Pronssiottelu 2013: TuTo - Jokipojat

  • 5 764
  • 18

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vaikka joitakin palstaveljiä saattaa vielä lievä pettymys painaa TuTon romahduksesta välierissä (joskaan ei itse sarjan lopputuloksesta 3-1, joka oli suht odotettavissa), niin ei kun pää pois strutsin perseestä ja katse kohti lauantaita 9.3.2013, jolloin taistellaan vielä kerran - tällä kertaa pronssimitalista.

Ottelu alkaa jo klo 17.00 ja lipun hinta on vain kympin, joten mitään syytä ei ole jättää hallille tulematta. Turha sitä on pronssimatsia liikaa väheksyä, pronssi on kuitenkin voitettu mitali ja kausi on mukavampi päättää voittoon mitalit kaulassa. Pronssia voi sitten yrittää kirkastaa tulevilla kausilla.

Ainakin mitä TuToon tulee, niin hyvä se on muistaa, että kaksi vuotta sitten TuTo oli sarjajumbona karsinta-playouteissa, nyt on kuitenkin edessä mitalipeli. TuTollahan on SM-sarjasta kaksi pronssia sekä Mestiksestä yksi kulta, yksi hopea ja kaksi pronssia. Viimeisin pronssi tuli keväällä 2006 ja mestaruus 2008, joten vuosien tauon jälkeen olisi hyvä aika hommata lisää metallia kaulaan.

Jokipoikien kausi on ollut loppua kohden nousujohdanteinen, sillä runkosarjan keskikastin paikka kuudentena vaihtui kelpo puolivälieräsarjaan Sportia vastaan ja lopullinen sijoitus koheni vähintään neljänneksi. Toivottavasti se myös jää neljänneksi, sillä ei liikaa makeaa mahan täydeltä. Jokipojillahan on Mestiksen mestaruus keväältä 2010 sekä kaksi hopeaa keväältä 2009 ja viime keväältä, joten pronssia ei Jokipojilla ole.

Kokoonpanoista on tällä hetkellä suht mahdoton vielä sanoa mitään. TuTon veljillä on tänään täysi välipäivä jääkiekosta, huomenna joukkue kokoontuu taas jäälle. Toivottavasti flunssa-aalto on myös taltutettu, senhän takia esim. Vidgren oli välillä otteluita poissa välierissä ja se saattoi olla syynä Tamin mainitseman bensan loppumiseen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Kokoonpanoista on tällä hetkellä suht mahdoton vielä sanoa mitään. TuTon veljillä on tänään täysi välipäivä jääkiekosta, huomenna joukkue kokoontuu taas jäälle. Toivottavasti flunssa-aalto on myös taltutettu, senhän takia esim. Vidgren oli välillä otteluita poissa välierissä ja se saattoi olla syynä Tamin mainitseman bensan loppumiseen.

Kuka valmentaa, vieläkö Tami jaksaa? Viimeisen pelin tulos oli aikamoinen epäluottamuslause.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kuka valmentaa, vieläkö Tami jaksaa? Viimeisen pelin tulos oli aikamoinen epäluottamuslause.

Pelaajilta loppui bensa, kuten Tami sanoi. Flunssa-aaltoa on ollut liikkeellä, ja kun ei fysiikka kestä, niin sitten menivät hermot. Kahden miehen alivoimalla on paha pärjätä. Nyt saavat pelaajat levätä, joten eiköhän lauantaina tosissaan pelata. Ja Tami totta kai valmentajana.

Iltasanomat ehti jo Tamin FB-päivitystäkin lainaamaan (lainaan pitkästä vuodatuksesta vain osan):

AURINKOKUNINGAS kirjoitti:
Annoin omille veljille keskiviikon vapaaksi; huomenna torstaina alkaa valmistautuminen kohti lauantain pronssipeliä; Marli areena 9.3. 2013 klo 17.00-be there!! Nyt oma tuntemus (ennen kuntokoulun alkamista) on tässä:"Vastukset ja vastajännärit täytyy kestää.Kaadut, nouset ylös ja yrität uudelleen"!! Siitä tässä on kyse!!! Voittoja vain täytyy olla enemmän kuin tappioita." Tässä hengessä kaikille taistelijoille ja heidän upeille leideilleen; HAVE A GREAT DAY!! Vastajännäreille ja elämän kovuuden parkujille; nauttikaa nyt, koska lauantaina palaamme voittojen tielle= Turkulaisen kiekkoilun ainoa mitali ripustetaan hienon coaching officen seinälle n klo 19.30 muistuttamaan seuraavaa coaching staffia siitä missä menee "UUDEN VOITTAVAN TUTON ALARAJA; yksi " Kukko joka veljelle" ja THE SEASON IS OVER!! Tervetuloa, Marli Areenalle la 9.3. 2013, klo 17.00 !! Be there; br JT, Lion # 79"

Tuosta voisi olla tulkittavissa, että Tami on viimeistä kertaa penkin päässä, ja olihan Iltasanomien päivän toisessa Tami-jutussa (Tami on mediahuomiossa omassa kastissaan) maininta, että Kummola on Tamia pyytänyt Mestiksen kehityspäälliköksi, ja Tami suostuu vain jos hän saa Kummolan tuen, jonka jälkeen tulisi "clean the house"-operaatio:

TuTon päävalmentaja Juhani Tamminen myönsi "herra Kummolan" ja "veljien" pyytäneen häntä hyppäämään Jääkiekkoliiton hommiin.
- Sanoin heille, että mietin asiaa. Ja että jos suostun, niin siinä on yksi ehto: että herra Kummola on mun takana, Tamminen paljasti IS Urheilulle Kouvolassa.
- Sitten tulisi clean the house -operaatio ja nämä kaikki henkilöviha-jätkät rupeaisivat keskittymään urheiluun. Koska urheilustahan tässä ensisijaisesti on kysymys. Kaikki mahdolliset henkilövihaamiset ja pikkupolitikoinnit pistettäisiin sivuun!
IS uutisoi jo aiemmin Tammisen Jääkiekkoliitolta saamasta työtarjouksesta. Ensi syksynä alkavan viran tarkka titteli olisi Mestiksen kehitysjohtaja.
- Se vaatisi sitten tosiaan sen, että Kummola seisoo mun takana koko sen ajan – jonka toivoisin olevan kolme vuotta – ja pidettäisiin sellaiset palaverit, että voitaisiin todella luoda peliä kehittävät puitteet.

Jos näin kävisi eli Tamista tulisi Mestiksen kehitysjohtaja ja hän tosiaan saisi Kummolan tuen tehdä reippaita uudistuksia, niin se olisi likipitäen parasta, mitä Mestikselle voisi tapahtua. HMV-Sirviön ja hiljaa kituvien kynänpyörittäjien aika olisi ohi. Mestis saisi mediahuomiota eikä sitä voitaisi enää sivuuttaa nykyiseen malliin. Tämä ei nyt enää pronssipeliin liittynyt, mutta jos Tami tähän pestiin menee, niin sittenhän on lauantaina historiallinen mahdollisuus nähdä Tami tällä erää viimeistä kertaa TuTon valmentajana.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Vähän geeliä tukkaan ja vastatuuleen! Vielä kerran Kupittaan kaiho kutsu kuiskaa kannattajien korviin, kauden viimeisessä ottelussa panoksena on mitali. Ei se mitali mistä haaveiltiin, mutta ottaen huomioon edelliset kaudet niin vaikeaa olla kovin pettynyt. Luotan myös siihen että joukkue näkee asian samalla tavalla, useimmilla pelaajilla ei ole liiemmin menestystä Mestiksessä taustalla, kyllä uskoisi voiton kiinnostavan.

TuTo on tiettävästi terve ja siten parhailla päästään jäälle. Joukkue on myös levännyt murheellisesti päättyneen välieräsarjan jälkeen, joten odotettavissa on vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu.

Lipun hinta on edullinen kuin saippua, joten mökki täyteen ja tunnelmaa kehiin. Tämä on kannattajien mahdollisuus kiittää joukkuetta monista hienoista hetkistä, kokonaisuutena kausi on ilman muuta ollut myönteinen kokemus.
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tästä pronssiottelusta voi oikeasti tulla hyvä peli. TUTO haluaa nöyryyttävän välierätappion jälkeen pestä kasvonsa kotiyleisön edessä ja vaikka Jokipojat on viime vuosina ollut menestyneempi näistä kahdesta seurasta niin ei heilläkään liikaa näitä mitaleja ole.
 

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Kyllä pronssi kelpaa minulle kun mietitään miten ne viime kaudet ovat menneet. Ja kyllä pronssimitali olisi taas iso harppaus eteenpäin ja siitä olisi hyvä jatkaa ensi kaudelle. Tänään Tami vie koko jengin Dennikseen syömään ja toivottavasti äijät saavat tarvittavan energian siitä.
Kokoonpanosta vielä sen verran että varmaa on että Snake Kärmeniemi ei pelaa lauantaina. Pelikielto napsahti Kouvolasta.

Kärmeniemi pelikieltoon - pronssipeli jää väliin - MESTIS - 07.03.2013 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Valitettavasti en itse pääse matsiin lauantaina mutta toivotaan että häkissä olisi tungosta viimeistä kertaa ja että jätkät saavat ansaittua kannustusta kotiyleisöltä vielä kerran. Ja liputhan melkein annetaan pois.
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Tästä pronssiottelusta voi oikeasti tulla hyvä peli.

Kyllä varmasti tulee ja itseä ainakin kiinnostaa tämä matsi. Mitali on aina mitali ja onhan se mukava voittaa kauden viimeinen peli. TuTo ei runkosarjassa ollut mikään pahin vastus Jokipojille ja playoffeissa suoritettiin kokonaisuutena vahvasti, joten eiköhän se voitto sieltä tule.

Tähän kun lisää, että Tamia vastaan on aina hitusen mielenkiintoisempaa pelata, niin ajattelin kuulkaa ihan striimin Turusta tilata! Yhden ottelun otannan perusteella Säterin läpändeerausta on kuitenkin ihan hauska kuunnella ja lisäksi kaveri osaa antaa krediittiä myös vastustajalle vaikka tietenkään täyteen objektiivisuuteen ei voi päästä. Ja onhan se Jokipojat niin helvetin hyvä joukkue, että pakko nähdä vielä yksi peli heiltä!

Liekö muut Jokipoikien kannattajat lyöneet jo fanihuivit tältä kaudelta naulaan, kun aika hiljasta on ainakin tässä ketjussa?
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Lampaanperse niille ketkä ei lähde joukkuettaan viimeiseen koittoon tukemaan. Sellaiset jäi talvisodassakin lämmittämään tupaa kun muut oli rintamalla.

Turussa sarasti uusi aamu, nuoruus ja kevät, lumet sulivat kun Aurinkokuningas katsahti Kupittaan hallia ja lausui Täsä mä olen.
Menkää nyt vielä kerran antamaan glooriaa vuoden Turkulaiselle, näitä hetkiä on mukava muistella ensi marraskuussa.
 

Warre

Jäsen
Jokipoikien joukkue on päässyt tällä kaudella siihen tavoitteeseen, johon seurajohto on heille kauden alussa määritellyt, eli neljän parhaan joukkoon. Toivotaan, että tästä ”base campistä” pystytään kiipeämään se yksi mahdollinen taso ylöspäin, sillä happipulloissa näyttää olevan vielä sen verran ainetta jäljellä.

Ei kai tässä muuta voi sanoa etukäteen, että tasainen kamppailupeli on huomenna tiedossa. Kotikaukalo tasoittaa tietysti osaltaan turkulaisten tietä kurottelussa mitalinsyrjään, vaikkakin Jokipojat ovat esiintyneet ko. hallissa varsin kohtuullisesti viimeisissä peleissä, sillä tilastot näyttävät, että kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta voitot ovat menneet 6/4 Jokipojille. Mutta kuten tämäkin kausi on näyttänyt, historialla ei ole mitään painoarvoa, kun pelataan panoksellisia kamppailuja.
 
K

Kiekkokatsoja

TuTolla oli bensa lopussa KooKoota vastaan. Nyt nähdään saako Tamminen luotua vielä yhteen peliin energiaa ja henkistä latausta. Veikkaan että ei riittävästi, ja pronssit menee susirajalle.
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Alkamisaika on on näemmä aikaistettu, ja pronssiottelu alkaakin jo kello 1700. Hieno homma, minäkin pääsen paikalle. Pronssi kelpaa hyvin, kun väliin on sattunut pari surkeaa kautta. Alla on hyvä runkosarja, otteluissa kävi väkeä ja tunnelmakin oli parhaimmillaan mainio. Muistellaan vielä vaikka syksyä 2011, jolloin joukkue pelasi huonosti tai surkeasti, eikä mikään onnistunut. Katsomossa oli muutama hassu ihminen, ja tunnelma koostui lähinnä Niukkaselle ja Orelmalle huutelusta. Kuluva kautena tuntui siltä, että elettiin täysin eri maailmassa.

Hyvää kautta tai oikeastaan kauden jälkimakua varjostaa kuitenkin katastrofaalinen välieräsarja. Tappio sarjassa ei sinänsä ollut katastrofi, mutta tapa jolla sarja hävittiin oli sitä. Toivon, että joukkue on saanut tappion käsiteltyä, sillä tällä kaudella tapahtui niin paljon posiitivisia asioita, EOM kuten jalkapalloväki sanoisi.

Tajusin juuri, että allekirjoittanut on aktiivisesti käynyt Tuton otteluissa 20 vuotta, joten menossa on eräänlainen henkilökohtainen juhlakausi. Paljon mieluummin sen muistaa pronssimitalista kuin 10-1 tappioon päättyneestä välierästä.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Kyllähän tämä ottelu kiinnostaa todella paljon. Kuten täällä on jo moneen kertaa sanottu, niin kausi on mukava lopettaa voittoon ja saada mitalit kaulaan kauden päätteeksi. Ei niitä liikaa ole koskaan. Eihän tästä ottelusta varmasti jää vauhtia ja tunnetta puuttumaan. Jokainen ukko jättää vielä viimeiset hikipisarat kaukaloon ja sitten jäädään ansaitulle lomalle. Onkohan TUTOlla ja Tamilla vielä virtaa näyttää katsojille, millainen on kunnollinen 60minuutin paine vai onko bensa jo lopussa? No se nähdään sitten Lauantaina. Tasainen ottelu tulee, jonka Jokipojat vie sitten jatkoajalla.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Tottahan pronssipeli Joensuussakin kiinnostaa, eikä tässä vielä olla lomailemassa sentään. Aktiivisuus täällä on ehken heikkoa, sillä talvilomathan ne täällä painaa ja jotkut niitä viettääkin.

Pronssista vaan kaikki taistelu päälle, se olisi tälle kaudelle oiva päätös. Se olisi lopetus mihin tämä kausi voisi kuuluakin lopettaa, yhtään TuToa väheksymättä. Jokipojat sai pelin uomiinsa viime hetkillä ja läpi koko kauden vajaalla porskuttanut joukkue ansaitsisi kyllä tämän mitalin.

Mitään kummempaa analyysiä tässä ei osaa latoa, täysillä vaan ja säästellä ei, niin eiköhän se ole siinä. Jos TuTo vie, niin on siellä sentään Samu Pitkänen, voihan se tietysti kiusallaan tämän heille ratkaista..
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kilpaurheilustahan tässä on kyse, joten mitalit kiinnostavat. Piti tietysti vähän aikaa sulatella välierätappiot.

No niin, nyt on uudet kujeet ja uusi auringon täyttämä kevätpäivä. Jokipojat lähti jo perjantaina reissuun, eiköhän se kerro kaiken oleellisen motivaatiopuolesta pronssiotteluun. Tekemisen taso on joukkueella ollut nouseva, johtuen pitkälti siitä, että saatiin täysi rosteri vasta pleijareiden kynnyksellä kasaan.

Kaikki elementit on olemassa hyvään ja tasokkaaseen mitalitaistoon. Tami osaa kyllä omansa valmistaa koitokseen, Haapakoskikin hallitsee nämä hommat. Illalla sitten katsotaan, minkä väristen paitojen pelaajat ja fanit saavat balsamia haavoilleen.

Nythän alkaa Jokipoikien kuusikymmentävuotis (60v.) juhlakausi, mikäs sen parempaa kuin saada puuttuva pronssimitali toimiston kaappiin muitten mitallien sekaan. JOKIPOOO!!!
 
Eivät ole Pöyhönen ja Vanninen onneksi Turussa. Mutta ketkä mahtavat siellä olla? En löytänyt taaskaan millään sitä sivua, mistä näkee päivän pelien tuomarit, se on onnistuttu kätkemään kovin taitavasti. Helvetin sekavat ja huonosti toimivat ovat Mestiksen ja Jääkiekkoliiton sivut muutenkin. Jos joku on tässä asiassa nokkelampi, niin vastauksen voi pistää vaikka pronssipeliketjuun, kiitoksia.

Nimemiset - Tuomarialue

Tuolta sivulta sitten kohta Pelien tuomarinimeämiset, niin pitäisi löytyä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Nimemiset - Tuomarialue

Tuolta sivulta sitten kohta Pelien tuomarinimeämiset, niin pitäisi löytyä.

Kiitoksia! Jotenkaan ei pistänyt tuo silmään. Minusta tuomarin nimeämiset saisivat olla suoraan ottelun tulosseurannassa, koska tuomarit on kuitenkin jo etukäteen nimetty. Ja sekavina pidän edelleen Finhockeyn yms. sivustoja lukuisine eri alasivustoineen.

TuTon pelissä siis tuomareina Jani Luoma-aho ja Marko Vepsäläinen. Vähän oudommat herrat ainakin minulle, mutta onneksi ei ole mitään Vuohtoniemeä kuitenkaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
TuTon pelissä siis tuomareina Jani Luoma-aho ja Marko Vepsäläinen. Vähän oudommat herrat ainakin minulle, mutta onneksi ei ole mitään Vuohtoniemeä kuitenkaan.

Oli kyllä karmea parivaljakko, kaikkensa miehet tekivät estääkseen TuTon voiton, mutta eivät siihen kyenneet vaikka miten pilliinsä puhaltelivat ja rankkareitakin tuomitsivat. Antakaa Orelma ja Fonselius takaisin!

Kelpo kiekko-ottelu oli tänään, ja ennen kaikkea hienosti TuTo nousi kolmannessa erässä takaa-ajoasemasta selkeään voittoon! Tällä kolmannen erän nousulla kuitattiin jo mukavasti näitä KooKoo-sarjan kolmannen erän romahduksia. Kausi on hieno päättää mitalit kaulassa, ja pronssihan on aina voitettu mitali. TuTon tavoite tällä kaudelle oli päästä neljän joukkoon ja se toteutui sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä, joten aikataulussa ollaan isompienkin haaveiden osalta.
 

Warre

Jäsen
Vilpittömät onnittelut Turkuun mitallitilin kartuttamisesta. Eilen vielä ohuesti harmitti ottelun tulos, etenkin kun voittoa tarjottiin kolmannessa erässä rankkarin muodossa.

Onneksi tuossa finaaliparissa on myös sen verran mielenkiintoa, että vielä ei tarvitse laittaa virtuaalisia hokkareita naulaan tämän kauden osalta.
 

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hieno matsi, hieno voitto!

Ensiksi kiitos vielä Jokipojille, oli upea ilta!
Loistavaa hokia ja vaikka tuomarit yritti sössiä taas koko homman, niin TuTo ansaitsi ehdottomasti voittonsa. Nyt vaan odottamaan uutisia ensi kauden suhteen ja hyvää kesää!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös