Kuka on se maalitykki?

  • 25 337
  • 200

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
25 maalia on ensi kaudellakin huima suoritus, vaikea uskoa että Lukon miehistöstä löytyisi yhtään siihen kykenevää. Saarelalla on kaikki mahdollisuudet moiseen määrään, mutta kuluneella kaudella hänkin tarvitsi kohtuuttoman määrän paikkoja siihen yhteen maaliin. Mutta tämä ei ole ainoastaan Saarelan ongelma.

Koivisto ja Siivonen eivät Lehkosen ennakkokaavailujen mukaan näyttäisi mahtuvan kahteen ensimmäiseen ketjuun, eikä merkittävää tulosparannusta sen puoleen olisi luvassa. Mutta syksyhän voi muuttaa kaiken: jos sitä "oikeaa maalintekijää" ei löydy, avautuu yksi paikka auringossa lisää. Todennäköisesti käy juuri näin.

Vaikka Porissa Tähtistä ei enää minään pidetäkään, on liigassa silti tehty keväällä kovin vähän häntä parempia sentterihankintoja. Mutta tästähän on toki turha kättä käydä vääntämään. Ensi kausi varmasti kertoo missä kotimainen sentteriosasto menee. Lukolla näyttäisivät asiat olevan sen osaston suhteen hyvällä mallilla myös tulevaisuudessa: Tähtinen, Hancock, Viinanen, Isosalo. Nuoria miehiä joilla on se paras ottelu on vielä edessäpäin. Yhden maalitykin hankinta tai hankkimatta jätäminen ei pakkaa sekoita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös