Kannattajien avunpyyntö: Palvelukseen halutaan "jäänmurtajia"

  • 5 972
  • 8

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meidän pienellä SaiPalla on mahdollisuus tulevana lauantaina ottaa tässä vaiheessa kautta lähes historiallisesti liigan ykköstila haltuun. Kuten seuran toimisto, niin myös kannattajat yrittävät lypsämään kaiken mahdollisen tästä hypestä irti, mitä vain otettavissa on. Näin ollen mie haluaisinkin käyttää tämän Kisapuiston läpi puhaltavan positiivisen ilmavirran mahdollisimman kattavasti hyväksi ja yrittää kenties opettaa vanhalle koiralle uusia temppuja.

Jotta tämä onnistuu, niin tarvisimme kipeästi teidän apua JA erityisesti mielipiteitä. Kuten Kisapuistossa enemmän pelejä seuranneet ovat varmaankin jo huomanneet, niin olemme pyrkineet kehittämään keinoja koko hallin aktivoimiseen. Muutama näistä keinoista rullaakin Kisapuistossa jo nyt täyttä häkää, pari uusinta kaipaavat vielä vähän vetoapua.

* KUKA VOITTAA - SAIPA *

Muutama vuosi sitten otettiin käyttöön tämä yksinkertainen SMJK:lta lainattu huudatus. Tämä on jo pääsääntöisesti hienosti hallussa ja oikealla hetkellä kajahtaa hallissa tosi komeasti.

* KOKO! HALLI! MUKAAN! *

Tämän kauden uutuutena on tullut mukaan tämä Kaiteen pari kertaa toistama huuto. Huudon jälkeen on lähdetty ns. perushuudolla ja kolmella taputuksella. Tämäkin uutuus on myös ottanut tuulta purjeisiinsa vähintäänkin kohtalaisesti ja saanut muuta hallia mukaan huutoon, vai mitä olette mieltä?

Sitten uudet:

* MEIJÄN - POJAT *

Ollaan tuota seuran lanseeraamaa slogania pyöritelty suunnitelmissa ja todettu sen omaavan potentiaalia yksinkertaiseen vuoropuheluun. MEI-JÄN - PO-JAT?

* ANTAA MENNÄ KISAPUISTO - HYVÄHYVÄHYVÄ SAIPA *

Viimeinen ja ehdottomasti myös se haasteellisin. Tätä ollaan tällä kaudella huudatettu sillä tyylillä, että ensimmäinen "säe" on annettu megafonin kautta ja tähän on muu porukka ympäriltä vastannut sitten toisen "säkeen". Perimmäisenä tavoitteena olisi kuitenkin saada tämäkin rullaamaan siten, että seisomakatsomon aktiivit luikauttavat ensimmäisen säkeen ilmoille johon muu halli reippaasti vastaa. Onko tämä huuto jäänyt edes kenellekään mieleen?

Sitten tullaan vihdoin topikin otsikon aiheeseen. Jotta edellä esitelty huutomyrsky saadaan käyntiin kunnolla, myö tarvitaan jäänmurtajia. Ihmisiä, jotka seuraavat pelejä muualla kuin Kaiteella. Niitä rohkeita yksilöitä tai kaveruksia, jotka nousevat h-hetkellä esiin ja vastaavat seisomakatsomon aloittamaan huutoon. Tämän jään murtumisen jälkeen huutoon yhtymisen kynnys madaltuu ja paljon. Tämä palsta on osoittanut olevan äärimmäisen seurattu media ja tätä kautta tiedän saavani kiinni monta potentiaalista jäänmurtajaa. :)

Lähdettekö mukaan talkoisiin? Ja kertokaa toki mielipiteitä, että onko tämmöisiä temppuja ylipäänsä edes mielekästä yrittää "opettaa" Kisapuistolle?

Tai antakaa edes jotain palautetta, että mihin suuntaan tuota seisomakatsomon laivaa olisi hyvä kipparoida? Tämän kauden aikana miulle on hallilla ainoastaan kahdesti kerrattu vuosi, jolloin voitimme pronssin. Otin tämänkin ainoastaan kohteliaisuutena siitä, että laulut ainakin kuuluvat johonkin. :D
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Muut ovat kyllä hyviä, mutta omasta mielestä tuo "antaa mennä kisapuisto" on liian vaikea. Seurasin silloin willimiesten sivuilla alkua(ja katsoin sen pätkän jalkapallopelistä) ja tuolloin totesin sen olevan vain "fanien" hanskassa. Liian vaikea ja todella haastavaa saada istumapaikat tuohon mukaan. Voihan sitä jatkaa, koska se kuulostaa omasta mielestä hyvältä, mutta en usko, että suuret joukot lähtevät siihen koskaan mukaan.

Tuo siis oma mielipiteeni, älkää ampuko sanansaattajaa.
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuo siis oma mielipiteeni, älkää ampuko sanansaattajaa.

Ei todellakaan.

Monet sanoivat myös aikanaan, että meidän on ihan turha yrittää yhtään mitään vuoropuhelua Kisapuistossa ja niin vain sitkeän yrittämisen kautta ollaan tässä onnistuttu. Kuten itsekin sanoin, viimeinen on vaikea mutta laitan roponi likoon asian vuoksi juuri nyt, koska tilanne on lähes ennen näkemätön. Kun menee hyvin, niin menee hyvin ja ihmiset ovat aivan taatusti uusille asioille paljon vastaanottavaisempia kuin tilanteessa jossa rämmitään hännillä ja kaikkia vituttaa.

Yksi mahdollisuus olisi myös valjastaa kuuluttaja hommiin tämän asian puolesta, kuten jo aikaisemmin yhdessä sovittiin tämä avauskokoonpanon sukunimien huudatus. Inkiltä pientä ohjeistusta sopivaan rakoon ja tänään kolmannessa erässä kun olemme johdossa, niin hallissa raikuu

MEIJÄN - POJAT

? :)
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Nouskaa meidän SaiPalle"

Teki mieli lähteä halaamaan niitä muutamia uskalikkoja, jotka mitä ilmeisimmin tuon meidän huudon kuultuaan nostivat perseensä lauantai-illan huuman ja horisontissa siintävän voiton myötä ylös penkistä istumakatsomossa ja jatkoivat taputtamista tovin seisoviltaan. Eräs vaikutti jopa agitoivan muita katsojia tekemään saman.

Näin se jää pikkuhiljaa murtuu. :)
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko muuten tuota "Meidän jengi" biisiä laulettu peleissä? En näin Urhon välityksellä ole koskaan ainakaan kuullut.
Uskoisin että olisi aika komean kuuloista kun sitä väki hoilottaisi. Melkoisen tarttuva vielä, meillä ainakin muksut hoilaa sitä jo kertakuulemalta päivittäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös