Lukko kaudella 2013–2014

  • 503 510
  • 1 494

Samuel72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Leijonat
Heitän muutamia omia ajatuksia liittyen Aleksi Saarelaan ja ensi kauteen. Ehkä voisi puhua jopa argumenteista.

- Pohjakunto: Lihaskunto Aleksilla ihan poikkeuksellinen ikäisekseen ja kehittyy koko ajan. Tottunut pelamaan aivan käsittämättömiä aikoja junnuissa, joka osaksi selittää myös huipputehoja. -> En näe ongelmaa!

- Pelikäsitys / Pelisilmä / Peliäly: Poikkeuksellinen lahjakkuus, jolla luonnostaan myös maalivainu. Vrt isänsä, A. Javanainen, B. Hull, T. Selänne... se vaan tulee luonnostaan ja sitä ei pysty opettamaan! Tekee kaukalossa oikeita ratkaisuja! -> En näe ongelmaa!

- Luistelu: Ikäisekseen huippuluokkaa, (ei ole mailman nopein, mutta lähtönopeus, rytmimuutokset ja tekniikka nyt jo parempia, kuin keskiverto vuosia treenannut liigapelaaja).

- Laukaus: Huippu lyöntilaukaus ja huippu ranne! Ei muuta kommentoitavaa!

- Motivaatio, intohimo: Sydän sykkii Lukolle, armoton halu kehittyä ja menestyä nimenomaan Lukossa! Näitä ominaisuuksia ei voi ostaa!

- Kokemus: Varsin kokematon vielä, eli tulee tekemään virheitä! Annetaan ne hänelle anteeksi, sillä vain pelaamalla oppii!

- Kiinnostava kiekkopersoona jo nyt. Naapurikylän poika, oman junnukoulun kasvatti. Me katsojat haluamme juuri hänen onnistuvan ja maksamme lipusta nähdäksemme juuri näitä tulevia tähtitarinoita.

En kertakaikkiaan käsitä, miksi Lukko ei laittaisi Aleksia saman tien kakkossentteriksi. Kasvaa ensi vuoden, mutta jo seuraavalla kaudella alkaa varmasti lunastamaan odotuksia ja iskemään maaleja/ratkomaan otteluita! Antamaan meille niitä samoja fiiliksiä, mitä Barkov antanut Tapparassa, Armia Ässissä ja ehkä Granlund Hifkissä.

Lukko Johto: Tehkää viisas ratkaisu ja antakaa Aleksille jo ensi kaudella paikka tulosyksikössä!
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Aika paljon puuttuu avainpelaajia ensi kauden joukkueesta, mutta jos verrataan päättyneeseen kauteen niin kyllä lähtökohta on se, että kärkipelaajien takaakin on löydyttävä vastuunkantajia. Tarkoitan sitä, että jo nyt sopimuksen omaavista pelaajista on saatava enemmän irti ensi kaudella. Näin on tapahduttavakin mikäli neljäs sija halutaan kirkastaa, koska pidän äärimmäisen epätodennäköisenä, että Lukkoon onnistuttaisiin toisena vuotena putkee samaan yhtä kovia liidereitä kuin Vehanen tai Azevedo.

Mielenkiintoista nähdä kuka tulee Lukko maalille ensi kaudella. Tähän maalivahti kuvioonkin on monenlaisia vaihtoehtoja esim. hankitaanko selvä ykkösmaalivahti vai pyritäänkö kasaamaan jonkinlainen "tandemi", jossa maalivahdit vuorottelevat keskenään. Päivänselvä asia on kuitenkin se, että verkot on heitettävä vesille. Tai ainakaan oma uskoni ei riitä siihen, että Nielsen ja Setänen pystyisivät keskenään edellä mainittua tandemia muodostamaan. Mielestäni paras ratkaisu olisi se, että hankittaisiin selvä ykkösmaalivahti ja kakkosena olisi Setänen. Setäsen peliaika tulisi kuitenkin turvata antamalla hänelle minuutteja liigassa tai sitten Mestis -keikoilla.


Pakistossa sopimukset ovat tällä hetkellä Honkaheimolla, Virtasella, Viirlaksella ja Tommilalla. Sitten jos tuohon halutaan lisätä mahdollinen Nummelin. Kovasella on optio, mutta itse en tuota optiota käyttäisi, mikäli Nummelin todella Raumalle tulee. Jurcinan sen sijaan pitäisin, tosin jatkosopimus tuskin on kovin todennäköinen. Generous voisi ehkä mennä tuossa kolmospakki parissa, mutta mielummin päästäisin hänetkin menemään. Toivottavasti Raumalle huhuttua Mikkolaa kaavaillaan enemmin tuohon kolmoseen kuin ykköspakkipariin. Reserviin jäisi siis ainoastaan Tommila + muut junnut, joten sitäkin osastoa voisi täydentää, vaikka Rädyn jatkosopimuksella tai jollain uudella hankinnalla.

X/Nummelin-X/Jurcina
Honkaheimo-Virtanen
Viirlas-X/Mikkola
Tommila


Hyökkäyksen hankinnat joudutaan kohdistamaan tuohon terävimpään kärkeen. Ykkössentteriksi sellainen pelaaja, joka olisi edes mahdollisimman lähellä Azevedon tasoa. Ahtola menee toisessa laidassa hyvin, joskin Ahtola vaatii hyvät ketjukaverit, joten tuon sentterin merkitys kasvaa entisestään. Toiseen laitaan eli niin sanotusti Nurmen paikalla tarvitaan myöskin joku kovanluokan tekijä. Nurmea ollaan viemessä takaisin Tapparaan, mutta jos hän nyt kumminkin täällä jatkaa niin hankkisin silti yhden kovanluokan laiturin. Saarelan sijoittaisin rohkeasti kakkosketjun laitaan. Esimerkiksi. Granlund ja Teräväinen ajettiin sisään liigaan laiturin paikalta, joten tämä vaihtoehto olisi myös mielestäni Saarelan kohdalla paras. Toki häntä voisi satunnaisesti kokeilla myös tuossa sentterin tontilla. Kakkosketjuun tarvitaan sentteri, ellei sitten päädytä jatkosopimukseen Strakan kanssa tai sitten valmennus luottaa Ilomäkeen. No nähtäväksi jää, mutta sellainen pelaaja siihen olisi saatava, jonka tiedetään tuon tontin pystyvän täyttämään. Muuten tässä kohtaa tehdään sama virhe kuin päättyneellä kaudella, jolloin kuviteltiin Jasun pystyvän tuohon rooliin. Tukonen olisi tarjolla tuohon toiseen laitaan, mutta tuskin kukaan uskaltaa laskea hänen varaansa yhtään mitään. Alemmista ketjuista toki löytyy pelaajia, mutta aika harvassa ovat ne, jotka ovat kiekollisena samaa tasoa kuin Tukonen. Alempiin ketjuihin on tyrkyllä liuta pelaajia, jotka nyt tuohon jollain tavalla sommittelin. Sipiläinen ja nuorempi Riska olisi ilmeisesti myöskin tarjolla. Jätin tuosta tarkoituksella Koskenkorvan pois, koska päättynyt kausi meni hänen kohdaltaan niin vihkoon, että olisin aivan valmis heittämään miehen pellolle. Enkä näe Koskisen optiollekkaan tarvetta.


Ahtola-"McLean"/X-X
X/Tukonen-X/Straka-Saarela
Keränen-Jasu-Riska
Ilomäki-Kauvosaari-Kangasmäki
Koski, Näppi
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tässä vähän omia mietteitä joukkueen rakennukseen talouden näkökulmasta. Osa mainitsemistani pelaajista on vielä huhu-asteella.

Lähtökohtana pelaajabudjetti on edelleen ensi kaudella liigan 4. suurin ja n. 2,7 miljoonaa euroa.

Vehasen, Pesosen, Azevedon, Tikkasen ja (Nurmen) lähdöstä vapautuu rahaa käyttöön reilusti. Muista isopalkkaisista Jurcina ja Straka olivat vain loppukauden, joten heidän lähtönsä ei vaikuta juurikaan tilanteeseen.

Jos ykkössentteriksi tulee McLean, niin Kurtis tienasi edellisellä täydellä kaudellaan Lukossa n. 320 000 euroa. Tulevan kauden palkka voisi Lukossa luultavasti jopa 350 000 euroa. Muista "varmoista" huhuista tulosyksikön palkkaa nauttivat Nummelin n.200 000- 250 000 euroa ja Mikkola n.150 000- 200 000 euroa. Pelkästään näihin herroihin menisi arviolta n. 750 000-800 000 euroa, eli jopa 30 % koko pelaajabudjetista.

Tuohon kun lasketaan vielä tuleva ykkösmaalivahti, joka lähtökohtaisesti on kokenut ja kallis Seppä, niin pelaabudjetti hupenee silmissä.

Lisäksi esim. duunariosaston huhuista esim. 36-v Sipiläinen nappaa Lukosta nähdäkseni varmasti hyvää tiliä. Agentti tietää RD:n halun saada kokenut luottoratsu Lukkoon ja nostaa palkkapyynnön "sopivaksi".

Lisäksi Lukolla on "rasitteena" esim. Koskenkorva ja Tukosen sopimukset. Tukosen kauden palkka on 200 000 euron tietämissä ja Koskenkorvakin vetää varmasti tulosyksikön miehen tiliä.

Muitakin kokeneita miehiä löytyy runsaasti, kuten Riska, Honkaheimo, Keränen, Ahtola, Kauvosaari, Koskinen, (Kovanen), (Jasu) yms. Hekin vievät oman osansa pelaajabudjetista.

Tästä kun arvioi nopeasti, niin valtavasti ei mielestäni enää jää käyttöön rahaa pelaajiin, ellei pelaajabudjettia sitten nosteta yli kolmeen miljoonan euroon.

Minusta suurin ongelma ovat Tukonen ja Koskenkorva, jotka nauttivat suurta palkkaa, mutta eivät täytä tulosyksikön pelaajan vaatimuksia. Lisäksi alempiin ketjuihin on tungosta ja paljon erittäin kokeneita peruspelaajia. Tämä on luultavasti toki RD:n haluama strategia, mutta kiistatta tulosyksiköihin ei silloin saada taitoa kahteen ketjuun. Nähdäkseni Lukolla on tulevalla kaudella yksi nimekäs tulosyksikkö ja yksi avainpuolustaja. Muihin kenttiin riittää kokeneita perusjyriä ja RD:n luottoratsuja.

Toinen vaihtoehto mielestäni on, että alempien ketjujen kokeneita pelaajia vähennetään ja Koskenkorva+Tukonen saadaan myytyä ja rahat pistetään tulosyksikön miehiin. Vastaavasti alemmissa ketjuissa voisi tällöin pelata enemmän nuoria junnuja.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Nähdäkseni Lukolla on tulevalla kaudella yksi nimekäs tulosyksikkö ja yksi avainpuolustaja.

Pitkä oli sanomasi, mutta poimin siitä vain oleellisen. Tuo kirjoittamasi lause tarkoittaisi sitä, että Lukon taival päättyy joko karsintoihin tai sijoille 11-13.

Tarvitaan:

1) hyvä ykkösvahti
2) hyvä pakkikuusikko
3) hyvä ykkössentteri

Kaikki muu tulee sitten perässä, ja silti voi menestyä hyvinkin. Vertausta voi hakea vaikkapa Tapparasta. Kaksoset, Venäläiset, Maliset, Palolat jne kertovat siitä, että hyökkäys ei todellakaan tarvitse olla Malkineja täynnä mikäli halutaan pärjätä.

Toki kaiken perusta on tietysti hyvä pelitapa, jota ilman ei voi pärjätä.

Lukko oli kaksi vuotta sitten pronssilla, kiitos hyvä maalivahtipelin ja muutaman laatuhyökkääjän. Tällä kaudella päästiin samaan matsiin samoin eväin. Loistava veskari ja muutama laatuhyökkääjä.

Nyt olisi jo aika siirtyä ymmärtämään se fakta, että ilman raudan lujaa alakertaa korttitalo luhistuu ennemmin tai myöhemmin. Finaalijoukkueissa on aina ja joka kerta loistava maalivahti ja hyvä puolustuskalusto.

Ja lisätään vielä loppuun vanha ja kulunut fraasi joka edelleen pitää kutinsa. Hyökkäämällä voitetaan otteluita, puolustamalla mestaruuksia.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Nyt olisi jo aika siirtyä ymmärtämään se fakta, että ilman raudan lujaa alakertaa korttitalo luhistuu ennemmin tai myöhemmin. Finaalijoukkueissa on aina ja joka kerta loistava maalivahti ja hyvä puolustuskalusto.

Ja lisätään vielä loppuun vanha ja kulunut fraasi joka edelleen pitää kutinsa. Hyökkäämällä voitetaan otteluita, puolustamalla mestaruuksia.
Mielestäni pakkipää on ihan riittävässä kunnossa, kunhan sinne saadaan yksi hyvä pakkihankinta ja käytetään Kovasen optio. Viirlas ja Virtanen kuuluvat pelaavaan kokoonpanoon ja heidän ympärilleen voidaan rakentaa tulevaisuuden puolustusta. Kesätreenit äijien kanssa, harjoitusottelut alle ja jatkuva tähtäin pelaavaan kokoonpanoon varmasti tekee hyvää kehittyvässä iässä oleville nuorille. Nummelinin sopimus on jo varma, mutta huhutuista Mikkolaa en kyllä toivo missään nimessä Lukkoon. Tällöin puolustus olisi jotakuinkin muotoa:

Nummelin - X
Virtanen - Honkaheimo
Viirlas - Kovanen
Tommila

Tuohon X:n kohdalle sitten se yksi kova luuta, niin mielestäni tuossa olisi ihan kilpailukykyinen pakisto.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Nummelin - X
Virtanen - Honkaheimo
Viirlas - Kovanen
Tommila

Tuohon X:n kohdalle sitten se yksi kova luuta, niin mielestäni tuossa olisi ihan kilpailukykyinen pakisto.

Generoushan on tehnyt jatkosopparin Lukkoon ja ilmeisesti myös Tikkanen.

Menisikö jotenkin näin :

Nummelin-Tikkanen
Virtanen-Honkaheimo
Kovanen-Generous
Tommila-Viirlas
Mikkola

Tohon väliin vielä Ilkka Mikkola jonnekin kun kerta vahvasti huhuttu. Loukkaantumisia varmasti sattuu, mutta ihan kohtuu hyvältä näyttäisi tuo puolustus.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Nummelin - X
Virtanen - Honkaheimo
Viirlas - Kovanen
Tommila

Tuohon X:n kohdalle sitten se yksi kova luuta, niin mielestäni tuossa olisi ihan kilpailukykyinen pakisto.

Jos ensi kauden pakisto tosiaan on tuo ja kaikki säilyvät suunnilleen terveinä läpi kauden, menisi mielestäni tuo Mikkolakin ihan hyvin tuossa. Itse asiassa tuo voisi olla melko kovakin nippu. Toisaalta taas jossain muussa ketjussa puhuttiin Tikkasen jatkosopimuksestakin.

Joka tapauksessa tuossa hahmotelmassa on jokaiseen pariin kiekollinen ja puolustava pakki.

Edit. Generous tosiaan unohtui kokonaan. Eli kyllä pitäisi olla ihan kilpailukykyinen pakisto ainakin. Muut palaset kun saadaan sopivasti kohdalleen, niin...
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tarvitaan:

1) hyvä ykkösvahti
2) hyvä pakkikuusikko
3) hyvä ykkössentteri

Kaikki muu tulee sitten perässä, ja silti voi menestyä hyvinkin.

Totta tosiaan tämäkin. Mutta se pitää muistaa, että tason-nostoa voi odottaa joiltain tämän kauden puolustuksesta. Katsotaan nyt vaikka finaalin tämän päivän kuusikkoja.

Tappara:
Mäntylä-Aalto
Kankaanperä-Clarke
Saravo-Leimu

Tuossa porukassa on kauden 11-12 Tapparasta kolme nimeä ja Mäntyläkin pelasi vain kauden alun. Saravo ja Leimu olivat juttujen ja nähdyn perusteella suht pahasti kujalla koko kauden, eivätkä Clarke -tai Aaltokaan mitenkään ihmeellisesti onnistuneet.

Ässät:
Marttinen-Heshka
Uusitalo-Sammalkangas
Malkamäki-Taimi

Uskallan väittää, että tuosta kuusikosta ei Raumalla ennen kautta olisi kauheasti kehuja toimisto saanut, mutta tämä onkin Rauma.

Lukon kuusikko saattaa ensikauden alussa olla hyvinkin tämän näköinen:

Nummelin-Viirlas
Mikkola-Virtanen
Honkaheimo-Kovanen

Oleellista onkin, että saako RD tuon toimimaan, kuten esim Rautakorpi Tapparan ylempänä olevan kuusikon?

EDIT: Perkeleen hidas, mutta antaa olla...
 
Viimeksi muokattu:

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Mikkola ... Generous ...
Kummallekaan en kyllä tuosta mainitsemastani kuusikosta löydä paikkaa. Ennemmin peluutan nuoria Virtasta ja Viirlasta ja paikkaamassa Tommilaa kuin Mikkolaa tai Generousta. Kumpikaan noista ei kuitenkaan tuota ykkösparin paikkaa lunasta eikä näin tuo mitään sellaista joukkueeseen jota nuoret eivät jo toisi. Kumpaakaan ei myöskään palkata katsomoon istumaan.
 

senilix

Jäsen
Nummelin-Tikkanen
Virtanen-Honkaheimo
Kovanen-Generous
Tommila-Viirlas
Mikkola

Jatkoa eiliseen keskusteluun nuorista.
Tällä hahmotelmalla kolmikko Virtanen-Viirlas-Tommila istuisi katsomossa kun kaikki ovat terveinä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Generoushan on tehnyt jatkosopparin Lukkoon ja ilmeisesti myös Tikkanen.
Jos Mikkola+Nummelin on vielä tulossa + Kovasen optio, niin tuo ei vain voi pitää paikkaansa tai sitten on taas jotain uskomatonta kehitteillä. Tuossa tapauksessa täytyisi olla liikennettä myös ulospäin eikä jäisi ihan yhteen.

Ja parin vuoden päästä ihmetellään kun Virtanen ja Viirlas nousevat EHT:lle Ässistä.

Se on ihan sama missä järjestyksessä minä ne tänne kirjoitan. Viirlaksen tai Tommilan voi sijoittaa ylemmäskin.
No ei kai nyt kukaan kuvittele, että melkein nelikymppiset tulevat tänne katsomoon istumaan seiskapakeiksi?

Jos nuo tulot+jatkot pitävät paikkansa on pelaava kuusikko tämä:

Nummelin-Mikkola
Tikkanen-Honkaheimo
Kovanen-Generous
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Se on ihan sama missä järjestyksessä minä ne tänne kirjoitan. Viirlaksen tai Tommilan voi sijoittaa ylemmäskin.

Bertrandin siirto TPS:ään kaksivuotisella paperilla varmistui.
 

12961

Jäsen
Muista "varmoista" huhuista tulosyksikön palkkaa nauttivat Nummelin n.200 000- 250 000 euroa

Todella vahva lähde kertoo, että Nummelinin Lukko-sopimuksessa on vuosia yhteensä kolme ja sopparin kokonaisarvo on tasan miljoona euroa. Optioista en tiedä, luulisi olevan mallia 2+1.

Voitte huoletta lisäillä listoillenne, sopimus on jo olemassa.
 

yksi vs yksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peli kertoo
Pikku Numppahan on ollut jo kauan selvä asia. Toinen asia minkä kuulin tänään ja mitä Leppänenkin näytti sivuavan pelaaja-arvostelussa on, että Kovanen saattaa joutua lopettamaan uransa. Tärskyt täynnä ja seuraava voi olla liian ratkaiseva loppuelämän kannalta. Jos näin pääsee käymään, niin onhan harmillinen loppu. Viimeisen niitin lyö rotta huhtala.
 

zlatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella vahva lähde kertoo, että Nummelinin Lukko-sopimuksessa on vuosia yhteensä kolme ja sopparin kokonaisarvo on tasan miljoona euroa. Optioista en tiedä, luulisi olevan mallia 2+1.


Tuo ei pidä paikkaansa. Suhteellisen varmoista lähteistä, joka tietää niin Lukon kuin TPS:n asioista kertoili että Nummelin pelaa Lukossa 1+1 vuotisella sopimuksella ja palkka on kahdesta kaudesta rapian yli 450 000.
 

luimuri

Jäsen
Näissä korvaajia miettiessä kannattaa myös muistaa se, että kaudet ovat harvoin veljiä keskenään. RD on ensi kaudella ollut vuoden pidempään Lukon peräsimessä, ja tämän kauden pelaajistosta Lukossa jatkavilla on RD:n pelitapa paremmin selkärangassa.

Lukon pelitapahan ei kehittynyt oikeastaan ollenkaan viime kaudella, joten tuo sun viimeinen lause on jopa huolestuttava. Kiekollinen peli oli jopa surkeaa, joten vaikea uskoa, että yhtäkkiä yhden kesän aikana Dufva oppisi opettamaan lähes samalle joukkueelle ja samoille pelaajille kiekollista peliä. Mielestäni Lukko lopulta kaatui juuri siihen, ettei pystynyt murtamaan vastustajien puolustuksia eikä pääsemään kunnolla edes maalipaikoille. Tätä se oli oikeastaan koko kausi.

Nyt kun juttujen mukaan pakistossa jatkaisi kaikki muut paitsi Jurcina ja tilalle tulisi vielä Nummelin, Mikkola ja Kovanen niin pahasti näyttää siltä, ettei erittäin kehityskelpoinen Viirlas tule juurikaan peliaikaa saamaan.
Mikkolan, Tikkasen ja Generousin tilalle olisin halunnut nähdä Tommilan saavan mahdollisuuden sekä jonkun kiekollisen pakin.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Jos nuo tulot+jatkot pitävät paikkansa on pelaava kuusikko tämä:

Nummelin-Mikkola
Tikkanen-Honkaheimo
Kovanen-Generous

Jep, nuo jossain järjestyksessä. Virtanen ja Viirlas sitten toivovat loukkaantumisia ja peliminuutteja sitä kautta muutamassa hassussa pelissä. Ovat varmasti rd:n suunnitelmassa juuri 7-8 pakit ja pelaavat, jos kalliimmat eivät kykene.

Paras ratkaisu Viirlaksen ja Virtasen kannalta olisi vaihtaa maisemaa heti. Kaverit näyttvät potentiaaliaan ja ei luulisi olevan hanlalaa saada ok sopimus ja peliaikaa monesta muusta liigaseurasta. Lukosta sitä ei tarpeeksi tule.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jep, nuo jossain järjestyksessä. Virtanen ja Viirlas sitten toivovat loukkaantumisia ja peliminuutteja sitä kautta muutamassa hassussa pelissä. Ovat varmasti rd:n suunnitelmassa juuri 7-8 pakit ja pelaavat, jos kalliimmat eivät kykene.

Paras ratkaisu Viirlaksen ja Virtasen kannalta olisi vaihtaa maisemaa heti. Kaverit näyttvät potentiaaliaan ja ei luulisi olevan hanlalaa saada ok sopimus ja peliaikaa monesta muusta liigaseurasta. Lukosta sitä ei tarpeeksi tule.
Toisaalta en usko että edes Lukossa V+V kaksikkoa saataisiin sössittyä muualle.

Siinä valossa luulisin että kolmikosta Gene+Tikkanen+Kovanen kaksi ei jatka, tai sitten yksi ei jatka ja Mikkola ei tule.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Jos Mikkola+Nummelin on vielä tulossa + Kovasen optio, niin tuo ei vain voi pitää paikkaansa tai sitten on taas jotain uskomatonta kehitteillä. Tuossa tapauksessa täytyisi olla liikennettä myös ulospäin eikä jäisi ihan yhteen.

Ei 8 - 9 kpl pakkeja ole missään nimessä liikaa. Loukkaantumisia tulee aina ja leveyttä tarvitaan. Näistä Tommila ja Viirlas kuitenkin vielä nuoria jannuja.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Ei 8 - 9 kpl pakkeja ole missään nimessä liikaa. Loukkaantumisia tulee aina ja leveyttä tarvitaan. Näistä Tommila ja Viirlas kuitenkin vielä nuoria jannuja.
Kyllä mä ainakin itken verta jos Generous tai Mikkola vie ensi kaudella jomman kumman pelipaikan. Tommila pitäisi olla ykköskorvaaja lyhyisiin stintteihin ja jos pidempään tulee isoja saikkuja niin sitten voidaan korvaajia katsoa ulkopuolelta.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ei 8 - 9 kpl pakkeja ole missään nimessä liikaa. Loukkaantumisia tulee aina ja leveyttä tarvitaan. Näistä Tommila ja Viirlas kuitenkin vielä nuoria jannuja.
Kyllä mä ainakin itken verta jos Generous tai Mikkola vie ensi kaudella jomman kumman pelipaikan. Tommila pitäisi olla ykköskorvaaja lyhyisiin stintteihin ja jos pidempään tulee isoja saikkuja niin sitten voidaan korvaajia katsoa ulkopuolelta.
Juurikin näin.

8-9 pakkia ei ehkä ideaalitilanteessa ole liikaa mutta niin se vaan todellisuudessa on, että jossain vaiheessa nämä ylimääräiset lähtevät muualle hakemaan peliaikaa jos loukkaantumisia ei tule.

Kyllä munkin mielestä pitäisi V+V kaksikon ehdottomasti olla pelaavassa kuusikossa. Tommila sitten tosiaan se ykköskorvaaja.

Viirlaksen kohdalla puhutaan kuitenkin todella kovan luokan potentiaalista. Vähän liikettä ja kokemusta lisää niin puhutaan sellaisesta kiekollisemmasta tomipettisestä. Minkään 35v rahastajan ei pitäisi tällaisen pelipaikkaa viedä.

En nyt taas ymmärrä mitä sillä Viirlaksen iällä on väliä? Näytti jo tällä kaudella pelaavansa kuin mies ja pärjää omassa päässä aivan kaikkia vastaan sm-liigassa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viirlas täyttää toukokuussa 20-v. SM-liigasta esim. Armia, Markus Granlund,Salomäki ja Aaltonen ovat samanikäisiä. Teräväinen, Ristolainen, Pokka vuoden nuorempia ja Barkov kaksi vuotta.

En itse ymmärrä miksi Viirlasta pitäisi käyttää loukkaantuneiden tuurajaana? Roni näytti pärjäävänsä SM-liigassa hienosti. Olen todella pettynyt jos Viirlas ei ole kuuden pelaavan puolustajan joukossa ensi kaudella.

RD ei kierrätä pelaajia, joten mieluiten esim. Generous katsomossa kuin paremmat nuoret ja kehittyvät pelaajat.

Minusta iso palkka, ikä ja kokemus ei tee esim. Mikkolasta Viirlasta parempaa. Ronille on tärkeää päästää pelamaan jatkuvalla sytöllä liigaa, ei kärvistellä popcorn-osastolla.

En haluaisi nähdä samanlaista tilannetta kuin alkukaudella. Virtanen oli katsomossa ja Caldwell velttoili kaukalossa. Tuo pelko on perseessä jos Mikkola tulee. Mkkola ei velttoile, mutta taso on laskenut rajusti.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Kuka niin on sanonut, että Viirlas on loukkaantuneiden korvaaja?

Viirlas voi olla Tommilan ja Virtasen kanssa avauspareissa. Miten vaan, parhaat pelaa. Pointti on se, että katsokaa vaikka Tapparan puolustuskalustoa - se on laaja ja kestää loukkaantumisia.

Mikäli Kovasen ura on paketissa niin puolustajia olisi noilla nimillä hyvä määrä. Jotain pitää oppia tästäkin kaudesta.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuka niin on sanonut, että Viirlas on loukkaantuneiden korvaaja?

Ei 8 - 9 kpl pakkeja ole missään nimessä liikaa. Loukkaantumisia tulee aina ja leveyttä tarvitaan. Näistä Tommila ja Viirlas kuitenkin vielä nuoria jannuja.

Tuosta sain sellaisen kuvan, että mielestäsi Viirlas ei ole vielä valmis vastuuseen.
Tapparan puolustus on muuten juuri helisemässä Elon ja kumppanien edessä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tuosta sain sellaisen kuvan, että mielestäsi Viirlas ei ole vielä valmis vastuuseen.
Tapparan puolustus on muuten juuri helisemässä Elon ja kumppanien edessä.

Tommilan tasoa ei ole vielä testattu koko kauden osalta, Viirlas on ja selviytyi hyvin. Edelleen - leveyttä tarvitaan ja loukkaantumisia tulee varmasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös