Kausikorttien myynti alkaa maanantaina

  • 1 668
  • 6

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ensi kauden kausikortteja aletaan myymään ensi maanantaina. Tulevalle kaudelle korttien hintaa ei mielestäni ole nostettu, mikä on hyvä asia. Ainakin omalle paikalleni läpyskä maksaa saman verran kuin päättyneellä kaudellakin.

Korttien hinnat:

Katsomot A2, B1, B2, C1: 430€
Katsomot A1, C2, G, H: 350€
Katsomot D, E, F1, K: 300€
VIP-katsomo: 700€
Business Club: 1200€
Seisomakortti aikuisilta: 250€
Seisomakortti lapsilta: 118€

Hinnat sisältävät alvia 8%

Tiedusteluja voi tehdä Lukon toimistoon, Kuninkaankatu 3A, puhelinnumeroon 838 7081.

Vanhoilla kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus paikkaansa 19.6. saakka. Pitäähän tuo nivaska varmaan ensi kaudeksikin hommata, vaikka niitä pelejä jää taas katsomatta töiden takia. Muuten sieltä ei kumminkaan osaa pois olla.

Siitä vaan joka jorma omaa korttiaan ostamaan, heti maanantaina kello 9.00 alkaen...
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Ja jos seisomakatsomoon aikoo kausaria hommata niin kannattaa liittyä Lukko-faneihin, maksamalla 10euron kausikohtaisen jäsenmaksun saa (tai ainakin ennen on saanut) kausikortit tuollaisella sadalla eurolla.. siis aikuiselle säästöä tulee n.140 euroa.. hinnoista en mene takuuseen..kannattaa kysellä tarkemmin kauden lähestyessä.. seisomakatsomoon ei kiirettä ole..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olettekos fanit paljonkin ostaneet kausikortteja vai aiotteko protestoida Ikan teesejä vastaan ja jättää korttinne uusimatta?

Muuten, maksamalla tuon 100 €pelin ennakkomaksun (+ vitosen laskutuslisän) 19.6. mennessä, pääsee ilmaiseksi loppukesällä kotona pelattaviin harjoituspeleihin. Pitsiturnausta lukuunottamatta.
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Kausikortti

Kyllä se kortti on hankittava vaikka harmittaakin että joutuu Kuulasta vielä maksamaan. Eihän talvella täällä käpykylässä tahdo olla muutakaan ihmeellisempää hommaa kun Oopperakin on Helsingissä asti. (Älkää nyt pilkkijät, järjestötantat ja teatteri-ihmiset ottako liikaa kantaa, onhan Raumalla aina enemmän ja järkevämpää tekemistä kuin farmijoukkueemme kotikaupungissa poronhoitoalueella).

Mutta elämä jatkuu ja kaudella 2004-2005 meillä on ehkä Valmentaja isolla V:llä ja toivottavasti Lukossa voi sitten aikakirjoissa merkitä vuodet: jKl (jälkeen Kuulan lähdön).

Toistan vielä aikaisemmin kirjoittamani: Olisi meitä kohtaan oikein että saataisiin faktat nk. luvatuista vahvistuksista ja ainakin toinen ilmestyisi pitsiturnaukseen ja mielellään pelaamaan eikä toipilaana.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse en ole kertaakaan kausikorttiin vielä turvautunut vaan jo 15 vuotta on tullut käytyä irtolipuilla peleissä. Koska aivan kaikkiin kotipeleihin en kuitenkaan ehdi niin olen katsonut järkevämmäksi jättää kausikortin ostamatta. Tulevalle kaudelle olen kausikortin hankkimista harkinnut, mutta taitaa sittenkin jäädä vain suunnitteluasteelle, vaikka todennäköisesti tulisikin halvemmaksi ostaa kausikortti ja jättää väliin ne 3-5 kotipeliä kuin ostaa irtolippu jokaiseen peliin erikseen. Kuten Roku sanoi, niin ei sieltä Äijänsuonmäeltä kuitenkaan pois osaa olla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nykyään tuo irtolippujenkin ostaminen on kätevää, kun toimistolta ne myyvät lippuja mihin tahansa yksittäiseen peliin milloin tahansa. Siinä voi vaikka katsoa jostain lehdestä kauden alussa milloin Lukon kotipeli/kotipelit tulevat telkkarista, ja jättää siihen/niihin lipun ostamatta.

Näin tietenkin minunkin pitäisi tehdä, kun kerran tiedän syyskuussa ainakin jouluun saakka työvuorot. Ostaisin lipun vain niihin peleihin joihin pääsen, iltavuoron kanssa yhteen osuvat pelit jättäisin suosiolla maksamatta. Mutta samapa tuo, yleensä joku muu meiltä sitten menee minun paikalleni kun itse en pääse tai sitten huijaan sen lipun naapurin faarille (kovalla voitolla tietenkin).

Ei noita pelejä kumminkaan montaa väliin jää joten en ole moiseen viitsinyt ryhtyä. Ja Lukollehan ne rahat menevät, ei suinkaan mihinkään turhuuteen...
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Kausikortti

Minulla on ollut sama paikka n. 10 kautta ja osa pelin viehätyksestä on samat naapurit, jotka ovat olleet ympäristössä osa ainakin yhtä kauan kuin minäkin. On kiva vaihtaa kommentteja ja moikata kaupungilla, vaikken tunne montaakaan nimeltä. Olimme jopa järjestämässä yhteistä saunailtaakin mutta se taisi siirtyä alkusyksyyn (toivottavasti ei kauemmaksi).

Ja onhan se hienoa kun saa seurata läheltä herrasväen oleskelua VIP-katsomossa, koskahan meille aletaan tarjoilla jotain muuta kuin laskuja?

Ja olisihan se kiva jos Lukko järjestäisi kausikorttilaisille ja faneille vaikka oman pubin missä voi kommentoida pelin kulkua tauoilla ja ennen ja jälkeen pelin.

Ässät ovat näköjään järjestämässä fanitapaamista Pitsiturnaukseen ja ehkä muuallekin, löytyisikö lukijoiden joukosta joku joka saisi järjestettyä vaikka "kabinetin" esim Pitsiturnaukseen vaikka Lukko-Ässät pelin jälkeen missä voisi muutaman hetken spekuloida tulevaa kautta huurteisen ääressä.

Ja edelleen odotan tietoja Lukon vahvistuksista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös