Pe 16.8.2013 Otteluseuranta Kultakeskus-turnaus, European Trophy ja harjoitusottelut

• 58 287
  • 194
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ilvekseltä jäi pari viheltämättä
Miksi jäi viheltämättä? Yleensähän tuomarilla on pilli herkässä tilanteessa, jossa toiselle joukkueelle on annettu runsaasti enemmän jäähyjä.

Sibir oli omassa päässä vaikeuksissa, eikä pakkien liike näyttänyt riittävän edes SM-liigan heittopussia vastaan.
HPK:ta vastaan Sibiriltä puuttui kolme parasta puolustajaa. Jos tilanne oli nyt sama niin se näkyy puolustuksen pelissä. Tilalle nostetut farmi- ja junnupelaajat eivät ole samaa tasoa.

Mutta voittohan sieltä kuitenkin tuli.

Ben_D

Chris Simon
Huomenna ei toivottavasti tarvi selitellä muutakun Kovalchukin poissaololla. Kuulemani mukaan Jalonen oli sanonut, että parhaalla mahdollisella pelaa SKA.

Hereworth

Kerho, Joni Puurula, Flyers
Pelitapahtumat tasoittuneet Hämeenlinnassa. Kiilholma vei Kerhon 3-0 johtoon minuutin kohdalla, ei ole Juvosen päivä Pelsujen maalilla. Muuten peli aika luokatonta edelleen. Ilkka Pikkarainen yllättänyt hyvällä ja yritteliäällä pelillä, luistinkin kulkee eri malliin kuin viime kausina. Hyvä treenijakso alla Ilkalla?

Vuokralainen

Kerho! Arsenal

Näin lehtihaastattelun perusteella Jalonen sanoi.

Kerhokin saattaa huomenna peluuttaa ykkösmiehistöään.

theref

Päivän toisessa pelissä Saipa-SKA SM-liiga voitti ylivoima-ajan myös vakuuttavasti 22-10, mutta maalimääräiseen voittoon se ei riittänyt.

SaiPan sivuilla näkyy olevan ottelun tilastot.

Laskujeni mukaan SaiPa sai 4x2 minuuttia.
SKA sai laskujeni mukaan 8x2 minuuttia.

Ovatko tilastot väärin? Vai muokkaatko niitä vielä enemmän haluamaasi suuntaan salaliittoteorioita vahvistaaksesi?

Juu, oikeassa olet. Katsoin tilastot täältä: SaiPa 2013-14 - Ottelut

Laskin vahingossa myös molempien maalit jäähyiksi. Mutta Saipa istui tosiaan tuossa pelissä 8 minuuttia ja SKA 16 minuuttia jäähyllä. Eroa "vain" 8 minuuttia, kun sitä toisessa pelissä oli 10 minuuttia.

Katsotaan tapahtuisiko huomenna sellainenkin asia, että venäläinen joukkue ei joutuisi istumaan noin paljon vastustajaa enempää jäähyllä.

Raúl

Pelicans
Hallintaa tai ei niin aika näennäistä sen on oltava tollasissa lukemissa.

Niin, enhän minä siellä hallilla ole, kuten et ilmeisesti sinäkään. Silloin täytyy vain mennä sen perusteella, mitä kuulee. Toki Pelicans on epäonnistunut monessa jutussa, jos on itse nollilla.

Alkuperäinen viestini liittyi lähinnä Juvoseen, joka on raporttien mukaan päästänyt kaksi todella helposti. Vastaavasti kerhon maalivahti on (vaikkapa sen näennäisen) hallinnan alla pärjännyt huomattavasti paremmin.

Ziggy

Ilves
Yllättävän hyvin Ilves pärjäsi tuolla "farmiporukallaan" Sibiriä vastaan. Luistin ainakin liikkui hyvin ihan vaan jäähymääristä pääteltynä. Jos maalissa olisi ollut ykkös- tai kakkosvahti sekä parhaat hyökkääjät mukana niin eiköhän tuosta olisi otettu voitto.
Tasoero siis KHL:n keskitason- ja ylivoimaisen liigajumbojoukueen välillä ei olekkaan niin suuri..

Schadowan

Ei tuo Sm-liiga muuten nappaa juurikaan, mutta kun siellä pyörii Saarelan kaltaisia junnuja niin pakko kai tässä on hankkia Nelosen Sm-liiga paketti. prkl..

Blackie

Ässät
Heino, Hagman, Ahlgren maalit. Jeglic, Kreps pisteille. Cohen suihkuun tappelusta.

Hyviä debyyttejä kotikaukalossa. Näkemättä peliä luonnollisesti. Ahlgren tietysti uusvanha.

Ralph

Huomioitavaa HPK:n pelissä on, että Joonas Vihko, Teemu Rautiainen ja Juho Mielonen puuttuvat ottelusta eli lähes puolet pelaajista. Tilalla on paikkaajina farmipelaajia kuten Petteri Nikkilä, Juha Koivisto ja Jaakko Turtiainen. Niin ja kakkosmaalivahti maalissa.