Mistä johtuu HPK:n ongelmat?

  • 1 858
  • 6

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Nyt kun oli Bluesin vuoro vierailla Rinkulalla ja viedä sieltä pisteet tylyin 1-4 lukemin,ajattelin nostaa kissan pöydälle ja yrittää selvittää missä mättää!?
<BR>
<BR>Maalivahtipeli oli ennen joulua hyvässä mallissa.Kapanen venyi loistaviin pelastuksiin pelistä toiseen,mutta joulun jälkeen tahti on ollut toinen.Kapasen torjuntavireen laskemisesta on saatu selviä merkkejä,koska Lundell on alkanut saamaan hiukan enemmän peliaikaa. Ennen joulua Kapasen torjuntaprosentti oli vielä n.93%. Nyt kun kävin kaivamassa taustoja,huomasin,että prosentti on jo laskenut huomattavasti alemmas 90,04:ään. Kapasella on takanaan 33 ottelua (ennen Blues peliä) ja Lundellilla 5. Kuitenkin Lundell on monien mielestä ollut kelpo hankinta eikä torjuntaprosentti ole kovin huono,93,22%.Kapasella on joukkueenjohdon kanssa tiettävästi jännittyneet välit,koska miehelle ei tiettävästi tehdä sopivia varusteita tässä maailmassa.Oli minkälaista eripuraa tahansa,se voi jo laskee peliesityksien tasoa. Siis miksi emme kokeilisi antaa Lundellille peliaikaa,tuskin tässä kauheesti on menetettävää.
<BR>
<BR>Puolustus on sekaisin,vai onko?Toisinaan on toisinaan ei,mutta se mikä ihmetyttää,niin meidän alivoimaprosentti näyttää 83,12%,joka on koko liigassa 6.parasta alivoimaa.Siis missä mättää,tasaviisikkopelaamisessa. Tasaviisikoin ropisee omiin,mutta silloin on jo pakko kai puhua viisikkopuolustamisesta. Tilastojen takaa paistaa hyökkäyksen haluttomuus puolustustehtäviin.Muutamia miehiä,Nuutinen ja Aalto. Tusinapakkeja, joilla ei yksinkertaisesti tehdä mitään. Vahinko vaan,niinkuin merikettu sanoi, kusipääkin tajuaa,ettei noin kapeasta materiaalista voi antaa ketään pois. Odotelkaamme Sebua takaisin kehiin,vaikkakin silloin saattaa olla jo liian myöhäistä rypistää jos playoff-viiva on karannut liian kauas.
<BR>
<BR>Hyökkäys.Haikeana muistelen sitä ensimmäistä kymmenminuuttista,joka illasta toiseen loi rinkelin tunnelman.Ei välttämättä ollut taitoa,mutta jokainen mies antoi kaikkensa hyökkäyspäässä ja niin oli aina hullunmylly valmis. Sillä ensimmäisen erän hulabaloolla ratkaistiin pelejä. Nyt on nyt ja siitä hulabaloosta on enää muisto vain.Viime kauden menetykset ei saisi näkyä tässä vaiheessa kautta. Meillä on kuitenkin hyökkäyksessä vääntöä,taitoa ja nuoruuden intoa;Kyy,Määttänen,Pärssinen,Rosa,Vlasak, Santala,Miettinen,Somervuori,Hahl. Miksiköhän tuolla hyökkäyskalustolla ei saada aikaan tulosta? Olisi korkea aika löytää niitä tutkapareja tai tässä alkaa olemaan kusiset paikat. Rosa teki ennen joulutaukoa 1,10 pistettä per ottelu. Tauon jälkeen mies on enimmäkseen kiukutellut (Vlasakin paluuta?) ja se näkyy armotta tilastoissa,5 ottelua ja kolme pistettä ja prosentilla 0,6. Huomauttaisin myös siitä,että kaksi pistettä kolmesta tuli Kärppiä vastaan.Miten saamme taiturin pelaamaan? Vlasak ei ole ollut lähelläkään tasoansa,mutta silti jokseenkin pirtee. Sitten ylivoimaan;YV prosentti on 12,28%,joka on liigan huonointa. Eiköhän se ole käynyt jo kaikille muille paitsi johdolle selväksi,ettei nykyinen kiekko kulmaan kuvio toimi. Hyökkäyksestä lähtee tämän hetken ongelmat,mielestäni.Ei ole halua puolustaa ja hyökkäyspäässä ollaan kun mätää lahnaa. Määttänen on kovan luokan pelimies,mutta -9 ei anna kauheasti armoa,liikaa virheitä. Mutta niinkuin sanoin aiemmin,ketään ei ole varaa antaa pois.
<BR>
<BR>HPK on nyt saanut kuudesta edellisestä ottelusta 1 voiton ja edellinen kotivoitto on MARRASKUULTA!!!! Maaliero on 101-127 eli miinuksella 26 maalilla. Pisteitä on tähän mennessä tullut 0,83 per ottelu,joka ei sitten millään vastaa sitä tasoa mitä tuolla joukkueella pitäisi tulla. Rangaistuksienkaan piikkiin ei voi laittaa mitään,HPK:lla on kasassa 630 jäähyminuuttia,jolla ollaan koko liigassa 8. sijalla.Rinkulan hurmiota on ikävä ja koko joukkue ui tällä hetkellä todella syvällä.Minä itse en ole pitänyt vähään aikaan Teisan puolia,enkä sitä tee nytkään. On kieltämättä typerää antaa tässä vaiheessa kautta valmentajalle kenkää,MUTTA jos näin ei tehdä,voi se kolahtaa pahasti budjettiin. Yleisömäärät ovat laskussa ja tilannetta ei varmasti paranna se,että johto ei tee mitään ja hallissa on illasta toiseen sama apaattinen HPK.Monia varmasti tieto siitä, että HPK:lla on uusi valmentaja, vetäsisi halliin peliä katsomaan. Minä ainakin ajattelen niin,että uuden luotsin saaminen olisi uusi alku ja sen jälkeen olisi helpompi antaa se tuki joukkueelle mitä se tarvitsee. Kaiken lisäksi se saattaisi herättää pelaajat.Niin kauan kun johto istuu aitiossa tumput suorina tekemättä mitään,minua ei ainakaan kiinnosta vaisut otteet.Toivottavasti Teisa siirretään sulassa sovussa sivuun ja tehdään koko kauteen uusi alku.
<BR>
<BR>Ensi kautta ajatellen,toivottavasti herrat Määttänen,Kapanen,Rosa ja Teisa eivät jatka HPK:ssa. [addsig]
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä on ettei Rosa enää kelpaa.....?
<BR>Loistava pelimies...... siihen asti kunnes maanmies saapui maitojunalla änäristä!
<BR>
<BR>Eivätkö kaksi tähteä mahdu tuikkimaan Hämeenlinnan yössä ja Rinkelinmäen hallissa?
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Niin, kysymys ei ole siitä etteikö Rosa ehkä kelpaisikin,mutta kova pala on ollut Vlasakin paluu. Kaupungilla vellovat huhut kertoivat muutama viikko sitten, että Rosalla on eripuraa Vlasakia vastaan.
<BR>
<BR>Vlasak tuskin välittää suosiotasosta, mutta Rosan kaltaiselle tsekille se on elintärkeää. Paavo tahtoo olla se kirkkain tähti fanien keskuudessa, mitä hän tosin olikin, kunnes Vlasak palasi kotiin.
<BR>
<BR>Paavoa on kaikinpuolin helppo verrata Calouniin (ei pahalla), ihmeellistä kiukuttelua ajoittain ja sitten välillä mies dominoin koko kenttää miten tahtoo. Bluesia vastaan Paavo oli selvästi Tomasta parempi.
<BR>
<BR>Vlasak ja Rosa ovat molemmat samantyyppisiä pelaajia, joten on joukkueen kannalta tärkeämpää hankkia Rosan tilalle vahva vääntäjä ulkomailta kun yrittää hitsata häntä Vlasakin kanssa yhteen. Enkä jaksa uskoa, että Rosa on edes pahemmin täällä pienessä kaupungissa viihtynyt, tiedä sitten häntä. Tulevaisuus näyttää suunnan,mutta toivon todella, että Vlasakin rinnalle hankitaan Simicekmäinen vahva härkä.[addsig]
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oikeassa olet...
<BR>Ihmettelen vaan milloin nämä seura johtajat oppivat tuntemaan pelaajansa ja tekemään ratkaisut siihen malliin, ettei tämmöisiä tahtuisi.
<BR>Kyllähän miehestä kuin miehestä piankin tuntee onko hänestä kenenkin seuraan vai eikö!
<BR>Harmitta H-linnalaisten puolesta, koska voin kuvitella kummallakin tähdellä olevan omat kannattajansa.
<BR>Tästä kaiken vastuun kantaa valmentajat... Saavatko he joukkueen puhaltamaan yhteen hiileeen vaiko tulee näitä tähtien välisiä selkkauksia....
<BR>Tovotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Kyllä olen sitä mieltä, että jos Puurula olis H:linnassa ja esim. Lundell Forssassa niin ei ehkä tarttis valitella veskareista. Ois vähän K.Kapasellekkin haastetta. Ja noi Tsekit.Sinäänsä kumma juttu, meinaa eikö ne oo ennen viihtyny sitä paremmin mitä enemmän maanmiehiä on porukassa...[addsig]
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-22 21:40, rayman kirjoitti:
<BR>
<BR>Sinäänsä kumma juttu, meinaa eikö ne oo ennen viihtyny sitä paremmin mitä enemmän maanmiehiä on porukassa...
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Tulipa vain mieleen, että JYP oli kuuleman mukaan hankkimassa täksi kaudeksi riveihinsä muuatta Jan Alincia, ja siirto oli jo varsin pitkällä, mutta sitten Alinc ilmoitti ettei pelaa Petr Tonin kanssa samassa seurassa.
<BR>
<BR>Tsekkipelaajien keskuudessa tuntuukin vallitsevan joku ihmeellinen hierarkia, josta saatiin jo esimakua kun Ivan Hlinka oli vielä Tsekin maajoukkueen päävalmentaja. JYPissä loistavasti pelanneet Bednar ja Ton eivät saaneet näyttöpaikkaa missään harjoitusturnauksessa, kun Hlinkalla oli se kuuluisa kiintiönsä Sm-liigasta - Vlasak, Vykoukal, Caloun, Stepanek ja Simicek. Nyt on tosin kuulunut huhuja, että Ton olisi erittäin vahvoilla Tsekin kevään MM-joukkueeseen. Ei ollenkaan huono ratkaisu heiltä.[addsig]
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kummia ovat nuo tsekkien hierarkia koukerot.Olisko se sitten niin HPKn,kun Jypinkin kaltasissa joukkueissa syytä katsastaa toinen/uusi vahvistus jonkun muun maalaisesta pelimiehestä?Vai karsastavatko tsekkitähdet erottelematta kaikkia tähtiä,paitsi kavereitaan.Tuntuu aika hassulta,että ammattimiehet moisista kiukuttelee,kansanluonneko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös