P.C Drouin JYPiin?

  • 3 927
  • 19

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Aloitetaampa uusi ketju, koska ei ole mieltä keskustella tästä "samavanhavirsi"-ketjussa. Nytkun niitä huhuja on ja tällä palstalla on liiankin hiljaista, niin pyhitetään tuo ketju valittamiselle ja sen analysoinnille.

Kas, pelannut kauden 1997-98 samaisessa Bostonin farmin farmi ECHL joukkueessa Charlotassa Antti Laaksosen kanssa. PeeCeen tehot ovat vain reilusti paremmat kuin Antilla (piste per peli).

Englannin sarjoissa näyttää tapelleen Terran Sandwithia vastaan. Kaveria kehutaan Englannin sarjoissa nopeaksi luistelijaksi (voitti jonkun alstar luistelukilpailun). Toisaalta en tiedä mikä on brittiliigan luistelijoiden taso.

Lisää brittianalyysia täällä. Copy-pastaan kuvausosuuden, koska geocitisilla on tuo rasittava liikennerajoitin ja pian tuo sivu ei taas toimi.

Without doubt Panthers star player of 2000/01, PC virtually carried Panthers offensive threat on his own for most of the season. Not overly physical, but highly skilled, PC ended his first season only 7 points away from the league top scorer mantle. His second season was something of a disappointment. Although his points return was on a par with 00/01 and once again he was just 7 points short of the top scorer, he wasn't the stand-out player of the previous year and his frustration seemed to get the better of him at times. Panthers had an option to re-sign him for 02/03 and this they did prior to Panthers final game of 01/02. Unfortunately for the Panthers, he had a clause in his contract which enabled him to leave should a higher profile side be interested and he went to Augsburg Panthers in the DEL.


Toisaalta viime kaudella DEL-liigassakin oli joukkueensa paras pistemies 52 matsissa tehot 12+25. Ja muistakaa: DEL-liiga on todella kovatasoinen sarja. Täältä voitte zoomailla paremmin viime kauden DEL-liigan tuloksia ja kuinka paljon pisteitä pelaajat ovat tehneet.

Ikää tällä PeeCeellä ei ole vielä liiaksi, joten mielestäni ihan mielenkiintoinen huhu. Ei kai kukaan odottanutkaan mitään Robert Reichelia. Kovaluinen, taitava, nopea luistimiltaan, kanadalaisen asenteen omaava kiekkoilija. Ei kuulosta ollenkaan pahalta minun korvissani.

Pelinumero # 71. Jos tulisi, niin mahtaisiko Ari Kovanen joutua vaihtamaan numeronsa?
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Drouin taitaa olla ainakin ihan realistinen vahvistus, näin JYPin kannalta. Kun ottaa huomioon Jokerien (Sjögren) ja HIFKn (Harkins) vahvistukset, niin ei ollenkaan huonompi vaihtoehto.

Tuolla toisessa ketjussa kysyttiin lähdettä, mutta sellaista minulla ei ole, siis mitään virallista sellaista. Itse asiassa luin siitä hpk.fin keskusteluosiossa. Saattaa olla vain pelkkä huhu, mutta ei kuitenkaan mikään mahdottomuus.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Toisaalta viime kaudella DEL-liigassakin oli joukkueensa paras pistemies 52 matsissa tehot 12+25. Ja muistakaa: DEL-liiga on todella kovatasoinen sarja. Täältä voitte zoomailla paremmin viime kauden DEL-liigan tuloksia ja kuinka paljon pisteitä pelaajat ovat tehneet.

Tuli pällisteltyä noita tilastoja. Saman verran pelanneista PC jätti taakseen sellaisia tuttuja nimiä kuin Shayne Toporowski, Rob Shearer, Niclas Sundblad, Zdenek Nedved, Andrej Podkonicky. Mainittakoon myös, että Ted "Chrisin veli" Drury keräsi yhden pisteen enemmän kuin PC.
Mielenkiintoiselta kaverilta vaikuttaa. Ensi keväänä tulee tosiaan 30 täyteen, joten ei mikään ikäloppukaan. Vasen laita näyttäisi olevan hockeydb:ssä pelipaikkana, ja leftiltä pelaa. Mitat ovat normaalia P-Amerikkalaista kaliiperia, n. 185/85, ja jäähyminuuttejakin näyttää kertyneen aikalailla sopivasti. Mitä enemmän asiaa mietin, sitä kiinnostavammalta alkaa tuntua. Numerot vaikuttavat hyvältä.

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Kovaluinen, taitava, nopea luistimiltaan, kanadalaisen asenteen omaava kiekkoilija. Ei kuulosta ollenkaan pahalta minun korvissani.

Eikä minunkaan korvissani. Nikkareista on nyt hyvä maku suussa, ja vaikkei mies Perrinin aukkoa täysin täyttäisikään, kannattanee tällainen kova P-Amerikkalainen ammattilainen hankkia ennemmin kuin joku taiteileva tsekki, ihan noin joukkuehengenkin kannalta. Luotan Holen scouttaukseen, ja jos mies saapuu, on varmasti vahvistus. Ja kukaan ei nyt mainitse sitä taannoista kaveria, josta ei ollut mitään iloa. Nimikirjaimet ovat D.G.

Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Pelinumero # 71. Jos tulisi, niin mahtaisiko Ari Kovanen joutua vaihtamaan numeronsa?

Luulisin näin. Muuten, Kovas-Arska vakuutti ainakin meikäläisen kahdessa pleijarimatsissa, jossa hänet näin. Taisteli ja väänsi todella hyvin. Iso ja röyhkeä kaveri, ja kehittyessään tuo vielä paljon iloa JYPille ja kannattajille.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jos tämä huhu pitää paikkansa niin olen tyytyväinen. Kaveri vaikuttaa aika monipuoliselta pelaajalta vaikkakin tuossa jutussa on mainittu että fyysinen peli kaipaa parannusta. Toisaalta, aika Chlubnan kaltainen pelaaja; jos peli ei kulje niin silloin kaveri turhautuu ja vajoaa "syvempään suohon".

Silti Drouin omaa enemmän hyöttyjä kuin haittoja näiden tietojen perusteella, mutta koskaan ei voi olla varma ennen kuin näkee pelaajan tositoimissa,
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Viestin lähetti Pakkipari
Toisaalta, aika Chlubnan kaltainen pelaaja; jos peli ei kulje niin silloin kaveri turhautuu ja vajoaa "syvempään suohon".

Jos Drouin on pelimies, niin ei ole mikään ihme, että hän turhautui Englannin jääkiekkoliigassa. Sm-liiga ja JYP ovat aivan eri asia kuin BIHL (jos se oli noin) ja Nottingham. Drouin pelasi ihan hyvin DELissä viime kaudella, eli voisi olla ihan hyvä vahvistus.

EDIT: ja sieltähän se varmistus tulikin. Eli Drouin on nyt "hurrikaani."

Niin, Drouin pelasi Englannissa vaimonsa opiskelujen takia. Eli ei ihme, että hän oli turhautunut, kun "joutui" pelaamaan Nottinghamissa. Ei varmaan muuten olisi siellä kiekkoillut.
 
Viimeksi muokattu:

Vallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
nii-i

Jo on aikaakin jypin hankkia pelimiehiä mutta vielä on iso aukko, eipä oo kerrottu Drouinin tilastoja..saanähä mikä pelimies hän on...
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Vaikuttaa ihan asialliselta vahvistukselta, vielä kun ottaa huomioon Jypin yleensä hyvätasoiset tulokset ulkomaalaisten hankinnassa niin uskon että kaverista on vielä paljon iloa teikäläisille.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hmm... itse pitäisin jalat maassa kaverin suhteen. OK, viime kaudella ihan kohtuu tehot Saksan liigassa, mutta...

1. Pelannut monta vuotta Englannissa, jossa sarjan taso EI ole kovinkaan huippuluokkaa.

2. Rapakon takana AHL:ssä tehot n. ½ pistettä / peli -keskiarvolla. Hyviä tehoja lähinnä farmin farmissa, eli ECHL:ssä.

Tilastot eivät toki kerro koko totuutta, mutta antavat usein jonkin sortin suuntaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Vai että Pierre-Claude Drouin. Ensimmäinen reaktio yövuoron jälkeen kun hankinnan teksti-tv:ltä hoksasin, oli että mikäs, mikäs mies tämä on.
Nyt tässä tilastoja ym.selailtuani ja Holtarin kommentit luettuani, olen kyllä suhteellisen luottavainen. Kyllähän Hole on suuri syy siihen, että JYP on onnistunut hankinnoissaan suoraan sanoen loistavasti. Tietysti jonkinasteisia hutejakin mahtuu joukkoon (Vostrak, Nikolov), mutta silti. Holeen on täysi luotto ja uskotaan että Pierrestä on apua joukkueelle.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika jännä valinta tämä Drouin. Tuntemattomuudesta tuli, mutta josko ei olisi noin tuntematon suomalaiselle kiekkoyleisölle enää joulutauon koittaessa. Joukkueen taustaryhmälle selvästi tuttu heppu eikä nuo ihan heikoilta vaikuta PC:stä kirjoitetut lausunnotkaan. Tehoja ihan mukavasti. Ei tässä nyt mitään hehkuttaa uskalla, mutta luotanpa yhä Holtarin pelisilmään. Mielenkiinnollahan tätä alkaa odottaa, koska on mahdollista nähdä PC tositoimissa.

Jos tässä nyt ikään kuin Perrinin korvaajasta puhutaan, niin ainakin kaikki anagrammien ystävät saavat olla tyytyväisiä. Kaikki Eric Perrinin nimen kymmenen kirjainta löytyy tästäkin kanukista ja vielä jää kahdeksan yli lisänimien kikkailuun.

Ja jos asialinjalle palataan, niin kai sitä yhtä hyökkääjää lisää on edelleen lupa odotella. Nimittäin sen suhteen myöskin PC istuu mielestäni palettiin oikein kivasti, jos miehelle ovat tuttuja sekä laiturin että sentterin tontit. Jypin hankintaa edeltäneessä rosterissa olikin vähän liian kanssa puhtaita umpilaitureita ja umpisenttereitä ja tämä hankinta tarjoaa kyllä kokoonpanovaihtoehtoja rutosti lisää. Näin ollen sen toisen hyökkääjähankinnankaan ei lopulta ole pakko olla laituri ja pelikenttä on siten Holelle paljon avoimempi.

Kokoahan Drouin tuo hyökkääjistöön mukavasti lisää (lähes epä-jyppiläisittäin), taitaa olla Hauhtosen jälkeen ryhmän toiseksi kookkain hyökkääjä.

No, odotellaan vielä yhtä hyökkääjää lisää, ja tässä tämänhetkinen ketjuhahmotelmani:

Uhlbäck-Drouin-Sillgren
Virtanen-Immonen-Mikkonen
Filppula-Hytönen-Kovanen
Jääskeläinen-Hauhtonen-Jääskeläinen

Varamiehenä Viljanen

Ja kun hankinta julkistetaan, toivoisin sen olevan 20 maaliin pystyvä oikean laidan laitahyökkääjä ykkösketjuun. Näin Sillgren putoaisi kolmoseen ja Kovanen varamieheksi.
 

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo kylla se taso taalla englannissa on heikko, mutta kylla ne joka joukkueen ykkoskentan pelaajat ovat ihan pelimiehia.

Nottinghamilla on hemmetin hieno uusi halli ollut jo kolme vuotta eli puitteet siella on kunnossa, mutta jos on viisi tiimia liigassa ja yleisoa noin tuhat niin kai se alkaa turhauttamaan..

Ehka ei ihan ykkosketjun tykki mutta aika nayttaa millainen kaappaus on.. peukut pystyyn!
 
Ihan hyvä juttu

Kyllä rupesi hieman hymyilyttämään, kun Maikkarin teksti-tv:tä tänään silmäilin ja uutisen Drouinin saapumisesta näin. Oikeastaan suorastaan riemastuin ja suostuin innostuksissani jopa tiskaamaan, kun avovaimoke niin kauniisti huutaen vaati.

Koskaan en ennen tätä päivää ole miehestä kuullut, mutta hyvä tietää, että kaveri on Holtarille ja kumppaneille tuttu jo entuudestaan. Ja eilisiltainen rosterihan ei voinut kuin vahvistua.

Ihan hyvät raamit ja kokemustakin luulisi ihan kohtalaisesti löytyvän.

Mielenkiinnolla odotetaan, mitä mies saa aikaan.
 

Tylyn näköinen äijä.

edit: V?ittuillaanko minulle?

Juuri tuossa hetki sitten sain JYPin "tekstiviestipalvelusta" (sitä oikeaa titteliä en muista) viestin, jossa seisoo "JYP on tänään tehnyt sopimuksen KAHDEN uuden pelaajan kanssa. Kanadalainen keskushyökkääjä P.C Drouin siirtyy vuoden sopimuksella DEL-liigan Ausburgista. DNA/JY". Viesti tuli tietenkin kahdesti.

Miten niin kahden? Tapahtuuko tässä nyt jotain, josta minulle ei tahdota kertoa?

edit2: Uuh, asia selvä! Alexander Tremblay!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös