KooKoon runkosarjaottelut 2012-2013

  • 10 703
  • 21

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Avaan tämän vaikka 1 ottelu on jo pelattu ja toista viedään. Näitä tarinoita tulee aina tuonne Otteluketjuihin ja hyvä niin, mutta täällä voi vuodattaa pidenpäänkin ja nämä jäävät näkyviin paremmin.

12.9.2012 TUTOlta turpaan 3-2 VL. Peliä en nähnyt joten en voi avata tätä ketjua millään herkutteluilla.

Katsotaan saako tämä ketju kannatusta eli kirjoittelua. Mieluummin kuitenkin tähän sarjapelihavaintoja ja pähkäilyjä kuin tuohon Juujärven KooKoon joukkueen rakentaminen... -ketjuun. Siitä tulee muuten ällölällypullamössö, josta ei saa kukaan tolkkua.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
4 matsia takana, päästetty eniten ja tehty 2. vähiten maaleja. (10-16) KooKoo tuli Ikan aikana kuuluisaksi sarjan parhaasta alivoimasta, keskinkertaisesta/hyvästä ylivoimasta ja vähistä omiin päästetyistä maaleista tasaviisikoin. Nyt otetaan JJ:stä mittaa, puolustuskalusto on vertailukelpoinen ellei parempi kuin edelliskausilla.

Seuraavat kolme-neljä peliä kertovat tuleeko tästä uuden KooKoon rungosta yksivuotinen, vai lyökö uudet mambat ja luigit läpi kantaen joukkueen pitkälle. Kajaanista on otettava 2p ja kotona täydet SaPKoa vastaan jos kotiedusta tapellaan.

GOKK!
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
4 matsia takana, päästetty eniten ja tehty 2. vähiten maaleja.

Vedetään sen verran takaisin, että tuloksia katsomalla kausi on vielä pelastettavissa.

3-2 VL
1-6
2-3
4-5 JA
0-1 VL

Yksi suora voitto vieraissa, yksi arpavoitto ja -tappio, yksi tuomarin avustama arpatappio ja vain yksi suora tappio sarjan ennakkosuosikille.

Turussa hölmöilyt pois, Kouvolassa tarkempi kolmannen erän alku ja toinen laukaus Kajaanissa maalisektorilta ja KooKoo olisi sarjassa toisena ja Jukurit kolmantena. Annan siis täten JJ:lle aikaa näyttää mihin uusi ja nuorempi KooKoo pystyy, ei Kalpakaan liigassa voittanut ketään ennen kuin oli valmis siihen.

Urheilu ei ole aina menestystä, vaan kasvamista siihen.
 

Fordél

Jäsen
KooKoon peli on edelleen täyttä skeidaa. KooKoon ongelmat tiivistyvät seuraaviin kohtiin:

1. Pelitapa, mikä se ikinä onkaan, ei tule selkäytimestä. Pelaajien ratkaisut kestävät sen sekunnin liikaa eikä peli etene jouhevasti ja pelaajat tekevät vääriä ratkaisuja. Kun esimerkiksi pitäisi syöttää ylös ja lähteä nopeasti, arvotaan ratkaisua ja syötetään alas. Viisikko ei pelaa ja reagoi peliin riittävän yhtenäisesti ja tiiviinä. Asia mikä oli Ikan aikana paljon paremmalla tolalla.

2. Syöttöpeli on heikkoa.
Liittynee osaksi kohtaan yksi ja viisikon yhtenäisyyteen. Tällä materiaalilla pitäisi saada aikaan paljon laadukkaampia syöttöketjuja, mutta viimeistään hyökkäysalueelle mentäessä tulee se paska syöttö, joka vie pohjan koko hyökkäykseltä.

3. Suoraviivaisuuden puute. KooKoo ei pääse (muutamaa poikkeus erää lukunottamatta) suoraviivaisesti kohti maalia ja parhaille tekopaikoille. Maalipaikat tulevat liian huonoista sektoreista ja peli ajautuu liiaksi kulmiin, jossa ei ole tämän hyökkäyksen vahvuudet. Täytyisi saada enemmän suoria hyökkäyksiä, haastaa ja uskaltaa ajaa maalille sekä saada se yksi hyvä syöttö kaverille hyökkäyspäässä, josta syntyy maalipaikka.

4. Erikoistilannepelaaminen on heikkoa. Sekä ylivoima- että alivoimapelaaminen on todella heikkoa. Tällä materiaalilla pitää tehdä kuudessa pelissä enemmän kuin kaksi yv-maalia. Viivaankin pitäisi olla ihan laadukkaita pelaajia, mutta kun ei niin ei. Alivoimaan olisi laadukkaita pelaajia, mutta sekin on huonosti organisoitu.

5. Turha jäähyily. Ei erityisen suuri ongelma, mutta kertoo pikkasen pelikurin puutteesta. Esimerkiksi Nickerson ottaa täysin typeriä jäähyjä ja kun alivoima on paskaa niin jäähyt kostautuvat.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Fordel kiteytti sen, mitä olen ollut näkeväni kaikissa peleissä. Paljon riittää töitä, jotta pelit paranisivat. Vain sokea Reeta voi väittää pelien olleen hyviä ja tasapainoisia. Perusasiat kuten hyökkäyksiin lähdöt ja syötöt ovat olleet luokattomia. Maalinteko tökkii ainakin vielä. Mikään ei siis ole muuttunut viime kaudesta.
Nickersonin hankintaa en näkemäni perusteella ymmärrä. Jos pakin tarvii olla iso, jäykkä ja kankea, niin eikö voisi Kouvoilta lainata jenkkiä tähän tarkoitukseen?
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
KooKoon peli on edelleen täyttä skeidaa.

Mutta olette silti vain pisteen päässä Jukureista ja kolme pistettä Lekistä, jotka ehkä ovat vakuuttaneet eniten näin alkukaudesta. Toisin sanoen, jos paskalla pelillä roikkuu näin hyvin kärjen mukana niin ei pitäisi olla mitään hätää.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Toisin sanoen, jos paskalla pelillä roikkuu näin hyvin kärjen mukana niin ei pitäisi olla mitään hätää.

Kyllä hätää on ja KooKoo ei kauaa tule pysymään kärkiryhmän vauhdissa. Uskallan jo tässä vaiheessa veikata, että KooKoo ei tule tällä kaudella nappaamaan kotietua runkosarjassa. LeKi, Jukurit, Sport muunmuassa ovat paremmin kasattuja joukkueita KooKooseen verrattuna. KooKoon peli tosiaan on ollut täyttä skeidaa ja mitään merkkejä paremmasta ei ole näkyvissä. Tällä hetkellä sijoitus seitsemäs ja kasassa kymmenen pistettä ja näistäkin pisteistä noin puolet ollaan saatu pelkästään tuurilla. Aika paljon kertoo se, että KooKoo on tehnyt sarjassa vähiten maaleja. Kahden viime pelin pisteet ovat vain ja ainoastaan Mikko Rämön ansiota.
 
Ade

En ole KooKoon otteluita päässyt näkemään, mutta olisin kiinnostunut Aatu Hämäläisen peliesityksistä. Eli kertokaapa paikalliset siis, onko Ade esiintynyt edukseen Kouvolassa?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
5.10.2012 KooKoo - HCK: 3 - 2 VL

WINGELS vs. KOREALAISET

KooKoo vei alkua, koska HCK oli selvästi jalka ja pää jäykkänä tuon nipun nimien edessä. Wingels oli ihan eri planeetalta kuin muut KooKoon pelaajat alussa ainakin. Liukuu, sijoittuu, syöttää millintarkasti ja näyttää siltä kuin ei luistelisikaan. Ei ei kohella eikä polje missään vaiheessa "näyttävästi", mutta on aina hyvillä paikoilla tarjoamassa syöttösuuntaa tai hakemassa vapaata pelaajaa jolle syöttää.

Kunhan Wingels oppii kenelle kannattaa syöttää eli kuka on valmis hänen tarjoiluistaan tekemään maaleja, niin syöttötili karttuu. Eilen esim. ylivoimassa koitti 2kertaa peräkkäin tarjoilla viivalle vastapallosyöttöä, mutta viivalla sattui olemaan Kipru, joka ei lauo ainakaan maalintekotarkoituksessa. Kipru syötti edelleen. Oli hätkähdyttävää nähdä kun Wingels tarjosi ensimmäisen syötön kohti Kiprua, jolla oli aikaa, tilaa ja "kova pommi", mutta Kipru ei tiennyt mitä tuossa tilanteessa pitäsi tehdä. Tämä vielä toistui ja jonkilainen tsuupaisu siitä sitten maaliakohti syntyi, muttei laukausta.

Sitten toiseen erään tulivat KOREALAISET! HCK ei enää kumarrelut eivätkä varsinkaan ulkomaanavut. KooKoo oli yht'äkkiä ihan pelkkää puuroa ja velliä. Jossain tuolla haukuttiin korealaisia koviksi luistelijoiksi, jotka luistelevat aivan missä sattuu. Sumulaaksossa he olivat HCK parhaimmistoa. Korealaisvitjalla oli jo ennen maaleja 2paikkaa räjäyttää pankki. Toinen ylivoimalla ja toinen tasakentällisin. Siinä vaiheessa tiesi että ainakin yhden tuo vitja tekee. Ja tulihan se siltä. Eikä sitten ollutkaan mikään räkämaali. Toinen HCK maali oli sitten KooKoolta toaaliurvahdus oman ylivoiman jälkeen. Tehottoman ylivoiman (lähes laukauksettoman) jälkeen turhautunut ylivoimapakka (kenties väsynyt) rynnii vaihtoon ja erittäin pitkän vaihdon pelannut Julkunen joutuu ottamaan vielä nopean HCK hyökkäyksen vastaan toisena puolustajana ja johan kolisi. 3hyökkääjää vaihtoon ja muutenkin kenttätasapaino lähes täysin vasemmassa laidassa ja HCK nopealla hyökkäyksellä oikealta sisään. Tulos näkyi taululla.

Muutenhan KooKoon peli oli vähän kaikkea ja ei mitään selkeää. Kaikki erät mentiin eri systeemeillä tai ilman systeemiä. Vaikea sanoa, kun ei silmä näe tai ei osaa katsoa. Välillä oli vauhtia niin että hirvitti. HCK puolusti hyvin ja piti pelin aika yksinkertaisena. Silti heillä pelirohkeutta riitti ja varsinkin toisessa erässä nähtiin näyttäviäkin syöttöketjuja. Yllätyin todella positiivisesti.

Lyhyesti: Wingels ja korealaiset. Eipä ollut HCK valmennuksella rohkeutta heittää koralaisia ampumaan rankkareita. Toivoin että olisin sen nähnyt. Tulos olisi voinut olla aivan toinen.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei vaan toimi mikään KooKoon pelissä. Ei vittu juuri mikään. En edes jaksa enkä osaa mitään syväanalyysiä tehdä, mutta kyllähän tuo on ihan järkyttävää räpeltämistä ja pupeltamista jatkuvasti. Milloin ollaan muutaman pelatun minuutin jälkeen pari maalia tappiolla, milloin taas johdetaan parilla maalilla, mutta menetetään johto ja jopa hävitään ottelu. Myötähäpeä on kova myös kun ollaan saatu NHL-tason peluri joukkueeseen, ja sitten peli on sellaista niin kuin se nyt on.

Jatkuva vitutus on päällä, mutta jossain tuolla aivosopukoissa on se toivo ja oletus, että pakkohan tuon pelin on jossain vaiheessa alettava rullaamaan. Ja sitten kun se alkaa rullaamaan, niin mennään ihan perkeleen kovaa. Toivottavasti tällä kertaa se kauden kliimaksi osuu niihin tärkeimpiin peleihin keväällä!
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolle tänään komea 0-3 voitto Kajaanista. Luigi alkaa pääsemään yllättävän nopeasti takaisin pelirytmiin.

Luigille tänään kaksi maalia. Muita kahden pisteen miehiä tänään Aatu Hämäläinen 1+1 ja Tommy Wingels 0+2.

Kiitos KooKoo!
 
Suosikkijoukkue
KK
Pahalta näyttää KooKoon kotiedun saaminen pleijareiden alkuun.
Kevään 14:sta peleistä KooKoo kohtaa Jukurit neljä kertaa ja niistä pitäisi pisteitä yrittää haalia. Lisäksi Sport ottelu Vaasassa on aina paha paikka.

Huominen kotiottelu Peliitoista pitäisi hoitaa kolmen pisteen arvoisesti, vaikka heinolalaiset saivat varmasti itseluottamusta voittamalla sunnuntaina sarjakärjen kotonaan. Turun Toverit ovat olleet vakuuttava koko kautena, joten en oikein osaa odottaa KooKoon saavan pisteen pistettä lauantaina, mikäli pakisto on yhtä kapea kuin Keravalla. Olisikin kiva, jos joku osaisi kertoa jotain sairastuvan laadusta.

Seuraava viikko alkaa keskiviikon vieraspelillä Mikkelissä, mistä en oikein odota pisteitä ropisevan. Viikonloppuna pitäisi saada kotona JYP-Akatemiasta sekä hakeaSavonlinnasta täydet 6 pistettä.

Sitten kotona tulee viimeistä kertaa tällä kaudella vastaan sarjanousija ja -jumbo HCK, joka varmasti hamuaa kovasti pisteitä, ettei tarvitsisi karsia keväällä. HCK on vain kahdeksan pisteen päässä pudotuspelipaikastakin. Tämän viikon viikonloppu tulee olemaan todella raastava revanssiviikonloppu arkkivihollista vastaan ensin perjantaina Mikkelissä ja lauantaina kotona. Olisi hienoa jos KooKoo saisi viikonlopusta edes kolme pistettä.

Seuraava viikko alkaa aina kovaa pelaavaa Sportia vastaan Vaasassa ja jos Sport saa pelin kulkemaan ja vemppaosaston kuntoon niin pahalta näyttää. Viikonlopuksi kuukausi ehtii vaihtua perjantaina 1.2. Kouvolaan saapuu Kajaanista Hokki, joka on esittänyt vahvoja otteita läpi kauden. Lauantaina mennään Joensuuhun jossa Jokipojat pistää varmasti parastaan, koska heilläkin on kotiedun saaminen vielä mahdollista, tosin tässä vaiheessa pisteet voivat jo olla miten sattuu.

Runkosarjan viimeinen viikko aloitetaan keskiviikkona Vantaalla ja sieltä pitäisi helposti kolme pistettä hakea. Perjantaina Lempäälästä sama tulos niin olisi hyvä. Runkkarin vika matsi Jukureita vastaan kotona olisi hieno voittaa ja siitä saataisiin varmasti itseluottamusta pleijareihin.

Summasummaarum: 14:sta ottelusta Peliitat, JYP-Akatemia, Sapko, HCK, K-Vantaa ja Leki pitäisi voittaa kolmen pisteen arvoisesti. Neljästä Jukuri-matsista olisi hyvä saada pisteitä mahdollisimman paljon, vaikka siihen en hirveästi usko. Sport saadessaan pakan kuntoon kevääksi on Vaasastakin pisteet tiukassa. TUTO on pelannut hyvää kiekkoa ja jos turkulaiset eivät sorru jäähyilyyn, lähtenee pisteet Turkuun. Jokipojat ja Hokki matsit voivat näin ollen olla ne pelit, mitkä voivat määrätä suunnan saadaanko kotietu vai ei. Lisäksi edellä mainitulla kaksikolla ja KooKoolla on suhkoht tasainen loppukausi, mitä nyt KooKoolla on juurikin Jukurit vastassa tuhankin useasti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän kierroksen myötä taisi ratketa sen verran, että lopullinen sijoitus runkosarjassa on neljäs, viides tai kuudes. Jäljellä kuusi peliä, joista jaossa 18 pistettä, joten teoriassa kaikki on mahdollista. Käytännössä Sportille ja TuTolle riittää kuitenkin kaksi voitettua matsia pitämään KooKoon takanaan.

Ensi perjantain KooKoo-Hokki on aika ratkaisevassa asemassa neljännen sijan suhteen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Lauantain ottelu Jukureita vastaan taisi muuten olla rajapyykin ylittävästi kymmenes kotitappio tällä kaudella. Tämä on tietenkin aivan liikaa ja tällä saldolla on varmasti iso merkitys pudonneisiin yleisömääriin.

Toivotaan että viimeiset runkosarjapelit osuvat kohdilleen ja että se kotietu sieltä vielä tulisi. Hokki voisi olla ihan ok vastus ensimmäiselle kierrokselle, tai sanotaan nyt ettei kukaan ole helppo, mutta Sport, TUTO ja Hokki kolmikosta Hokki olisi ehkä mieluisin.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lauantain ottelu Jukureita vastaan taisi muuten olla rajapyykin ylittävästi kymmenes kotitappio tällä kaudella. Tämä on tietenkin aivan liikaa ja tällä saldolla on varmasti iso merkitys pudonneisiin yleisömääriin.
Tähän minäkin uskon vahvasti. Vaikka KooKoo olisi hävinnyt kaikki vieraspelit, mutta vastaavasti voittanut kaikki kotipelit olisivat yleisömäärät varmasti korkeampia, siitäkin huolimatta että taisteltaisiin vain pudotuspeleihin pääsystä. Tämähän ei ole mitenkään poikkeuksellista että KooKoo ei ole sarjan parhaita kotijoukkueita. Muistan joltain aikaisemmalta kaudelta valmentajan kommentin, että pitäisi alkaa heittämään joukkueen kanssa bussireissu jossain ennen kotipeliä, että joukkue pelaisi yhtä hyvin kuin vieraissa. Syitä tähän on varmasti monia, mutta varmaankin kaksi on ylitse muiden. Ensinnäkin iso ja tyhjä halli ei varmasti sytytä yhtä hyvin kuin tiivis lato. Toisekseen Kouvolassa menestys paineet ladataan liian koviksi, ettei sellaisessa paineessa kukaan voi onnistua.
 
Oon joskus miettinyt, että miksi ei tehdä samaa hommaa kuin Turussa ja suljeta jotain katsomon osia? Näin saataisiin tunnelmaa tiiviimmäksi ja tyhjään katsomonosaan voitaisiin pistää sitten aika helvetin isoja mainoksia?

Esim. Jos B-katsomosta otettaisiin ruskean päädyn puolelta kaksi lohkoa pois käytöstä, niin sekin jelppisi jo välittömästi. Se on totta, että vaikka KooKoo kerää vuodesta toiseen kärkipään yleisömääriä, niin ne tuntuvat lähinnä kuin kävisi Joensuussa katsomossa peliä, jossa on 1000 ihmistä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tämähän ei ole mitenkään poikkeuksellista että KooKoo ei ole sarjan parhaita kotijoukkueita. Muistan joltain aikaisemmalta kaudelta valmentajan kommentin, että pitäisi alkaa heittämään joukkueen kanssa bussireissu jossain ennen kotipeliä, että joukkue pelaisi yhtä hyvin kuin vieraissa.

Tästä oli muuten lauantaina puhetta hallilla, kun ihmeteltiin Kouvolan hallin jään pinta-alaa ja siitä kääntyi sitten mietteen KooKoon heikkouteen kotipeleissä ja näiden asioiden yhteyteen. Ei mikään ihme että nopeat ja kovakuntoiset joukkueet pärjäävät Sumulaakson lentokentällä ja KooKoollahan ei ole tainnut oikein ikinä olla nimenomaan vauhtia silmälläpitäen kasattua joukkuetta, vaan porukka on keskimäärin melkoisia järkäleitä (ainakin Mestiksen normi mikkihiiriin verrattuna). Pikaisen pähkäilyn tuloksena arvailimme, että Kouvolan kepeäjalkaisin joukkue Mestiksen aikana olisi ollut se 10 vuotta sitten finaaleihin asti päässyt, ei tosin ole tullut tarkastettua mistään, kuinka kyseinen porukka pärjäsi kotona.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Oon joskus miettinyt, että miksi ei tehdä samaa hommaa kuin Turussa ja suljeta jotain katsomon osia? Näin saataisiin tunnelmaa tiiviimmäksi ja tyhjään katsomonosaan voitaisiin pistää sitten aika helvetin isoja mainoksia?

Esim. Jos B-katsomosta otettaisiin ruskean päädyn puolelta kaksi lohkoa pois käytöstä, niin sekin jelppisi jo välittömästi. Se on totta, että vaikka KooKoo kerää vuodesta toiseen kärkipään yleisömääriä, niin ne tuntuvat lähinnä kuin kävisi Joensuussa katsomossa peliä, jossa on 1000 ihmistä.

Minä kirjoitin joskus ideatasolla tuosta Sumulaakson katsomolohkojen sulkemisesta ja olen usein kirjoittanut siitä, että "tyhmyys" ei tarpeeksi tiivisty ja muutu joukkohysteriaksi, joka johtaa mölyämiseen katsomossa, kun istutaan siellä sun täällä.

Mutta missä Jokipoikien pelissä on ollut 1000 ihmistä? Tuo viittaus on melkoisesti alakanttiin ja siitä saa kuvan että Mehtimäellä ei juuri yleisöä ole. Voisi siellä enemmänkin olla, mutta muistaakseni alin yleisömäärä oli luokkaa 1420 katsojaa.

Tuolla "Jäähalli" -viestiketjussa oli juttua Rummusta. Ei Kouvolaan. Mehtimäellä olen puhunut usein siitä, että SumulaaksonHiljaisuus on joskus todella painostavaa. Kun Sumulaaksossa on alle 2000 katsojaa niin halli on tyhjä. Mehtimäellä 1400 katsojaa on todella vähän ja tunnelma olisi totaalikuollut ellei siellä olisi rumpua ja sen tukemana kannustusta. Pieni kannattajaryhmä ei ilman sitä jaksaisi millään.

Olikohan kyseessä Jokipojat - Hokki -ottelu kun Susirajan Punamustat pitivät 1. erän mielenosoituksen eivätkä rummuttaneet eivätkä huutaneet. Hiljaisuus oli aivan järkyttävän painostava.

Mutta tämä vertailuna hallitunnelmaan Sumulaaksossa ja Mehtimäellä sekä siihen, miten yleisömäärä näissä vaikuttaa. Mutta ennen kun kommentoidaan Mehtimäen yleisömääräksi 1000 katsojaa niin kannattaa vaikka vilkaista kauden yleisökeskiarvoa.
 
Mutta missä Jokipoikien pelissä on ollut 1000 ihmistä? Tuo viittaus on melkoisesti alakanttiin ja siitä saa kuvan että Mehtimäellä ei juuri yleisöä ole. Voisi siellä enemmänkin olla, mutta muistaakseni alin yleisömäärä oli luokkaa 1420 katsojaa.

Se virke oli täysi vertauskuva. Eli 2000 Kouvolan jäähallissa vastaa 1000 ihmistä Mehtimäen hallissa. Siis tiiviyden ja tunnelman suhteen.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
KooKoo tarvitsee ihmeen kotietuun, tai ainakin Hokin konttaamista. Seuraava peli Lempäälässä, jossa kotijoukkue on voittanut viimeiset viisi kertaa kuudesta. Häviämässä tulitikkuaskissa ovat käyneet mm. sarjakärjet TuTo ja Jukurit. Hokilla vastassa HCK (ei enää panosta) ja Jyp Akatemia (pelaa naisten suosiosta).

Viimeinen peli on kotona Jukureita vastaan, joka totutusti harja..har..harjoitellaan ja lopuksi katsotaan mikä on lopputulos. 11 tjsp poissaolijaa tänään Vantaalla saattoi vaikuttaa varsinkin kun kaikki KooKoon viime aikojen maalintekijät eli Nättinen, Alikoski ja Nyqvist olivat pois. Dineen yksinäisenä kävi tekemässä häkin. Toivotaan että vanhat snaipperitkin vertyy kauden parhaimpaansa kevään kynnyksellä.

Tulkaa jätkät entistä parempina takaisin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös