Rullakiekon liigakesä 2003

  • 2 107
  • 6

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jääkausi on ohi, mutta moni tuttu pelaaja pitää vielä kepin tiukasti käsissään ja "nurmekset" jaloissa. Rullakiekon liiga alkoi viikko sitten ja ihan mielenkiintoista on noita tuloksia seurata. Josko tänäkin kesänä tulisi vielä joku peli käytyä katsastamassa.

Tuttuja nimiä löytyy joukkueista:

Jokkerin Bulldogien viime kausi oli vaikea, kun miehiä ei riittänyt kahteen joukkueeseen, ja Nurmberg oli sivussa toipilaana. Nyt joukkueella on mahdollisuudet korkeallakin: ykkösparina Mikko Liukkonen-Tinke Nurmberg, muita Mestistä seuranneille mielenkiintoisia nimiä ovat mm. Mikko Mattila, Jari Suosra, Tatu Kattelus, Raine Pulkkinen, Antti Huuhka... Kolmesta pelistä kaksi voittoa.

Näätä Rollers on aloittanut erittäin vahvasti, kuten viime kauden finalistilta voi dottaakin. Joukkueesta ei hirveän montaa tuttua nimeä kylläkään löydy. Sami Järvenpää taisi olla lajin huippuja, ja mahtaako Teemu Numminen olla tämä jääkiekkoakin lätkinyt Tepon veli? Kauniaisissakin (GrIFK) on kausi aloitetut hyvin. Maalilla Tom Gladh, mukana myös Kari Kalto.

Turusta tulee sitkeästi kaksi joukkuetta, K-67 ja TuTo. Kovin vahvasti ei ole sielläkään alkanut, TuTo on muistaakseni ollut aiemminkin vakionimiä jumbosijalla. Bongattu Jussi Eloranta ja Tommi Elomo Kiekosta. Devilsistä puolestaan löytyy NHL-varauksia: Marko Ahosilta ja Timo Seikkula. Pasi Unkuri pelasi aikoinaan KooKoossakin.

Kahdella voitolla aloittaneesta Roller Eaglesista löytyy kanssa Mestis-miehiä. Topi Riutta, Hannu Pajunen, Matias Valavuo ja Reeti Sahlstedt ainakin. MahtiAnkat on hallitseva mestari, mutta ekojen kierrosten peleihin joukkue on joutunut näemmä hyvinkin kapealla materiaalilla, eikä voittoja ole kuin vasta yksi. Maalilla kokenut Jarno Ekman, muita kaukalosta tuttuja nimiä ovat mm. Petri Aaltonen, Nemo Nokkosmäki, Mika Peltonen, Aki Tuominen, Ville Viitaluoma ja vielä ssätelty Kimmo Kuhta.
 

Voittaja

Jäsen
Rullakiekkoilun touhu on naurettavaa, koska parhaita joukkueita ei kaikkia päästetä Liigaan pitkien matkojen takia. Oululaiset olisivat muistaakseni viime vuona nousseet, mutta sitten sääntöjä muutettiin niin, että sarja on käsittääkseni kutsusarja.
 

Käyhkönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, IFK:ssa on myös hyviä pelaajia.
Ouluko nousi, no ei todellakaan noussut !

ja divarin ja SM-liigan ero on todella suuri,
Oulun joukkue ottaisi todella paljon kuonoon Liiga joukkueilta ja eiköhän ne rahat loppuisi ensimmäisenä kuitenkin oulun joukkueelta... etelä-suomi painotteinen kun sarja kuitenkin on.

Ois aika kallista lystiä oululaisille, joukkueita löytyy Turusta 2, pääkaupunkiseudulta 2, Kouvola, Uusikaupunki, Tre, Kuopio..
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotain positiivista sentään Ukissakin. Jos Jääkotkat sukelsi alasarjoihin, niin Roller Eagles voitti Suomen Mestaruuden rullakiekossa. Onnittelut pelaajille siitä.

Ilahduttavinta oli Matias Valavuon valinta All Starsiin ja parhaan maalivahdin palkinto lopputurnauksessa. Hyvä Matias!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja nytpä näyttää Valavuo olevan mukana maajoukkueessakin.

Harmi ettei Kouvolan tutkapari Nurmberg-Liukkonen ole kasassa, Mikolla kun on kuulemma häät samaan aikaan, mutta kaipa tuo Tinke saa tehoja aikaan yksinkin. Järjestetäänhän kisat melkeinpä sen sukunimikaimakaupungissa :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös