Kahden ottelun voimin mennään ja juuri kiekko tippui jäähän Ottawassa.

Ottawa-Boston 1.30
LA Kings-Calgary 4.00

Kily

Alle minuutti takana ja Latendresse karkuun 1-0!! Eipä voisi paremmin palata loukkaantumisen jälkeen.

Ja Turris maalaa 2-0:aan.

Bruins menettää kiekon omalla alueellaan ja Turrisille aukeaa vapaa paikka b-pisteiden väliin.

Kily

Kyle Turris ja 2-0! Phillips pysäyttää purun laidassa, kiekko Turretille ja jäätävä kuti ranteella yläpörsään. Tärkeä maali pitkässä maalittomassa putkessa hiihdelleelle Turrisille.

Smithille typerä jäähy ja Boston ylivoimalle.

Kily

Mcquaid työntää Neilin ikävän näköisesti laitaan ja kättään pidellen lähtee Neiler pukukoppiin. Wierciochilta hyvää työtä kuittauksessa, saa nähä paljon arvotaan sitten minuutteja. 5+10+2+2 Wierciochille, jep jep. Samat kuin Phillipsille viime matsissa. Nämä instigator-säännöt on ihan perseestä.

Onneksi hyvää alivoimaa Ottawalta. Neil on takaisin penkillä, eipä tässä yhtään enempää loukkaantumisia tarvitakaan.

Kily

Viimeisellä minuutilla kaventaa vielä Bruins, Thornton heittää laidasta maalille ja sinne se jostaki lirahtaa. Ilkeään paikkaan tulee kyllä tämä maali. Sens vieny erää aivan täysin ja yhden maalin pelinä jatketaan kuitenkin toiseen erään.

tirppa

Boston Bruins, Ilves, HIFK
Onpa haluttoman näköistä peliä kyllä Bruinsilta. Taisi jäädä Philly-pelistä tuo hiihtelyvaihde päällä kun nyt edes Caron ei enää vedä tuolla sata lasissa. Ottawa tosin oli viime vuonnakin jo hyvin vaikea vastustaja Bruinsille, mutta toivottavasti nyt jostain vielä löytyisi se tarvittava asenne ja vaihde päälle että voitosta voisi edes haaveilla.

EDIT. No alivoimalla näytti taas pelaaminen maistuvan kun pari hyökkäystäkin saivat aikaan.

EDIT. Ja Bruins tasoittaa ! Paille livahtaa vaihdosta läpiajoon eikä erehdy.

tirppa

Mielenkiintoinen kolmas erä luvassa, toisen erän loppu oli jo ihan vauhdikasta kiekkoa molempiin päihin. Toivottavasti Bruinsin yleensä kova viimeisen erän vire näkyisi kentällä tänäänkin!

Footless

Toronto Maple Leafs
Naurettavaa pelleilyä, voisivat yrittää hoitaa homma kotiin varsinaisella, Northeastiin ei todellakaan kaivata yhtään ylimääräisiä pisteitä. Bruins vituttaa muutenkin, Leafs voitetaan kyllä joka kerta, mutta Habsille ja Sensille hävitään. Paskiaiset.

Kily

Jatkoille mennään Ottawassa, Smithiltä komea nousu vielä Charan ohi tuossa lopussa mutta ei onnistunut viimeistely.

Ei tuonu jatkoaika ratkaisua joten rankuille mennään arpomaan voittaja.

tirppa

Olipa varovainen kolmas erä molemmilta joukkueilta. Nyt sitten pilkuille! Molemmat maalivahdit olleet tänään kyllä sen verran vakuuttavia että mahdotonta on nyt ennustaa kummalle ylimääräinen piste menee.