• 2 999
  • 29

Crick

Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Kyllähän tuo Calgaryn erä oli Ducksin avausmaalin jälkeen. Onneksi Ryan palasi kehiin ja toivottavasti pysyykin. Turha loukkaantuminen olisi tuo, kun itse kompuroi kulmassa.

Viipastu

Ducks
Hieman epäoikeutetusti Anaheim johtaa 1-0 eka erän jälkeen. Käytännössä ainoasta paikasta maali ja Calgary pommitti Fasthia, kun puolustus ei saanut Calgaryn kavereita kuriin ja kiekkoa keskialueelle. Laukaukset 10-4, blokattuja tusinan verran.

Ryan luisteli kaukalon jalkalistaan ja loukkasi hieman vasenta jalkaansa erän puolivälissä, mutta palasi takaisin peliin. Staubitz sai epäonneekkaasti kaatuvan pelaajan luistimesta naamaansa ja lähti vähintään paikkailtavaksi.

Kolmonen näytti hyvältä, kakkonen edelleen hirveä puolustuspäässä ja Perryllä on taas draivi päällä. Fasth otti tärkeät kopit, kun puolustuskuusikko tuntui olevan jäässä.

Niskasta kiinni tai Calgary ajaa ohi ennen päätössummeria.

Ralph

Chicago kavensi jo ja olisihan se ollut rumaa hävitä yksi erä ottelussa, joten P.A. Parenteau laittoi Coloradon kuudennen. Hänelle ja Paul Stastnylle näin tehot 1+2 tähän otteluun, valittaneen kakkos- ja kolmostähdeksi.

Viipastu

Ducks
Anaheim 3-0 viimeiseen erään lähdettäessä. Calgary hallitsi peliä 34 minuuttia, mutta Ryan ja Souray ampuivat kiekon verkkoon viimeisellä vitosella, joka piristi selvästi todella masentunutta joukkuetta. Ottelun ykköstähti tulee olemaan aina valpas Fasth, jonka työskentely on ollut lähes virheetöntä vaikeassa ottelussa.

Anaheim tulee näill' näkymin voittamaan ottelun.