Fanitoiminta ja -matkat kaudella 2011–2012

  • 94 257
  • 345

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
HPK ja TPS -matkat 1-2.2. 2013

Matkaamme perättäisinä päivinä ensin hämeeseen ja seuraavana päivänä turkuun kannustamaan keltamustia runkosarjan voittamiseksi.

HPK - KALPA 1.2.perjantai KLO 18.30 Rinkelinmäen häähalli
TPS - KALPA 2.2. lauantai KLO 17.00 hk-ARENA turku

Mukaan kyytiin ja liput joko susiklubiyhdistys@gmail.com tai Harri Krogerus
puh 041-5044275
Ottelumatkajaosto.
 
Viimeksi muokattu:

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Suuri savolainen kokoontuminen (SSK5)

Musta verkosto järjestää suuren savolaisen kokoontumisen viidennen kerran, tällä kertaa kohteena on Jokerit - Kalpa ottelu 16.2.2013.
Matkan hinta lippuineen on 25 € ja irtoliput maksavat 14 €.
Tarkemmat tiedot Mustan verkoston sivulta SSK5
ILMOITTAUTUMINEN sähköpostilla mvmatkat@gmail.com
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Naisten SM-runkosarjan ratkaisupelit KalPan jatkon kannalta

BLUES- KALPA 9.2. KLO 16.30 Leppävaaran jäähalli espoo
HPK- KALPA 10.2. klo 14.00 hämeenlinna rinkelinmäki 2

Mukaan menoon yhteiskyydein ja lippuvarauksin
osoitteessa kilpiverkosto@kymp.net tai puh 040-3579822 sihteeri

Ottelumatkajaosto.
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tour de satakunta part 2

Go west! Make noise and be happy!

Perinteinen länsirannikon kierros osa kakkonen:
ÄSSÄT - KALPA 26.2. TIISTAI klo 18.30 pori
LUKKO - KALPA 27.2. KESKIVIIKKO klo 18.30 rauma

Yhteiskyydeiksi ilmoittautuneet kuskit ja autot lähtevät yhteislähtönä espoosta 26.1. klo 12.00 ja yöpyminen oman valinnan mukaan joko porissa hotelli amadossa tai villa aslakissa porin kupeessa merikarvialla. Matkan hinta 50 e villa aslakissa sisältäin täyden ylläpidon ja otteluliput, hotellivaihtoehdossa omavastuu riippuen huonekoosta.

Yhteyttä osoitteessa susiklubiyhdistys@gmail.com tai harri krogerus puh
041-5044275

Ottelumatkajaosto.


HUOMIO Ottelumatkaraportteja hiljan pelatuista SaiPa- ja HPK-otteluista nyt luettavissa yhdistyksemme sivuilla ottelumatkat-osiossa.
Sihteeri.
 
Viimeksi muokattu:

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Tämä on kopioitu SSK5:n facebook-sivuilta:

Saapumisen Suuri Savolainen Kokoontuminen 5:een Hartwall Areenalle lauantaina 16.2., otteluun Jokerit-KalPa on varmistanut jo yli 700 savolaista.

Näin massiivinen savolaisten vyöry tarkoittaa sitä, että savolaisille varatut katsomot 306, 307 ja 308 ovat ääriään myöten täynnä. Ilmoittautuminen SSK 5:een on päättynyt.

Vuan eepä hättee, kaekki lutviutuu! Savolaisille avataan neljänneksi katsomoksi 309. Lippuja sinne ei voi varata Mustan Verkoston eikä Lippupisteen kautta. Liput tulevat myyntiin Areenan lippuluukulle lauantaina klo 15.30 alkaen. Katsomonosa on tarkoitettu vain savolaisille.

Sen verran korjaisin tekstiä, että kyllä katsomoon saa tulla muutkin KalPa-kannattajat kuin savolaiset.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Missä se tifo oli ja mitä se esitti?
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Kaunis kiitos kaikille Kalpan faneille eilisestä! Omasta mielestäni upein vieraskannattajien ryhmä, joka Hartwall Areenalla on vieraillut, hienoakin hienompi tifo ja hyvää meininkiä läpi ottelun. Veitte eilen kannattajakulttuuria eteenpäin enemmän kuin ehkä moni ymmärtää. Tällaista tämä meidän SM-liiga kaipaa lisää ja toivottavasti tästä tulisi jokavuotinen traditio tuossa laajudessaan. Oli elämys saada todistaa fanimatkaanne. Arvostan. Kalpa saa jatkossa itseni lisäksi myös monen muun Jokerikannattajan sympatiat. Eikä vähiten siksi, että jatkuvasti kyykytätte sitä meidän kylän toista joukkuetta ;)

Toivottavasti Kalpan kevät on pitkä.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Hyvin puhuttu edelliseltä. Samaa mieltä kaikesta. Suomen mahtavin away-tifo on kyllä vielä jonkun muun, kuin Kuopiolaisten hallussa ja alkuhehkutuksen takia eilinen meni vähän läskiksi, mutta kuten itsekin muualla sanoin, tuo eilinen meininki vie kyllä kannattajatoimintaa eteenpäin ja tuo hyvää mainosta koko skenelle.
Hyvä meno.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Keltaiset ja mustat pahvilappuset oli jaettu katsomoihin 306, 307 ja 308. Esitti yllätys yllätys keltaista ja mustaa. Tifoa en onneksi nähnyt, kuitenkin joku olisi sanonut että väärin kannatettu.
kellatmustat: linkki SS:n kuviin

Eihän toi sinänsä ole ollenkaan paha, noi tummat sävyt (tässä tapauksessa musta) on vain haasteellisia noissa pienissä pahveissa. Eivät tuppaa erottumaan... Hieno homma.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Laitan itsekin tänne kiitokseni eilisestä. Aivan mielettömän hieno juttu, että paikalla oli noin suuri määrä keltamustia! Away-tifo oli inspiroiva juttu, mutta erityisesti menin pähkinöiksi siitä, että tupa oli täynnä ja vastustajan kannattajat todellakin kannattavat omiaan. Tämä yhtälö ei oikeastaan ikinä toteudu, sillä HIFK on yleensä ainoa joka myy loppuun ja niiden fanit eivät koskaan edes yritä. Niinpä oma fiilikseni kaiken sen mahtavan lätkätunnelman keskellä oli "KERRANKIN".

Kiitos runkkarin 2012-2013 parastunnelmaisesta matsista Areenalla!
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Naisten SM-sarja, alempi loppusarja
Joukkueen huonon alkukauden takia ja sijottuen alkusarjassa 7.sijalle KalPan naisten joukkue joutui lopulta jatkamaan pelejä alemmassa loppusarjassa eli karsintasarjassa. KalPa aloittaa urakkansa seuraavasti:
Lukko- KalPa 23.2 lauantaina klo 18.15 rauman 2-halli raumalla
SaloHT - KalPa 24.2. sunnuntaina klo 12.15. salon jäähalli

Pyrimme järjestämään yhteiskyydin pk-seudulta kyseisiin otteluihin, tiedustelut
matkoista puh 045-2772479.

Ottelumatkajaosto.
 

Clubber"s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
KalPan naiset avasivat voitoilla alemman loppusarjan

KalPa voitti lauantaina 23.2. raumalla sarjan avauksessa isäntäjoukkue Lukon numeroin 2-5 ja sunnuntaina 24.2. Salo HT:n peräti lukemin 1-10.
Voitokkaasta sunnuntain Kilpiverkoston pelimatkasta ja karsintatunnelmista tuoretta raporttia yhdistyksemme sivuilla - KILPIVERKOSTO? ja siellä sekä Uutiset- että ottelumatkaraportit-osiossa.

Ottelumatkajaosto.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aikooko Musta Verkosto osallistua millään tavalla mielenilmaukseen SM-liigan hallitusta vastaan?
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Kiitokset susiklubin kaukomatkaporukalle mahtavasta ja tunnelmallisesta satakunnan reissusta! On aina kivaa millä vaan vieraspaikkakunnalla liittyä omien joukkoon vaikka just ennen peliä kun laulut soi ja huudot raikaa startista tappiin asti.Tulipahan huudettua, huhhuh!
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Runkosarjan päätösjuhlat 12.3.

Runkosarja laitetaan purkkiin espoon baronalla
12.3. 2013 klo 18.30

BLUES - KALPA ottelussa. Loppuun asti jännittävä ja tasainen sarja huipentuu keltamustien off-paikan varmisteluun ja isännät taistelevat mukanaolosta.
Tule mukaan kerran vielä pojat- periaatteella laulamaan ja huutamaan omalle joukkueelle runkosarjan päätökseksi ja koko kauden iloisten kaukomatkojemme kunniaksi, liput ja kyydit jälleen joko susiklubiyhdistys@gmail.com tai Harri Krogerus puh 041-5044275

Ottelumatkajaosto.
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
SUSIKLUBIN PLAY-OFFTIEDOTE 12.3.2013

Susiklubilla ei ole käytössään tällähetkellä pääsylippujen varaus-eikä välittämisoikeuksia kauden 2012-2013 play-offotteluihin. Tämän johdosta susiklubi ei kerää mainittuihin otteluihin ilmoittautumisia eikä suorita virallisia play-offmatkoja.
Jäsenistömme ottaa osaa peleihin jokainen vapaan valintansa mukaan yksityisinä henkilöinä ja huolehtii lippu-ja kyytijärjestelyt omatoimisuuden mukaisesti.
Susiklubiyhdistys kiittää kuluneesta runkosarjakaudesta 2012-2013 ja toivottaa kaikille hyviä ja menestyksekkäitä jatkopelejä kohti kevättä!


Ottelumatkajaosto/Hallitus
Sihteeri.


EDIT. Näin play-offseja odotellessa on mukavaa lueksia runkosarjan viimeisiä ottelumatkoja hiljattain julkaistujen länsirannikon kiertue- raporttien parissa, sivuillamme ottelumatkaraportit-osiossa.
 
Viimeksi muokattu:

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Mustan Verkoston Play-off matkat

Musta Verkosto järjestää vierasmatkan kaikkiin vieras play-off otteluihin. Porin matkojen tiedot löytyvät MV:n sivulta.

Hinnat eivät ole vielä varmistuneet. Perinteisestihän näihin on vierasjoukkueella ollut 200 hengen kiintiöt. Irtolippuja voi kysellä samasta osoitteesta.
 
Viimeksi muokattu:

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
KalPan TV-mainoksen kuvaus / kaudenavaustapahtuma

KalPalla on TV-mainoksen kuvaus jäähallissa ti 11.6. klo 16.30-17.30, paikalle toivotaan kannattajia mahdollisimman paljon (ns. pelikamppeissa). Eli voi olla pelipaitaa, lippua, rumpua yms. mukana. Mainoksen idea on Meidän KalPa, mukana myös joukkue, yhteistyökumppaneita, kannattajia jne.

Lisäksi KalPa järjestää Mustan Verkoston jäsenille kaudenavaustilaisuuden viimeisen ET-pelin jälkeen, eli la 7.9. Tilaisuus on Monttu Pubissa ja paikalle tulee koko joukkue + valmentajat. Kaikki MV:n jäsenet pääsevät k.o. peliin ilmaiseksi, voimassa oleva jäsenkorttia tai jäsenmaksun maksukuittia näyttämällä.
Kannattajatapaaminen on siis heti pelin päätyttyä, ensin paikalle tulee valmentajat jne, ja pelaajat sitä mukaa kuin ehtivät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös