin puolella olenkin, niin mukava huomata että Marc Staalkin sai heti ensimmäisessä pelissä börsän väännettyä sen ikävän silmävamman jälkeen. Olympiakoneeseen kenties..?

vilpertti

San Jose Chokes
Ja heti perään 4-1. Integrity-Bieksa vielä osoittaa turhautumisen merkkejä tönimällä Wingelsin jäähän kiekon ollessa jo maalissa.

Canucksien hyökkäyspeli on ollut tokan ja kolmannen erän jotenki hampaatonta, eikä Niemi oo joutunu ottamaan ku muutaman todella hankalan vedon, vaikka hyvin on pleannutkin. Sharks sen sijaan on tuhlannut ylivoimia, mutta tasaviisikoin käyttäänyt paikkansa paljon paremmin hyödyksi.

scholl

Hyvin tiivistetty HIFK:n mieheltä. Miltä näytti Luongon toiminta tänään? Alkaako nucksien etutoimistolla jo katumuksen aalto käydä Schneiderin treidaamisen tiimoilta? Sedineistä en viitsi sanoa mitään, cräpitalsin pojat jo täällä vetivät herneet nenään.

Hyvin tiivistetty HIFK:n mieheltä.

Täytyy myöntää, pisti kyllä hymyilemään. Good one, sir. :P

Miltä näytti Luongon toiminta tänään?

En ite tosiaan nähnyt ku noi kaks vikaa erää, mutta niiden perusteella Luongo pelas iohan hyvin. Otti kuitenki tosi kovia torjuntoja ja maaleista ei mun mielestä yksikään mennyt suoranaisesti miehen piikkiin kun jäi niissä joko maskiin tai aikalailla ilman puolustuksen apuja.