Toivotetaan Ilves tervetulleeksi Mestikseen

  • 101 808
  • 304
Suosikkijoukkue
KK
Kyllä on hirveä ketju. Vaasalaiset provoavat ja osaavat kertoa pääsevänsä kabinettipäätöksellä Liigaan, vaikka eivät voita puolivälierässään Jokipoikia, vaan jäävät mitalipelien ulkopuolelle. Vaasalaisten provoilujen takia toivon hartaasti, että edellisessä lauseessani oleva skenaario todellakin toteutuu. Jäitä hattuun nyt siellä Vaasassa. Pelatkaa itsenne nyt edes finaaliin, ennen kuin alatte puhumaan mistään kabinettipäätöksistä.

Kyllähän juttu on niin, että jos Sport ei pääsisi edes mitalipeleihin ja he otettaisiin tällä paljon puhutulla kabinettipäätöksellä Liigaan, olisi se niin suuri oikeusmurha Jukureita, TUTOa, Jokipoikia ja KooKoota kohtaan, että oksettaisi. Nyt varmaan vaasalaiset mutisevat talousalueesta ja muusta sonnasta. Kyllähän nämä muutkin Mestiksen kärkijoukkueet saisivat Liigapaikan varmistettuaan lisää sponsoreita ja muita tukijoita, yleisö matseihin yms. tarvittavaa apua joukkueen pyörittämiseen (ainakin vähäksi aikaa), että pärjäisivät ainakin välttävästi SM-Liigassa.

Mielestäni tämän ketjun voisi sulkea ja siirtää asiallinen keskustelu sille kuuluvaan ketjuun: Liigakarsinta 2013
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Vaasalaiset provoavat ja osaavat kertoa pääsevänsä kabinettipäätöksellä Liigaan, vaikka eivät voita puolivälierässään Jokipoikia, vaan jäävät mitalipelien ulkopuolelle. Vaasalaisten provoilujen takia toivon hartaasti, että edellisessä lauseessani oleva skenaario todellakin toteutuu. Jäitä hattuun nyt siellä Vaasassa. Pelatkaa itsenne nyt edes finaaliin, ennen kuin alatte puhumaan mistään kabinettipäätöksistä.[/URL]

Ja kuinkas siinä sitten kävikään. Aaaaah. Kiitos Joensuu. Teen parhaani että pääsen kesällä vierailemaan ks. paratiisissa.

Vaasalaiset saavat taas seuraavankin kauden ajella 564 bussillisella Kouvoloita, Mikkeleitä ja Joensuita pitkin huutelemassa kuinka ylivoimaisina nousevat liigaan.
Hyvää lomaa.

Tuossa Gubarin tekstiä vuoden takaa ja voi kuinka hyvin se pukeekaan omat ajatukseni. Kukahan lainaa sen taas seuraavan kauden jälkeen?
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ja kuinkas siinä sitten kävikään. Aaaaah. Kiitos Joensuu. Teen parhaani että pääsen kesällä vierailemaan ks. paratiisissa.

Tuossa Gubarin tekstiä vuoden takaa ja voi kuinka hyvin se pukeekaan omat ajatukseni. Kukahan lainaa sen taas seuraavan kauden jälkeen?
Muutama Sport-trolli ei kerro mitään vaasalaisista, mutta jos joku tekee yleistyksiä niiden pohjalta niin se kertoo aika paljon kyseisestä kirjoittajasta. Käy sääliksi niitä jotka reagoivat noin voimakkaasti nettitrollien kirjoituksiin että otsasuonet sykkivät vahingonilon tahtiin.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaasan perinteistä: Vaasassa yksi Suomen ensimmäisimmistä jäähalleista. Sport perustajajoukkueena SM-liigassa. Vaasassa tehty SM-sarjan ensimmäinen maali Hifkiä vastaan. Maalintekijä Brax. Eihän tämä tähän ketjuun kuulu mutta kun perinteistä oli kysymys.

Miälenvikast läppändeerust koko ketju! Vanha kiittää, tykkään! Yllämainittu veti jo sitten kokonaan sanattomaksi. Sport ei pyyhi Ilveksellä p...settä ainoastaan jäällä, vaan myös perinteissä. Repikää siitä manse. Sport, original sm-liiga team.

Niistellään nenut Vaasassa ja palaillaan taas ensi vuonna foorumille, vai mitä?
 
K

Kiekkokatsoja

Ilves on pelanut senverran hyvin viimeaikoina, joten eiköhän tuo sarjapaikka säilyne.

Mielenkiintoinen tasonmittaus toki tulee liigajumbon ja mestiksen voittajan välillä. Ammattilaiset vastaan amatöörit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös