Joensuun Kiekkokopla 2013–2014

  • 7 312
  • 1

Warre

Jäsen
II-divarin lohko 4:n osallistuva Kiekkokopla on saamassa jälleen kerran jalkeille iskukykyisen joukkueen. Viimeisimmät vahvistukset joukkueeseen tulivat mm. Jokipoikien A-junnuista, josta miesten pelikamoja haistelemaan tulevat Kasimir Puruskainen (linkki vie eliteprospects-sivuille)ja Markus Pietarinen. Pietarisen urakehitystä ajatellen siirto on linjassa, mutta omasta mielestäni Puruskainen omaa –tai ainakin omasi- kohtuu ison nyrkillisen talenttia, että osa siitä kyllä valuu rystysten välistä viemäriin tässä sarjassa luistellessa. Lienevätkö sitten siviilitouhut siinä pisteessä, että "välivuosi" on pidettävä juuri nyt.

Valmennuksesta vastaa Mika Martikainen, joka luotsasi viime kaudella Jokipoikien A-junnuja ikäsarjansa kovimmassa kotimaisessa sarjassa.

Tuoreimmat sopimuspelaajat löytyvät seuran FB-sivuilta, jonne voin ystävällisesti teidät linkittää.

Toinen linkki vie teidät sitten seuran omille sivulle.
 

Warre

Jäsen
Aamulla minut tavoitti uutinen Kiekkokoplan uusista pelaajasopimuksista: Kaksi uutta kaveria poimittu ja yhden avainpelaajan jatko varmistui.

Jesse Ryhänen, Joonas Sivonen ja Ossi Karhunen.

Kova kolmikko tähän sarjaan, sano.

Voitte vaan kuvitella, minne linkit teidät vievät. Jos ette, niin ainakin Eliteprospects löytyy aika helposti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös