Suomi-sarjan karsintasarja 2013

  • 41 560
  • 76

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Surunvalittelut täältäkin oilerille ja muille RaKin kannattajille. Surullista että tässä kävi näin ja Raahen miltei 15 vuoden taival maamme kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla tuli tiensä päähän tältä erää. Toivotaan että käännös II-divarissa tuo uutta vauhtia koko seuraan eikä tästä ala vuosien mittainen korpivaellus. Kuten sanoin jo viime joulukuussa, niin RaKi kaipaa uutta sukupolvea, joka johtaisi seuraa eteenpäin.

Oma uskoni on vahva että JHT kepittää jatkokarsinnassa NuPSin, joka joutui tiukoille jo niinkin epäorganisoidun ja pariin yksilöön nojaavan joukkuen kuin Lämäreiden kanssa. Karsinnat ovat silti karsintoja ja niissä valitettavasti mikä tahansa on mahdollista. Toivotaan nyt kuitenkin että Kalajoki säilyttää paikkansa ylhäällä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Marginaalit eilisessä pelissä olivat äärimmäisen pienet. Mutta onneakin tarvitaan ja sitä ei eilen valitettavasti ollut. Kyllähän se voittomaali söi miestä rotan lailla, mutta minkäs teet. Joukkue laittoi kaikki voimavarat likoon ja pienestä se jatkoonmeno oli kiinni. JHT oli hieman onnekkaampi ja ansaitsi voittonsa.

Samalla päättyi yksi aikakausi, sillä Raahe-Kiekko oli viimeinen Suomi-sarjan alusta asti mukana ollut joukkue. Tiikkajan pelaajauralle olisi vähän paremman lopetuksen suonut, "Renkku" oli yksi niitä harvoja jotka ovat olleet Suomi-sarjassa mukana koko sen historian ajan. Ellei jopa ainoa. Mutta kiitokset Tiikkajalle kaikista näistä vuosista ja hyviä eläkepäiviä. Siinä on isot saappaat nyt jollekin täytettäväksi. Tiikkajan lisäksi hokkarit lyövät naulaan Sami Niemitalo, Hannu Härönoja, Juho Muikkula ja Tuomas Lohtander(vai kenties Taneli?). Siinä riittää aukkoja paikattavaksi. Tosin tällä kaudella kuusi ottelua torjuntaprosentilla 93.1 pelannut Mikko Taari ottanee nyt ykkösvahdin paikan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös