Muutosehdotus A-nuorten SM-liigaan

  • 1 094
  • 0

nakman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
C-, B- ja A-junnujen pelien alkuun voisi olla hyvä Neljän pelaaja ryhmä molemmista joukkueista tekniikka kilpailuun ja toiset neljä molemmista joukkueista nopeus kilpailuun.

Tarkoituksena olisi kehittää pelaajia teknisemmiksi ja nopeammiksi. Nyt valmenjilla on tällä hetkellä tarkoitus kerätä voittoja, keinoja kaihtamatta, eli pelit ovat pelkkää puolustamista ja kiekon lyöntiä toiseen päähän. Joka ei kehitä kovinkaan monta edes potentiaaliseksi pelaajaksi Liigaan.

Jos haluaa pärjätä tekniikka kilpailussa, on valmentajien otettava huomioon poikien henkilökohtaiset valmennukset ja tehtävä heistä teknisempiä.

Valmentajia ja seuran juniori-vastaavien mielenkiinnon ylläpitämiseksi olisi annettava kilpailun voittaja-joukkueelle yksi sarjapiste.

Tekniikka kisan on oltava siinä tapauksessa haastavaa, nopea tempoinen sekä hyvää mailakäsittelytekniikkaa vaativaa koitos.

Nopeusluistelu voisi olla pareittain luistetava kierros kaukalon ympäri (maila mukana).

Yhteen lajiin pelaaja ei voi osallistua joka pelissa, vaan osallistumisen jälkeen ei voi osallistua kahdessa seuraavassa pelissä olevaan esim. tekniikka kisaan ja sama luistelu puolella. joten väkisinkin on aina yksi kolmesta pelistä ettei pelaaja voi osallistua kumpaankaan kisaan. Joten laaja kehitys työ tulisi useampia pelaajia koskevaksi.

Ajatuksia ja mielipiteitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös