Cory Emmerton SaiPaan

  • 16 294
  • 39

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Itse olen innoissani Emmertonin saapumisesta, mutta kyllä Kanerin kritiikissäkin on jotain perää. Emmerton on päässyt toki pelaamaan täyden kauden NHL:ssä, mutta toisaalta hän ei ole aikuisten tasolla missään väläytellyt suurta potentiaalia pistetehtailuun, koska kaikki kolme AHL-kautta ovat olleet tasaista 0,5p/o -pelailua ilman että pisteiden valossa on näkynyt kehittymistä.

Se, että kaveri on päässyt NHL:ään, puhuukin sen puolesta, että Cory hoitaa puolustusvelvoitteensa erittäin hyvin ja hänen suoritustasonsa ei heittele pelistä toiseen.

Toki jos meille tulee sentteri, joka on juuri pelannut täyden kauden NHL:ssä ja tulee myös palaamaan sinne, voi hänestä minimissään odottaa liigassa 30-40 pisteen miestä.

Haaveilla voi toki isommistakin tehoiluista. Eihän edellisen työsulun aikana Porissa tuhojaan tehnyt Jason Williamskaan ollut edellisellä NHL-kaudellaan tehnyt 49 pelissä kuin 13 pistettä, mutta Ässissä olikin piste-per-peli -mies ja teki 43 ottelussa 26 maalia. Toki Williams oli AHL:ssä ollut Emmertonia kovempi pistenikkari.

Hatunnosto silti toimistolle (Tuomenoksalle?), koska Emmerton on SaiPalle täydellinen vahvistus hinta/laatu-suhteeltaan. NHL:n minimipalkalla pelaava pelaaja, jonka soppari on päättymässä on vakuutushinnoiltaan lähes ilmainen moniin muihin Suomeen tulleisiin NHL-nimiin verrattuna.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tosiaan tuota Coryn tarvetta voi tarkastella myös nykyistä rosteria vasten. Montako sellaista pelaajaa meillä siellä on jotka ovat edes kolkutelleet NHL:n portteja? Itselleni tuo pelkkä NHL-status ei tässä tapauksessa kuitenkaan merkitse mitään vaan se, että saadaan terve pelaaja joka on kuitenkin muuhun joukkueeseen nähden laskettava vahvistukseksi. Tässä loukkaantumistilanteessa löytyisi paikka kokoonpanosta huonommallekin pelaajalle tosin hyökkäyksessä tilanne on aavistuksen parempi kuin pakkejen osalta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täysin pomminvarmaa vahvistustahan ei ole toki olemassakaan, se on selvää. Yhdellä kaudella breikannutkin voi toisella kaudella flopata (vrt. Lintner).

Yritän tässä itse vaan psyykata itseni uskomaan, että löydettiin sopiva palanen levällään olevaan palapeliin. Toki myös oma huomioni kiinnittyi siihen, että ei ole mitään erityisen pisterikkaita kausia pelannut oikein missään, mutta kuvio on täysin uusi nyt Suomessa ja kenties ne palaset loksahtaa kohdalleen ja kaveri saa täyden potentiaalinsa esiin. Se nähdään pian, viitteitä ehkä asiasta saadaan jo tänään, sikäli mikäli kaveri pelaa.

Luulen kyllä, että tämä SaiPan tarjoama tilaisuus on Emmertonillekin hyvä. Kun saa reippaasti vastuuta kiekollisena ja mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Kenties se voi sitten NHL:ssa kantaa hedelmää jos SM-liigassa onnistuu hyvin.
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tää onko fantasiaa vai alku jonkun suuremman!

Ymmärrän kun mestisvahvistuksista ei olla ihan varmoja onko todellinen vahvistus. Nyt tulee kaveri NHL:stä ja vieläkin ollaan epäileviä Tuomaksia. Onko täällä noussu kusi päähän vai enkö vaan tajua kuinka surkea pelaaja tuolta on SaiPan mittakaavassa tulossa?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ymmärrän kun mestisvahvistuksista ei olla ihan varmoja onko todellinen vahvistus. Nyt tulee kaveri NHL:stä ja vieläkin ollaan epäileviä Tuomaksia. Onko täällä noussu kusi päähän vai enkö vaan tajua kuinka surkea pelaaja tuolta on SaiPan mittakaavassa tulossa?
NO siis Emmerton on paperilla ilman muuta vahvistus ja itse uskon, että ihan käytännössäkin tulee sitä olemaan. Sen verran optimisti olen. Meinasin vaan sitä, että vaikka pelaajalla olisi minkälaiset meriitit taustalla ja taitoa kuin pienessä pitäjässä, niin se ei ole varma vahvistus. Pelkkä taito ei riitä, vaan myös asenteen, sopeutumiskyvyn ja yhteisen sävelen pelikavereitten kanssa on löydyttävä. Tuolta pohjalta kukaan pelaaja ei ole satavarma tapaus.

En nyt tiedä osoititko viestiäsi nyt edes minulle, mutta tarkensin nyt mitä meinasin. =)

Itse odotan kyllä tyytyväisenä ja luottavaisin mielin Emmertonin otteita. Olen aika varma, että mies itsekin haluaa urallaan eteenpäin ja nostetta ja SaiPassa aivan varmasti siihen on mahdollisuus, koska vastuuta on enemmän kuin riittävästi tarjolla.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kyllä se Pest niin on, että sinä et tajua. Ei ole normi SaiPamainen haku ollenkaan. Ei näet ole pelannut lainkaan mestistä, eikä ole edes muita lyhyempi.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko täällä noussu kusi päähän vai enkö vaan tajua kuinka surkea pelaaja tuolta on SaiPan mittakaavassa tulossa?

Ei ehkä ooteltu ketään, tai ei ainakaan ole johdon puolelta lupailtu että meillä on ''varaa NHL-pelaajaan''.

Mutta onko tässä seurassa ennenkään onnistuneet ne joilla on jo saapuessaan ollut nimeä?

Odotus on se että kyseinen jantteri näyttää meidän ''mestisvahvistuksille'' miten sitä hokia pelataan ja se että Emmental >> Eki ''NHL'' Rajamäki.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Cory-boyn pelit SaiPassa taisi päättyä ennen kuin kunnolla ehtivät alkaakaan, mutta kertokaas silminnäkijät miten mies pelasi siinä ajassa mitä ehti pelata?
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tunnistin ainoastaan uudesta pelinumerosta kaukalossa. Muuten harmaata massaa.
Myös koko SaiPa oli ekan erän aika harmaa puolustava massa. Ei tuon yhden erän perusteella osaa sanoa miehestä mitään suuntaan eikä toiseen. Ei kyllä säkenöinyt, mutta tuolla aikataululla sekin aika odotettavaa.
 

Lemiöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings, Wirta Stars
........
Miä ootan aika paljon, tosin annan kyllä aikaa..[BJep...--->][/B]kuhan ei heti lähde saikulle..silti vähän yllätti että SaiPa haki Emmertonin, eikä vahvistanut pakistoa..vai onko sielläkin tapahtumassa jotain...noh juu...eiköhän kassa ole tyhjä..

Ei ole mahdollista.....Perkele!!!!!!!!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loukkaantuneen tilalle hankittu korvaava pelaaja loukkaantui! Hankitaan uusi mies niin loukkaantuneita korvaamaan tulleen loukkaantuneen pelaajan korvaava pelaaja loukkaantuu varmaan sekin. Asialle ei nyt voi ikävä kyllä mitään! Mitään virallista tiedotetta vamman laadusta ei ole vielä tullut, mutta ei kyllä hyvältäkään näytä.

Huono tuuri loukkaantumisten suhteen sai siis tänään jatkoa. Suuri kiitos SaiPalle kuitenkin tästä hankinnasta, vaikka tämä lyhyeen suurella todennäköisyydellä päättyykin. Nyt oli vaan jälleen niin paskaa tuuria ettei mitään rajaa! Ahistaa ja vituttaa kieltämättä hiukan, mutta eihän näille minkään voi.
 

Thome

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Pittsburgh Penguins
Cory Emmerton ‏@cemmer48
1 period 1 shot 1 blocked shot 1 broken finger, great stats Cory

Emmertonin twiitti omista esityksistään. Huumorilla näistä selvitään :D
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jatkoajan kuvakoosteesta napattu kuva kertoo kaiken, siellä on Coryn sormi paketissa. Taitaa olla kaverin pelit SaiPassa pelattu.

Helvetti sentään.
 
Jees - leikattavaksi joutuu ja sitä myöten ei tämän vuoden puolella enää pelanne, joten valitettavan eeppinen tuli tästä vierailusta Suomeen (jos eivät nyt sitten jätä lähes koko NHL-kautta läiskimättä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös