Lukon maalivahdit

  • 5 101
  • 29

Rl

Jäsen
Jokelasta ei saa kyllä hyvää ykkösmaalivahtia kenellekkään mutta kohtalainen kakkosmaalivahti hän kuitenkin on. Eli Vuorio ei pelaa ensi kaudella lukossa yhtään peliä?Sääli sinänäsä mutta onneksi nuori maalivahti pääsee hakemaan peliaikaa muualta sillä muuten olisi tullut kauheat paineet aina kun pääsee pelaamaan.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä veto sekä Lukolta, että Vuoriolta tämä siirto. Vuoriolle ei tässä iässä kovin hyvää tee availla porttia/pelailla a-junnujen pelejä. Näytön paikka Miksulla kyllä on, sillä epäonnistunut kausi mestiksen kärkiporukassa tietäisi isoa takapakkia uran jatkon kannalta kun taas hyvä kausi ja debytointi mestiksen maajoukkueessa taas takaisi hyvät asetelmat taistella seuraavalla kaudella peliajasta Vehasen kanssa.
Toivotaan, että tämä avaa Antti Jokelalle kunnon mahdollisuuden näyttää taitojaan kotikaupungissaan.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vuoriolle myös jatkosopimus

Kausi Mestiksen kärkiporukassa ja samalla tehty uusi sopimus Lukon kanssa kaudelle 2004-2005 antavat Vuoriolle kyllä nyt niin hyvät saumat, että moni muu maalivahti on taatusti kateellinen. Lukon puoleltahan koko maalivahtikuvio Jokelan takaisin ottamisineenhan vaikuttaa suunnitelmalta, jolla Vuoriosta tehdään ykkösmaalivahtia Vehasen jälkeen. Nyt homma on vain miehestä itsestä kiinni.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Mv-osasto valittu, suut suppuun!

Kyllä Vehanen pärjää ykkösmaalivahtina, siitä on jo riittävästi näyttöä. Vehanen pystyy pelaamaan sen 40-45 peliä, mitä kiistattomalta ykkösmolkelta vaaditaan. Loput pelaa Jokela. Vuorion saaminen Jukureihin saattaa olla hyvä asia. Hyvä jos pääsee pelaamaankin, huono jos avaa pelkästään luukkua.

Lukolla on sentään kakkosmolkena melkoisen kokenut mv. Monilla muilla joukkueilla on toisin...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Mv-osasto valittu, suut suppuun!

Viestin lähetti Kippari
Vuorion saaminen Jukureihin saattaa olla hyvä asia. Hyvä jos pääsee pelaamaankin, huono jos avaa pelkästään luukkua.


Jukurien valmentaja Risto Dufva ei ainakaan vielä tässä vaiheessa tee eroa Mikko Strömbergin ja Vuorion välillä, vaan uskoo peluuttavansa molempia tasaisesti. Kauden aikanahan sen sitten näkee kumpi nousee ykköseksi, vai pelaavatko koko kauden tasaisesti.

Niin kuin edellä on kirjoitettu, niin paineitahan pelaaminen Mestiksen kolminkertaisen mestarin maalilla tuo, niin Vuoriolle kuin Strömbergillekin. Epäonnistuminen kun helposti laitetaan maalivahdin piikkiin (kuten nyt vaikka Lukon viime kausi...), vaikka Jukuritkaan ei nyt sentään aina voi Mestistä voittaa (tai ainakin luulen niin).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös