Playoffs 2013

  • 15 976
  • 53

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Toejoen Veikko
Jaded
EagleEye
Gameson
karate Mauri
flaix
Musta Nuoli
VanhaJaVäsynyt

Jokainen ylläolevista on muuten veikannut TuTon jatkoonmenijäksi sen omasta otteluparista, joten jos TuTo menee jatkoon, niin kaikki yllämainitut "jatkavat playoffs-veikkauksen seuraavalle kierrokselle" oikeilla veikkauksilla eli ottelupareilla Jukurit-Jokipojat sekä TuTo-KooKoo.

TuTo siis meni jatkoon, joten näillä mennään. Katsotaan sitten seuraavien 3-5 pelin jälkeen, kuka onnistui aavistamaan oikean finaaliparin (ja pronssipeliparin). Tällä hetkellä panokset ovat seuraavilla hevosilla:

Finaalipariksi tulee Jukurit - TuTo, pronssipeli KooKoo - Jokipojat:
Toejoen Veikko
Jaded
karate Mauri
VanhaJaVäsynyt

Finaalipariksi tulee KooKoo - Jokipojat, pronssipeli Jukurit - TuTo:
(Kukaan ei veikannut näin.)

Finaalipariksi tulee TuTo - Jokipojat, pronssipeli Jukurit - KooKoo:
flaix
Musta Nuoli

Finaalipariksi tulee Jukurit - KooKoo, pronssipeli TuTo - Jokipojat:
EagleEye
Gameson

Jukureita veikataan yleisesti finaaleihin ja TuToa Jukurien seuraksi, tai sitten Jokipoikia TuTon seuraksi (näin itse kaavailin). Jostain syystä kukaan ei usko finaaliparin olevan KooKoo vs. Jokipojat, mutta mistä näistä koskaan tietää.
 
Puolivälierät:
Jukurit-LeKi 4-0
TUTO-Peliitat 4-0
Sport-Jokipojat 2-4
Hokki-KooKoo 2-4

Eli puolivälieräveikkauksessa osui otteluparien voittajat. Jukurit oli ajatellun ylivoimainen, mutta Peliitat oli yllättävän tiukka kanto TUTOn kaskessa. Uskon tiukaksi muodostuneen sarjan kuitenkin palvelevan TUTOn mentaalipuolta paremmin kuin läpihuutosarja.

Sportin kohdalla oli hyytymistä havaittavissa jo runkosarjan lopulla ja Räsäseltä kuului jo silloin pääosin tekosyiden etsimistä. Jokipojilla oli nousujohteinen loppukausi ja pääsivät lievänä altavastaajana iskemään.

KooKoo-Hokki matsit olivat melko tasaisia, mutta KooKoo oli ratkaisevalla osa-alueella, eli viimeistelyssä sen verran parempi, että otti neljä voittoa putkeen.
 
KooKoo-Hokki matsit olivat melko tasaisia, mutta KooKoo oli ratkaisevalla osa-alueella, eli viimeistelyssä sen verran parempi, että otti neljä voittoa putkeen.

Ainoa tasainen matsi oli kolmas ottelu Kajaanissa, jonka KooKoo voitti 3-4 jatkoajalla. Muuten KooKoo oli täysin suvereeni pelillisesti sarjassa. Ensimmäisessä kotimatsissa olisi ihan täysin paremmalla viimeistelyllä voinnut lyödä päälle 10 maalia Hokin verkkoon.
 

Gameson

Jäsen
Omia veikkauksia:

Jukurit - LeKi 4-0

Välierät:
Jukurit - Jokipojat 3-1

Finaalit:
Jukurit - KooKoo 3-0

Pronssi matkaa Turkuun.

Kuten varmasti moni huomaa, luotto omiin on kova.
Näin kauden jälkeen tuli katsottua näitä veikkauksia etenkin oman joukkueen osalta ja melkein nappiin meni, tälläkaudella vaan ei suostuttu Jokipojille kertaakaan häviämään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös