Elitserien 2012–2013 – kenen vuoro?

  • 48 624
  • 179

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Olipa hienoja finaalipelejä Elitserienissä.

Mielestäni pelit olivat varsin piristävää vaihtelua Suomen finaalien painimiseen ja nuhjaamiseen verrattuna. Erittäin miellyttävää seurattavaa.

Peleissä oli vauhtia, taitoa ja tunnetta. Kiekko liikkui mieheltä miehelle eikä taklauksiakaan puuttunut. Iso plussa myös yleisölle, joka on jostain syystä aivan kuin toiselta planeetalta verrattuna suomalaiseen yleisöön. Sinänsä harmi, kun sarja meni jo neljästä poikki.

Onnittelut Skellefteåhon.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Oli kyllä mielenkiintoinen tämä Skellefteån playofftaival tänä vuonna. Joukkue ei onnistunut ylivoimalla maalinteossa pleijarien viimeiseen 50 minuuttiin! Eipä paljon menoa haitannut :D Alivoimalla taas joukkue päästi vain 3 maalia 38 alivoimasta. Tämän lisäksi oikeastaan koko ykkösketju sukelsi jossain määrin, mutta ratkaisijoita löytyi sitten omista loistavista junnuista. Mutta onnea tosiaan mestaruudesta, se tuli kyllä melko ylivoimaisella esityksellä.
 

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Niinhän siinä kävi, että Skellefteå nappasi toisen mestaruutensa. Sen mitä seurasin tuota ratkaisevaa ottelua niin eihän siinä Luleålla ollut juurikaan osuutta eikä arpaa.

Osaisiko joku paremmin Elitserieniä seurannut kertoa, kuinka kova rosteri Skellefteålla oli tämän kauden Elitserienissä verrattuna muihin joukkueisiin? Itselle tuttuja pelaajia oli heidän rosterissaan vain muutama, joten olisi hyvä tietää oliko mestaruuden takuuna kova rosteri vaiko kenties tehokas pelitapa.

Ja onnittelut vielä Skellefteålle mestaruudesta, sillä sen he ovat ansainneet.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Osaisiko joku paremmin Elitserieniä seurannut kertoa, kuinka kova rosteri Skellefteålla oli tämän kauden Elitserienissä verrattuna muihin joukkueisiin?

Skellefteå on ihailtavasti luottanut myös juniorituotantoonsa. Olkoonkin, että joukkueesta löytyy Sevcin, Lindström, Hollowayn, Möllerin tapaisia pelaajia, niin katsokaa vaikka Erikssonin panosta maalilla. Tai Arvidssonia ratkaisupaikoissa. Lista jatkuu lähes koko loppujoukkueen verran. Ei missään nimessä ylivertainen materiaali muihin nähden ja iso työ kanto vihdoin hedelmää. Ja tätä mestaruutta ei puolustettu. Loistavaa SAIK!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös