SaiPa kesällä 2012 – harjoitusläpsyttelyt ja muut kesäjuorut

  • 69 121
  • 184

atsku

Jäsen
Minkäköhänlaista roolia Paalaselle kaavaillaan ensi kaudeksi? Vai säästeleekö Paalanen vielä harjoitushöntsissä? Vieläkö pommit irtoavat?

Tuskinpa Paalasesta Machuldaa odotetaan, vaan "Yli-Torkot" voi olla lähempänä ja nelosketju seuraavat 10 vuotta. Eikös toisaalta ne oman kylän pojat olekin viihdyttävimmillään juuri noissa rooleissa? Näitä tarvitaan, vaikkei paitaa kattoon suurteoilla uran päätteeksi nostetakkaan. Tai ehkä punttisalin kattoon voisi.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Tämänpäiväisessä Etelä-Saimaassa Riku Kallioniemi tyrmää tuon Leen kolmen kuukauden poissaolon sanomalla, että hänellä ei ole ainakaan muuta tietoa kuin tuo 2-4 viikon poissaolo, jätti kyllä takaportin, "eihän näistä koskaan tiedä".
No, eiköhän tuo totuus jossakin vaiheessa paljastu.
Korvaajan hankkimiskysymykseen hän sanoi, että kaksi miestä on koeajalla ja budjetissa on vielä hiukan varaa, mutta se käytetään mieluummin joukkueen vahvistamiseen kuin korvaajaan.
Nuo eivät olleet aivan sanatarkkoja lainauksia, mutta asiasisältö oli jutussa tuo!

Giliatin tilanne on mielenkiintoinen, E-Saimaan turnauksen jälkeen minäkin olin tyytymätön kaverin pelaamiseen, niinkuin moni muukin, nyt kuitenkin mies on harjoituspelien pistepörssissä toisena.
Kuka uskoo, että joukkueen sisäisen pistepörssin kakkonen pistetään pois ja lähdetään kokeilemaan jotain uutta miestä, mitäs jos silloin mennäänkin vaikka kuinka pahasti metsään?

Tuolla Hämeenlinnan turnauksessa annetaan näköjään nuorille pakeille peliaikaa, kun Sport pelistä oli Backman ja Savilahti-Nagander pois ja valmennuksen mukaan joukkue ei paljon muutu Ässät peliin.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kyllä se pommi irtoaa kun paikka tulee.Ensi kaudella Kisapuiston jäältä keräilee kamojaan useampikin väärille kiskoille eksynyt vastustaja. Tästä on kujilla varma tieto!
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien sivut mainostaa, että SaiPan sivuilla on live-seuranta. En nyt heti löytänyt linkkiä siihen, ilmestyykö se johonkin etusivulle tai voisko joku laittaa suoran linkin tähän?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ässien sivut mainostaa, että SaiPan sivuilla on live-seuranta. En nyt heti löytänyt linkkiä siihen, ilmestyykö se johonkin etusivulle
Nyt tuonne SaiPan kotisivuille tuli se live-seuranta ottelusta Ässät-SaiPa. =)
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuka uskoo, että joukkueen sisäisen pistepörssin kakkonen pistetään pois ja lähdetään kokeilemaan jotain uutta miestä

Itsekään en ole nähnyt Giliatia kuin tuolla E-S turnauksessa missä Giliati oli kyllä Sibiriä vastaan suhteellisen heikko saaden osumia lähinnä vain Venäläisjoukkueen mailoista. Löfmanin ketjuun siirtyminen Pelicans -peliin piristi Giliatia kuitenkin selvästi ja tuo peli oli mielestäni suhteellisen hyvä suoritus ja mies esitti muutamia väläytyksiä vahvuuksistaan.

Myös Lieksassa Jypiä vastaan oli ainakin erään Lukko-fanin mielestä Giliati ollut SaiPan parhaimmistoa kuten ulkomaalaishankinnan tietysti pitäisikin olla. Uskon, että tulee saamaan sopimuksen SaiPaan, sillä ainakaan tulevan kauden palkka tuskin kovin suuri on ja ei vie myöskään ulkomaalaispaikkaa. Katsotaan nyt miten hän esiintyy tänään Ässiä vastaan ja tämä ottelu onkin Giliatin viimeinen try-out peli. Vaikeaa tosiaan itsekään tässä on mitään sanoa kun en ainuttakaan treeniä ole nähnyt ja peleistä vain nuo E-S pelit. Nyt Giliati on tosiaan harjoitusotteluiden pistepörssissä toisena, joten ainakin se puoltaisi tosiaan sopimusta.
 
Viimeksi muokattu:

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Eipä ole paljon esiintynyt harjoituspeleissä. Onko jotain vaivaa, onko luotto jäämässä pieneksi vai onko roolitus niin selvä, ettei harjoituspeleissä ole kannattanut käyttää?
Tällä viikolla Paalanen on ollut peleistä sivussa ainakin kuumeen vuoksi.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuolla SM-Liigan siirtohuhut ketjussa oli eräs laittanut seuraavan linkin jossa huhuillaan, että Lammassaarelle olisi jättänyt tarjouksen Lukko, Tappara ja SaiPa. Todenperäisyydestä ei mitään käsitystä kuten SM-Liigan siirtohuhujen puolelle tämän jutun laittanut jo totesikin! pisti vain silmään kun kävin kyseisessä ketjussa lueskelemassa. Never Heard Alexander Wilson oli 19.8 tuonne Twitteriin kuitenkin näin kirjoitellut. Lammassaarihan olisi taas yksi laituri lisää ja luulisi SaiPankin sentteriä ennemmin etsivän ainakin mikäli Lee on pidempään pois. Voihan se tietty olla, että SaiPa on ollut Lammassaareen yhteydessä, mutta ottivat sitten näytille halvemman, mutta kuitenkin ihan potentiaalisen T.Jokisen, jonka try-out julkistettiin 21.8. Rahalla ei tosiaan varmaan Tapparaa ja Lukkoa vastaan voida kilpailla ja ehkä juuri siksi on muutamaa päivää myöhemmin tullut T.Jokinen ajankohtaiseksi kun Lukon ja Tapparan tarjoukset ovat olleet sen verran suurempia. No tiedä näistä ihan se ja sama onko tässä mitään perää! toivotaan nyt, että Lee on viimeistään 3 viikon päästä taas tositoimissa, sillä kyllähän tuo joukkue vaikuttaa nyt ihan hyvältä ja iskukykyiseltä.

Alexander Wilson (WilsonRumours) Twitterissä
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Lammassaari olisi loistava hankinta mutta huhun lähde ja kilpailevat seurat eivät anna aihetta uskoa että tuo haave toteutuisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös