NHL-otteluseuranta 9.-10.3.

  • 16 491
  • 156

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kolmas erä oli kyllä Pensin, mutta kun Dupuis kumppaneineen rummuttaa logoon ja ohi niin tässä on tulos. Ihan hyvää peliä Pensiltä. Hienointa oli nähdä kuinka paljon vetoja jäi Pensin blokkeihin.
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Kävikö Malkinille jotain JVR taklauksessa? Ei ole tainut kentällä enää olla sen jälkee. Neal oli Sutterin kanssa viime vaihdon.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Rankkarit Penguinsille 2-0 ja kaksi pistettä vieraille, Torontoon jäi yksi pinna. Toivottavasti ei Genolle käynyt pahemmin.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Jes! Rankkareissa Pensiä ei voita kukaan. Flower on näissä kova ja on siellä vissiin ihan päteviä naulaajiakin.

Nyt sitten vaan odottamaan pelko perseess mikä Malkinin tilanne on.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Montreal hakee maistuvat pisteet Tampasta 3-4 voitolla nihkeän ottelun jälkeen, matsia olisi helposti voinut luulla keskiviikkoiseksi pakkopullaksi! Hieno nousu kuopasta, jonne Habs oli ajautunut hieman ansaitsemattomasti 2 ensimmäisen erän aikana! Montreal oli kuitenkin selvästi parempi joukkue tasaista keskimmäistä erää lukuunottamatta, pisteittä jääminen olisi ollut raakaa.


Hyviä onnistumisia kärkipelaajille (Pacioretty, Gionta, Ryder), toivottavasti heidän itseluottamus nousee tästä tulevia otteluita kohti. Otteluiden voittaminen on aina helpompaa jos parhaat pelaajat ovat parhaita, olkoot Habsin secondary scoring miten hyvää tahansa!
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Hanzal ajelee hieman myöhässä avojäällä Benniä suoraan päähän n. 90 sekuntia ennen loppua, toivottavasti ei tullut aivotärähdystä; Benn on tainnut kärsiä niistä ennenkin! Jos haetaan jotain hyvää, niin vaikka taklaus tuli kotijoukkueen pelaajalta, niin DJ tajusi laittaa Alice Cooperin legendaarisen No More Mr. Nice Guy:n soimaan!


Munaton loppukiri Dallasilta, Phoenix tosin sumputti keskustaa tehokkaasti; kotijoukkue voittaa 2-1...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös