• 7 124
  • 41

Andrew

Toivottavasti tästä kaudesta ei tule SKA:n yksipuoleista näytöstä. Huikea on kyllä pelaajamateriaali, joka Jukka Jalosella on käytettävissä.

Tänään tosin Omskin maalivahti Teemu Lassila on ollut osa syyllinen rumiin lukuihin, jotka ovat kyllä rumemmat kuin mitä pelitilanne todellisuudessa.

HokejGirl

Philadelphia Flyers, Metallurg Magnitogorsk
Brashooooo!! Kovar tekee Magnille YV:llä 1-0 ja Moskovan halli hiljenee. Ensimmäistä erää jäljellä suunnilleen 6 minuuttia vielä.

e: Komarov tasoittaa 1-1, neljällä kolmea vastaan ylivoimalla.

Nick Neim

Hohhoijaa. Vaikka Traktor avauspelissään ottikin rumasti kuokkaan Moskovan Dynamolta, ajattelin heidän heräilevän tähän Vitjaz peliin. Ilmeisesti ei, kun ottelun puolivälissä tilanne on Vitjazille jo 4-0 ja Traktor saanut kokonaiset 5 laukausta Backlundille.

E: Itse asiassa heti kun ehdin tämän lähettää, Traktor kaventaa tilanteeksi 4-1.

E2: Todella hyvä jinxaus, Traktor kavensi kolmessa ja puolessa minuutissa tilanteeksi 4-2.

_Kuusyks

SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Medvescakin kovanaamat tökkii ja tönii Radulovia jatkuvasti. Eipä edes viime kauden malliin ole KHL-kuningas päässyt kentälle. Kurinpidolliset syyt?

Vitjaz -Traktor pelissä kaikkien aikojen näyttävimpiin pelaajiin kuuluva Maxim Afinogenov on siirtänyt Vitjazin jo 4-0 johtoon.

ämjiijii

HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Ei kyllä ihmetytä miksi Komarov halusi takasin Venäjälle. Änärissä oli vakiopaikka kokoonpanossa, mutta KHL:ssä saa tehdä oikeasti muutakin kun toimia katujyrän roolissa.

IceBlacks

Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Medvescak jo 3-0 toisen erän alussa, Kurtis Foster, syöttäjä Steve Montador. Voi vain kuvitella miten ekstaasissa Dom Sportovan katsojat ovat tällä hetkellä. Nyt TsSKA:lla 5-3 yv

IceBlacks

Morozov kaventaa Medvescakin johdon 3-1:een kahden miehen yv:llä Nikita Zaytsevin syötöstä.

Theone

Nyt TsSKA:lla 5-3 yv

Hyvää roolia ovat tuomarit tuolla ottamassa. Pari aivan käsittämätöntä vihellystä kotijoukkueelle ja ainakin selostajan mielestä tuo TsSKA:n maalikin olisi pitänyt hylätä, jos siis KHL:n sääntöjä noudatetaan. Vaikka räpylä olikin osaksi maalin sisällä mutta kun kiekkoa ei näkynyt, niin maalituomarin olisi pitänyt hylätä tuo maali. Noh, kohta TOJ ratsastaa paikalle ja kehuu tuomaritoiminnan hyväksi koska Twitterissä niin lukee ja jäähyt menevät lopulta tasan...

IceBlacks

Zagrebissa toiselle erätauolle 4-1 -tilanteessa. Upeasti on lähtenyt debyyttiottelu KHL-tulokkaalla liikkeelle.

IceBlacks

Medvescakin Ryan Vesce pistää Pepsi-Radulovin TsSKA Moskovaa vastaan tilanteeksi jo 5-1.

Nyt jo 6-1 ja 11 min jäljellä.

HokejGirl

Kolmas erä alkoi hetki sitten ja Jalasvaara tekee 3-1 maalin Moskovalle... Vituttaa suunnattomasti. Koshetskin pelannut erinomaisesti ja heikomman toisen erän jälkeen Magni pääsi taas peliin mukaan, mutta sitten joku Janne sieltä tietenki tulee ja saa hallin huutamaan.

Jalasvaara

TPS ja WSH Capitals

Ei tarttee kiittää ;)

Kroatiassa on melkoinen karnevaali käynnissä. Peli on 7-1 kotijoukkueelle ja ellen ihan väärin kuullut, niin Willsie huusi Raduloville, että sä oot ihan poika vielä, saat pataas vielä joskus.

Kiitokset helposta rahasta palstan nimimerkeille, jotka löivät kanssani vetoa Radulov vs Kovaltshuk PPG-tahdista runkosarjassa. Ei Kovaltshukin peliälyllä ole edes realistista haastaa Radulovia tässä kisassa. Toki Kovaltshuk on hirmuinen täsmäase SKA:n muutoin tasaiseen materiaaliin. Miellyttävä pelaaja nykyään muutenkin.

Eiköhän tässäkin kohtaa kannattaisi katsoa hieman pidemmälle kuin yhden ottelun verran?

Ensimmäisten pelien jälkeen pisteet kilpailussa Kovalchuk vs. Radulov 1-1. Radulov muuten pelasi miltei 21 minuuttia ottelussa. On se toki vähemmän kuin viime kaudella eikä tässäkään pidä tehdä isompia johtopäätöksiä vielä. Ei Radulov nyt kuitenkaan missään koirankopissa tuolla peliajalla ole. Jukka Jalonen peluuttaa SKA:ta tasaisemmin ja siellä Kovalchuk pelasi hyökkääjistä eniten, mutta kuitenkin vain 18 minuuttia.

_Kuusyks

Lainaat otteluseurantaviestiä ja kirjoitat tällaista paskaa? Mitä jos lopettaisit sen ajojahdin ja keskittyisit asiaan etkä kirjoittaviin nimimerkkeihin.

Radulovin peliajasta puhuin otteluseurannassa ensimmäisen erän jälkeen. Peliaikaa kyseisessä erässä tuli 5min ja XX sekuntia. Siis noin reilut 16min tahdilla. Viime kaudella Radulov pelasi 23 minuuttia per peli.

Ja tottakai yksi ottelu on hieman kehno otanta juhlia voittoa, mutta tarkennatko mitä tuonne otteluseurantaan saa sitten kirjoittaa? Voitko laittaa vaikka säännöstön yksityisviestinä.

Pahoittelut viestin sävystä, en nyt jaksa edes kaunistella.

Edit: Jaa ollaankin edelleen otteluseurantaketjussa.

Mistä hiton ajojahdista puhut?

Lainasin otteluseurantaketjun viestiä, koska minulla oli sanottavaa lainattuun tekstiin. Saat olla eri mieltä ja oletkin, mutta sehän on pelkästään hyvä asia. En jaksa välttämättä joka kerta lainata viestiä, josta olen samaa mieltä, vain jotta voisin todeta olevani samaa mieltä.

En minä ota kantaa siihen mitä otteluseurantaan saa kirjoittaa ja mitä ei. Enkä muutenkaan ole sitä tyyppiä, joka lähtee avautumaan yksityisviestein, koska en koe tälle mitään tarvetta. Terveisiä vain niille nimeltä mainitsemattomille nimimerkeille, jotka kirjoittelevat tähänkin suuntaan varsin katkeransävyistä yv:tä, mutta ovat niin paskahousuja, että estävät yksityisviestien lähettämisen heille itselleen.

Radulovin peliajasta puhuit ensimmäisen erän jälkeen, joten oma kommenttini peliajan suhteen oli ehkä hieman epäreilu lainatun viestin ajankohdan perusteella, mutta entäpä se sinun Kovalchukin ja Radulovin vertaaminen ennen kuin Radulov oli pelannut vielä erääkään. Se vasta ennenaikaista oli.

Ja turhaan pahoittelet. En minä jaksa pahoittaa mieltäni jonkun nettikeskustelun perusteella. Älä sinäkään. Varsinkaan kun kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista, vaikka toisin asian nähtävästi näetkin.

_Kuusyks

Hienoa jos sellaista ei ole.

Lainasin otteluseurantaketjun viestiä, koska minulla oli sanottavaa lainattuun tekstiin. Saat olla eri mieltä ja oletkin, mutta sehän on pelkästään hyvä asia.

No tässä kohtaa on sanottava, että luulin jostain syystä sinun lainanneesi otteluseurantaviestiäni kausiketjuun, mikä aiheutti turhautumista.