Kiitos SaiPa – kauden 2012–2013 yhteenveto

  • 10 094
  • 38

ahal

Jäsen
Ainut mitä ihmettelen - enkä tiedä onko tämä ihan oikea ketju - näin ulkopuolelta on se, että vaikka joukkue taisteli hienosti koko kauden ja pelasi hyvää peliä (vaikka tietysti välillä tuloksellisesti olikin hankalaa), niin yleisömäärät monessa kotiottelussa jäivät yllättävän pieniksi? Kyllä noin hyvä taistelu olisi ansainnut enempi katsojia. No ensi kaudella sitten :)
Lappeessa kursaillaan tämänkin asian kanssa. Eli yleisömäärät jäävät tavallisesti sinne 3 000 - 4 000 haarukkaan. Silloin kun "erityistä seurattavaa" (esim. voittoputkea, HIFK/Jokerit-peliä, Machuldaa, McTavishia tms. nimimiestä) ei ole kiikarissa. Tiistai-iltaisin tuntuu väellä olevan muutakin tekemistä kuin istua Kisapuistossa.

Mainitun kaltaiset spesialiteetit (+ perjantainen pleijaripeli) saattavat nostaa väkimäärän yli 4 tonnin. Täyttä tupaa ei monta kertaa kaudessa saada aikaan. Tämän kauden keskiarvoa, 3 873 katsojaa, voidaan pitää hyvänä, lähes 400 budjetoitua parempana. Se riittää jo jonkin sortin boomiin. Pelaaminen mitalipeleissä nostaisi luultavasti yleisökeskiarvon jo yli 4 000:n.

Mutta tilanne on samantyylinen myös Hämeenlinnassa ja Raumalla, jopa Jyväskylässä. Pienillä paikkakunnilla on myös pienet katsomot, vaikka olisi hallitseva Suomen mestari.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitokset myös minun osalta koko SaiPan organisaatiolle kaudesta 2012-13. Pelaajat, valmentajat, huoltajat, niin kuin toimistoväkikin tekivät hyvää työtä, mistä jokainen voi olla hyvin ylpeä. Tavoite kympin sakkiin saavutettiin, ja että oli hienoa nähdä playoff-kiekkoa SaiPan osalta pitkään aikaan. Kausi tarjosi monia unohtamattomia hetkiä.

Ensi kautta odotellessa, kiitos SaiPa!
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paljon on jo kiitelty, mutta minä haluaisin ottaa vielä yhden nimen esiin.

Mikko Pukka. Mies, joka on lähes jokaisen SaiPafanin sylkykuppi - minäkin olisin varsinkin runkosarjassa nähnyt mielummin Pullia ym. miehen tilalla. Vaikka toivonkin, ettei Mikolle tehdä enää jatkosopimusta, niin arvostan miestä todella korkealle. Antoi itsestään kaiken koko tähänastisen SaiPa-uransa. Pukkaa ei voi yrityksen tai taistelun puuttumisesta syyttää.

Mikäli Pukan SaiPa-ura päättyi tähän kauteen, niin haluan kiittää myös häntä unohtumattomista hetkistä SaiPa-paidassa. Niitä toki saattaa olla ehkä enemmän negatiivisia, mutta paljon positiivistakin Mikko toi SaiPaan, esimerkiksi kauden 2010-2011 viimeinen kotiottelumaali ei pyyhkiydy ikinä pois mielestä... Puhumattakaan leveämpääkin leveämmästä hymystä, oli sitten tehnyt maalin omaan tai vastustajan päähän. :)

Arvostan todella korkealle ihmisiä, joista huokuu se, että täydet 100% annetaan tietylle jutulle. Mikko Pukka on SaiPan omien kasvattien lisäksi ainoita kasvoja ainakin minulle, jotka ovat antaneet n. viimeisenä 5 vuotena aivan kaikki itsestään SaiPalle.

Kiitos Mikko!
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
...
Ps, Miettikää vähän miten jäähallin myyntipisteiden myynnin sujuvuutta erätaukojen aikana voisi nopeuttaa. Kun Kisapuistossa on +3500 katsojaa alkaa homma vähän tökkiä.

Ainakin seisomonkatsomon päädyn putiikit on jumissa jo tuosta määrästä ja jos katsojia on yli 4000 en edes mene ostamaan mitään.
Olutkuppilassa pitäisi olla mukeja kolme kertaa enemmän valmiina erätaukoa vasten ja kolme myyjää vähintään. Kun joku juntti tulee maksamaan yhtä kaljaa kortilla, odottaa koko jono perässä noin kolme minuuttia.
Eri jamppa ottamaan maksun kortilla. Kaljan hinta ensi kaudella joko vitoseen, tai sitten suoraan kuuteen. Raivostuttaa kaivaa sitä 50 senttistä.

Makkaratiskit on ihan jumissa ja yleensä allekirjoittanut saikin sen kylmän lihiksen haaleilla nakeilla. Jonotus ei siellä toimi, joka onkin sitten meidän asiakkaiden syy...

Onhan tuota hiottavaa, että saadaan se maksimaalinen määrä fyffeä kerättyä...
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jos myydään 2000 tuoppia pelin aikana, niin se 50 senttinen tekee 30 000 euroa kaudessa. Kuusi euroa on karkea ylihinnoittelu 0,4l pehmeästä muovimukista tungoksessa seisaaltaan nautitusta oluesta. Pitkälle sivulle myyntipaikkoja saa kyllä viriteltyä lisää kun alue on jo valmiiksi anniskelualueeksi aidattu. Iso ongelmahan on liikkumisen kannalta A katsomoiden kohdalla, jossa mahtuu kävelemään maksimissaan kaksi henkilöä rinnakkain (hakalilaisilla hartioilla varustettuja vain yksi).

Veikkaisin että jos katsojia on 3400 niin myynti on kovempi, kuin jos katsojia on 4000.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Kiitoksia SaiPalle tästä kaudesta!

Viihdyttävä tarina kaiken kaikkiaan. Joukkue pysyi ihmisten huulilla milloin ylä- ja milloin alamäissä koko kauden ajan. Hienoja pelaajia ja hieno valkku. Toivon mukaan ollaan noustu tasolle, joka pystytään pitäämään myös ensi kaudella. Tästä on hyvä jatkaa.

Syksyä odotellessa...
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Mikko on muuten pelannut uransa aikana yhteensä yli 500 Sm-Liiga/Elitserien ottelua, ei mikään turha suoritus!

Kiitokset Mikolle myös täältä. Kova suoritus, ja itse olisin voinut pitää Mikon ensikauden joukkueessa.

Joo, myyntitouhut hallilla vaan kesällä kuntoon ja ensikaudeksi parannetut palvelut. Eihän ne nytkään ihan niin umpisurkeat ole kuin joku äkkinäinen voisi luulla, mutta pienellä mietinnällä homma alkaa mennä jo ihan toiseen suuntaan.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitokset Mikolle myös täältä. Kova suoritus, ja itse olisin voinut pitää Mikon ensikauden joukkueessa.

Onkos Mikko jo potkittu pihalle, muiden kuin katsomovalmentajien papereissa?
Itse luotan toimiston ja valmentajien asiantuntemukseen Mikon tapauksessa.
Minähän en mitään ymmärrä asioista mutta antaisin jatkaa jos Tirkkoselle ja Santaselle kelpaa.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ai niin, Kiitos SaiPa! Sain elää mukana monia hienoja hetkiä, vittu kun olen ylpeä "meidän pojista"!!!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitokset Mikolle myös täältä. Kova suoritus, ja itse olisin voinut pitää Mikon ensikauden joukkueessa.
Paljon on Pukkaa parjattu, mutta ainaskin omiin silmiini mies pelasi ihan perushyvää peliä säälipleijareissa. Sen perusteella en ymmärrä tuota kritiikkiä, mutta totta puhuen en montaa runkosarjapeliä ehtinyt näkemään.
 

ahal

Jäsen
Paljon on Pukkaa parjattu, mutta ainaskin omiin silmiini mies pelasi ihan perushyvää peliä säälipleijareissa. Sen perusteella en ymmärrä tuota kritiikkiä, mutta totta puhuen en montaa runkosarjapeliä ehtinyt näkemään.
Välillä Mikko pelasi ihan ok-matseja, mutta maajoukkuekunto on kaukana :) Tietysti onnistumiset riippuvat myös vastustajasta. Jos kaveri ottaa tilan ja ajan pois eikä oma liike oikein enää riitä avaamaan peliä ja puolustamaan, niin vaikeaksi menee. Potkun pari jää helposti jälkeen tai syöttö lähtee mihin sattuu. Näitä tuli tällä kaudella aiempaa enemmän, mutta ei siellä virheittä selvinneet muutkaan. Mikolla on iän puolesta pelivuosia vielä jäljellä, mutta radikaalia tasonnostoa ei uskalla odottaa. Sitä joukkue kuitenkin kaipaa, jotta menestystä tulisi jatkossakin. Nuoria taas on tyrkyllä tuohon Pukan paikallekin + huhuttu Tikkanen. Ei sputnikit nyt yksin Pukkaan kaatuneet tällä kaudella, mutta vaihtuvuutta on syytä olla. Ja melkein kaikki muut potentiaaliset ovat jo sopimuksensa tehneet.
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos nyt sitten Pukka vielä jatkaa SaiPan matkassa, olen siihen itse tyytyväinen, sillä luotan 100% joskaan en sokeasti Toimiston päätöksiin. Ja toivon että täällä ei heti alettaisi parjaamaan kaikkea keltamustaa ja kahdella jalalla liikkuvaa, jos nyt Mikko Pukka jatkaa meidän pakistossa.
 
Onneksi tästä Pukan pojasta puhutaan tässä ketjussa. Olisin huolestunut, jos sama mies esiintyisi ensi kautta käsittelevässä ketjussa. Valitettavasti Pukan ura SaiPassa oli tässä. Ehkä jollekin toiselle liiga-seuralle kelpaa maajoukkuetasoinen pakki... Tosin "penoja" tai "virmasia" ei paljon enää toimitusjohtajissa ole. Pukan rooliin löytyy parempia vaihtoehtoja SaiPasta ja monista muistakin liiga-joukkueista. Olihan Mikko hyvällä asenteella aina mukana ja tunnollinen sekä esimerkillinen harjoittelija. Hyvä esimerkki nuorille harjoituksissa ja kentän ulkopuolella ammattimaisen asenteensa takia, mutta se tärkein eli peliesitykset eivät aina olleet jatkosopimuksen arvoisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös