Ilveksen bandwagon kaudella 2012–2013

  • 21 506
  • 37

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Kun ei nyt vaan Ilves kaatuisi sisäisiin riitoihin, vaikka taloudellisista juuri selviäisikin... Vai mitä wunderveba & HeGe41?
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Tuo ketju on avattu 26.03 joka on jonkilainen perinne että sellainen avataan playoffien ajaksi. En puollustele etteikö se ole noloa, mutta tämä ketjun ensimmäinen viesti on elokuun puolelta, joka on mielestäni vielä nolompaa. Kerroin vaan oman mielipiteeni ja tämä ketju jää osaltani tähän. En todellakaan vihaa minkään liigajoukkueen faneja. En edes Ilveksen jos sait sellaisen kuvan.

Nyt ihan niinkun vaan kehoituksena, että kannattaa varmaan pysyä pois mikäli et mitään järkevän aivotoiminnan kautta pysty tänne tuottamaan. Modet taisivatkin jo muistuttaa asiasta ja se on hyvä se.

Minulta ehdottomasti tämän kauden sympatiat Ipan suuntaan SaiPan ohella. Hienot perinteet, joille ehdottomasti vaadin jatkoa. Tusinamiehet ulos toimistolta ja homma toimimaan jälleen. Ilves on minulle suomalaisen jääkiekon perinneseura. Ja toivottavasti on sitä aina.

Sitten kehoitus teille Ipa-faneille. Tukekaa joukkuetta tulevallakin kaudella ja menkää hallille. Itse yritän päästä Turusta JYPin siellä vieraillessa tuomaan teille rahaa ja koetan jotain oheistuotettakin ostaa. Tukekaa pelaajia ja valmennusta. He tekevät Ilveksen.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Henkisesti oli varmaan valtavan tärkeä voitto Ilvekselle, tuosta joku 2-6 turpiin ja kausi olisi lähtenyt niin surkeasti liikkeelle että laiva olisi natissut itsensä upoksiin.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Nyt täytyy sanoa että olen aidosti iloinen Ipan avausvoitosta. Hyvä jätkät!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hienoa menoa Ipa. Kyllä tässä vaunussa on hieno matkustaa, kunhan muistatte hävitä Tepsille...
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ugh, kausi on avattu

Hei,

On laiskottanut eikä ole jaksanut kirjoitella mitään viime kauden jälkeen. Näin lämminhenkinen ja vilpitön avaus sytytti.

Nyt eksyin paikalle ja törmäsin tähän ketjuun. Hyvähän tämä on. Solidaarisuutta yli joukkuerajojen.

Sellaisenaan bandwagonismi ja gloryhunting allekirjoittanuttakin ahdistaa, mutta tässähän ei ole siitä kysymys. Päinvastoin.

Eli kaikkea hyvää Tampereen suuntaan, kyllä se Ilves nousee. Edelleen näyttäisi siltä, että SM-liigassa voi menestyä vain aitoon jääkiekkosydämeen perustuva omistajuus. Uskoakseni herra iso herra on hukassa siitä, miten lätkäorganisaatiota tässä maassa johdetaan ja on saanut siksi joukot näin äärimmäisten valintojen pariin.

Uutta verta kehiin - nimenomaan omistusjärjestelyiden kautta - ja Ilves takaisin tamperelaisille lätkäjätkille (joilla bisnesvainua), vaadin!

Jupa
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ilveksen faneja kyllä koetellaan. Kaiken maailman huithapelia on käynyt viime vuosina yrittämässä, ja nyt kun vihdoin näytti silti että tolkkua olisi ollut tulossa omistuspohjaan, niin Manngård vetää maton alta.

Kauhean kiva lieveilmiö ei ole joku juniori-Hiiteläkään, joka isänsä potkuista katkerana mustamaalaa nyt Lummetta ja kumppaneita minkä kerkiää. Tai Jaajo Linnainmaa, jonka sietäisi hävetä ilkkumistaan.

Mutta kyllä se tästä vielä, Ilves ei jää jumboksi tällä kaudella.
 
Matti Kaarion pesti sai minutkin vakuuttuneeksi siitä, että tähän wagoniin on hypättävä mukaan.

Legendaarista menoa, kuinkas muuten.
 
Aina luulee että nyt on kaikki sekoilut nähty, silti joka kerta sieltä vedetään joku ässä hihasta. Porukkaa tulee ja menee, millon mitäkin.

Ikävähän tätä sirkusta tulisi, siitä ei pääse mihinkään.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Hieno nousu ainakin niiden pätkien perusteella, joita nyt töllöstä näki (Kärppiä vastaan). Organisaatio seinäkellosekaisin, rahat loppu, pelaajistossa annetaan urakalla tasoitusta, virheitä tulee solkenaan ja esitykset heiluu laidasta toiseen - mutta pisteitä revitään vaan. Wagonissa on oltu alusta asti, ja pysytään loppuun asti. (Tapparan ohi ei silti tartte mennä:).
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Niin hyvällä ilmeellä Ipa taistelee että pakko on tunnustaa olevansa tässä kärryssä kyydissä. Kerta toisensa jälkeen saa yllättyä iloisesti ennakko-odotuksiin nähden, hienoa!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tämän kärryn rattailla olen minäkin, viimeistään Ipan tämäniltaisen teon myötä. Audaces fortuna iuvat.

Aivan loistavaa, Ilves, aivan loistavaa!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Minuakin säälittää tällä hetkellä Ilveksen tilanne. Taas kerran jumbopaikalla, hieno organisaatio kokonaisuudessaan jonka perinteitä pitää arvostaa. Ei Ipan kuuluisi olla tuolla sijoituksella. Ei toki Tepsinkään noin alhaalla, mutta tilanne ei ole niin paha kuin Ilveksellä, jolla on pahoja talousvaikeuksiakin.

Jaksamisia ja kaikkea hyvää niin Tampereen Ilvekselle kuin sen kannattajillekin. Rispekt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös