Lukko vs. Japani 23.4.2003??

  • 6 423
  • 37

senilix

Jäsen
Minun mieleeni Japanista tuli vähän härski versio Jukureista. Paljon pieniä miehiä, menivät lujaa ja lisäksi roikkuivat. Ketola sai kakkosen kun ravisti yhden hihastaan irti.

Tähtinen selätti puhtaasti yhden

Vehanen pelasi hyvin, samoin Niskala. Nuoremmista hyökkääjistä minusta Jämsä oli kohtuullisen hyvä, yritti muutaman kerran jopa syöttää ihan järkevästi, Koivisto pelasi kuten liigassakin.

Noin yleisesti näytti pitkään siltä, että lukkolaiset eivät olisi halunneet satuttaa pikkumiehiä. Tuuppimisten ja ohitaklausten lisäksi kolme kovempaa osunutta...

Jos kuulutuksesta sain oikein selvää, niin #31 oli Tommi Karjala(?)
Mistä? kuka?
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti senilix
Minun mieleeni Japanista tuli vähän härski versio Jukureista. Paljon pieniä miehiä, menivät lujaa ja lisäksi roikkuivat. Ketola sai kakkosen kun ravisti yhden hihastaan irti.

Tähtinen selätti puhtaasti yhden

Vehanen pelasi hyvin, samoin Niskala. Nuoremmista hyökkääjistä minusta Jämsä oli kohtuullisen hyvä, yritti muutaman kerran jopa syöttää ihan järkevästi, Koivisto pelasi kuten liigassakin.

Noin yleisesti näytti pitkään siltä, että lukkolaiset eivät olisi halunneet satuttaa pikkumiehiä. Tuuppimisten ja ohitaklausten lisäksi kolme kovempaa osunutta...

Jos kuulutuksesta sain oikein selvää, niin #31 oli Tommi Karjala(?)
Mistä? kuka?



Onkohan tästä kaverista kyse?

Toni Karjala (FIN)
Born 09.04.79, Oulu, Finland
Height 183 cm
Weight 77 kg
Position Defender
Shoots right

Kärpät Oulu Jr. B SM-sarja 96/97 - 13 5 8 13 - 18 - - - - - - -
Kärpät Oulu Jr. A SM-sarja 97/98 - 22 3 0 3 - 2 - - - - - - -
Kärpät Oulu Jr. A I divisioona 97/98 - 13 1 1 2 - 2
KKP Kiiminki II divisioona 97/98 - 2 1 2 3 - 4 - - - - - - -
Kärpät Oulu Jr. A SM-sarja 98/99 - 22 0 2 2 -6 8 - - - - - - -
Kärpät Oulu Jr. A I divisioona 98/99 - 14 4 14 18 - 16
Jukurit Mikkeli Suomi-sarja 99/00 - 29 4 5 9 - 12 - 6 0 0 9 - 0
Ahmat Haukipudas Suomi-sarja 00/01 - 34 6 19 25 - 32 - 4 0 2 27 - 2
Ahmat Haukipudas Suomi-sarja 01/02 - 33 28 16 44 - 47 - - - -
Asplöven HC SWE 1. division 02/03 - - - - - - - - - - - - - -
Totals - - - 238 56 65 121 -18 174 - 41 6 17 23 - 22
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
1-2

Jaahas, että näin pääsi käymään. Yllättävän paljon oli katsojia, kun äsken teksti-tv:n sivuja selaillessani siihen lukuun törmäsin: 2710. Tuostakin näkyy että kausi loppui liian aikaisin Raumalla.

Katselin tänään Veikkaajan MM-kisaliitteestä Japanin miehistöä, ja vaikka TT sanoikin nuorentaneensa porukkaa, niin aika kokenutta porukkaa tuo ryhmä silti on. Nimet -Kuwabara, Kabayama, Kawaguchi, Yule sun muut- nyt eivät tietenkään meikäläiselle mitään sano. Joka tapauksessa TT:n Japani voi nyt rauhassa hävitä jokaisen MM-kisapelinsä, kun sentään onnistuivat Lukon voittamaan.

Tuosta Lehkosen kommentointihommasta: Jääkiekkolehti kirjoitti että Lehkonen aloittaa kommentaattorina "ja saattaa myös lopettaa". Eli en tiedä mitä tuo sitten tarkoittaa, ilmeisesti tarkoitus on että joku muu tulee jossain vaiheessa hänen tilalleen, ja YLE on jo ilmoittanut että Niämisen Ville ja Helmisen Raipe kommentoivat kisoja. En tiedä tosiaan syrjäyttävätkö Mansen miehet sitten Ikan kokonaan jossain vaiheessa.

Se siitä. Tämä kausi alkaa olla Lukon osalta paketissa.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Aina on kiva nähdä, kun Lukko häviää punapaitaisille...

Ehkä porilaiset on hulluja, sellaiseksi tunsin ainakin itseni, kun innosta puhkuen riensin Äijänsuolle katsomaan tätä peliä.

Oikeastaan en odottanut mitään, paitsi salaa toivoin Lukon häviävän ja pelin olevan suhteellisen hyvää... Itse asiassa molemmat toiveeni toteutuivat...

Sinänsä huomasi kyllä, että toinen joukkue on valmistautumassa suurempaan koitokseen ja toinen jo hieman chillailee ja odottelee rantailmoja. Eipä tuo ainakaan minua kauheasti haitannut.

Mielenkiinnolla katsoin ja odotin Tähtisen esityksiä. Ikäväkseni on todettava, että huomasin Tähtisen usein kentällä vasta siinä vaiheessa, kun tämä suuntasi vaihtoon. Salaa kuitenkin toivon, että Markku saisi pelin juonesta jälleen kiinni. Muutoin Lukko oli melko lepsu, mitä nyt Torkki taklasi muutaman kerran mahtavasti. Kun en noita raumalaisia seuraile niin kauheasti, jäi minua kaivelemaan muutaman "nimettömän" pelaajan nimi, sillä jotkut otteet olivat todella hyviä. Tähtinen yltyi katkomaan kynsiään oikein urakalla ja kaatui jopa japanilaisen pelaajan päälle. Turhaa nuhjausta ja suorastaan naurettavaa räpellystä, mutta yleisö piti ja sehän on pääasia.

Japani oli melko hukassa. Syötöt olivat pehmeitä ja usein epätarkkoja. Vauhtia kyllä riitti, mutta logiikka oli jossain kadoksissa. Mieleen jäin numero 71 Kuwabama, joka oli lyhyesti sanottuna uuuuh... Myös toisen maalin tehnyt hemmo oli aivan asiallinen, oisko ollut numero 16. (Olen hieman huono nimissä...) Ei Japani mitään kaunista peliä pelannut ja kuviot olivat enemmän kuin hakusessa. Tuollaisella pelillä tuskin voittaa yhtään ottelua mm-kisoissa, mutta kyllä sillä kiusaa saa tehtyä vastustajille.

Mukavaa viihdettä ja sai taas haistella jäähallin tuoksuja, ehkä hajumuistini riittää koko kesän, kunnes taas Pitsiturnaus koittaa...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yleistä jorinaa

Tähtinen muuten loukkasi eilen itsensä pelin lopussa. Lehdessä luki, sitä en tiedä että saiko mailasta näpeilleen vai minkä takia mutta tämä on sitä aikaa vuodesta kun voi rauhassa loukkaantuakin.

Oli siellä paikalla oikein japanilaisten pieni faniporukkakin. Lehdessä oli kuva heistä, vaikkeivat he kyllä oikein japanilaisilta näyttäneet. Kovaa mekkalaa kumminkin olivat pitäneet, hieno homma.

Tuosta Japanin porukasta sen verran että heidän maalivahtinsa Jiro Nihei (tai mikä lie?) on äitinsä puolelta suomalainen ja on kaksoisveljensä Taron tavoin pelannut Ruotsin 1. divaria pari kautta sitten. Tuo Taro Nihei ei nyt ole TT:n porukassa mukana.

Jaa-a. Pitsiturnaukseen on aikaa kolme kuukautta ja 1 päivä.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: Yleistä jorinaa

Viestin lähetti Roku
Tähtinen muuten loukkasi eilen itsensä pelin lopussa.

Taisi muuten loukata jo toisessa erässä Japanilaisen huitomiseen. Tuosta Tähtinen kiivastui ja antoi hieman nyrkkiä takaisin.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Kyllä huomasi tosi hyvin,että lukolla ei ollut kauheasti panosta tässä matsissa.Yllätys,yllätys Saarelan ketju oli ainoa ketju joka sai pidettyä peliä Japanin päädyssä vähän kauemminkin.Olisin odottanut silti Tähtiseltä edes alotus voittoja.

Omasta mielestäni parhaiten Pahin ja Token jälkeen lukosta jäi mieleen Hagelberg,Jämsä ja Isosalon suht`koht pirteät otteet.Koivisto pelasi melkein tutulla tasolla.Odotin Koivistolta enemmän mutta ei kai hänkään syttynyt enää tähän peliin.Pahiten omasta mielestäni jo kesä fiiliksellä olivat hyökkääjistä Normio,Siivonen ja Vidman,kaksi ensimmäistä ehkä sen takia kun eivät "uskaltaneet" ottaa kunnolla Japanilaisia eivätkä näin ollen päässeet "fiilikseen".

Lukon pakeista ei kukaan ollut oikein pelissä mukana.Pahimmat flopit pakeista olivat Kesä ja Lehtonen.Kesä oli melkein aina lukon ylimpänä hyökkäyksissä ja kiekon menetyksen jälkeen ei Kesä ehtinyt nopeudellaan omaan päätyyn kovinkaan nopeasti ja Japani pääsi hyviin vastahyökkäyksiin.Lehtonen jakeli melko hyviä syöttöjä Japanin pelaajien lapoihin ja oli muutenkin hätää kärsimässä hyvin liikkuvien Japanin pelaajien ahdistellessa jonka jälkeen tuli hätäpurun yrityksiä.

Vehanen pelasi yllättävänkin hyvin lukon maalilla.Piti lukkoa hyvin pelissä mukana.

Lukon yv oli taas sitä totutun huonoa/tehotonta.Muutenkin olisi odottanut lukolta enemmän laukausia kohti Japanin maalia.

Japanilta omasta mielestäni ihan kelpo kenraali ennen kisoja.Parasta Japanin pelissä oli liikkuminen,mikä oli huomattavan paljon parempaa kuin kotijoukkueella.Olisin odottanut vähän suoraviivaisempaa peliä Japanilta ja vetoja enemmän kohti lukon maalia.Vähän enemmän röyhkeyttä maalille ajoihin ja maalin edusta kahinoihin.Kyllä Japani voi tehdä kiusaa "isommilleen" kisoissa ja tosi hyvällä tuurilla voi ehkä voittaa sen yhden pelin mikä heillä onkin tavoite.Toivottavasti nuo muutamat loukkaantumiset mitä Japani koki pelissä eivät olleet pieniä kolhuja kummempia.

Ihan kiva tapahtuma kauden päätteeksi ja nyt sitten odottamaan pitsiä ja maalipyssyä ja muita vahvistuksia a`la M.Luovi tms.
 
Eikö se 31 ollutkaan Rolle Viljanen, ainakin Rolle mainittiin kuulutuksissa, mutta en tiennyt millä numerolla hän pelasi, joten luulin tuota 31:stä Rolleksi.

Olen yrittänyt jo 2 kertaa tänne raporttiani pistää, mutta aina kone jumittuu ja viesti jää tulematta, toivottavasti nyt kävisi hyvin.

Ihan kelpo peli oli, ei siinä mitään.
Katsojia ei kyllä ollut 2700, lippuja oli saattanut mennä sen verran, meilläkin niitä jaettiin koulussa ilmaiseksi.

Tähtinen otti painimatsin ja Mikko"puke" Purontakanen vähän heilutti nyrkkiä japsien kanssa, ne olivat oikeastaan parasta eilisessä pelissä.

Ääntä ei yleisöstä meinannut oikein irrota pelin alussa, kun ei oikein tiennyt kummalle huutaisi, niin sympaattisia nuo japanilaiset =)
Olipa Japnilla om "faniryhmänsäkin" joka koostui ilmeisesti paikallisista teineistä, he sitten kiertivät Go Japan Go!-kyltin kanssa äijänsuota.

Eipä muuta, Saarela näytti hölmöltä ilman visiiriä, mutta teki kuitenkin maalin.
Tähän on hyvä lopettaa kausi, jos olen Heinäkuussa Raumalla, niin pitsiturnauksesta en jää paitsi.
Hauskaa kesää!

EDIT:Kolmas kerta toden sanoi, viesti tuli perille!
 

senilix

Jäsen
Minä ajattelin, että Rolle oli #11, Akkanen #10 ja Heikkinen#12
#31 pelasi pakkina ja nimi oli suunnilleen edellisissä viesteissä mainittu. Hän kävi jäähyllä ensimmäisessä erässä ja yritin vielä siinäkin kuunnella. Luulin kuulleeni Tommi Karjala, mutta voi aivan yhtä hyvin olla Toni.
 
Viimeksi muokattu:
Viestin lähetti senilix
Minä ajattelin, että Rolle oli #11, Akkanen #10 ja Heikkinen#12
#31 pelasi pakkina ja nimi oli suunnilleen edellisissä viesteissä mainittu.

Kyllä, olet aivan oikeassa.
Tuo #31 oli siis Toni Karjala, joka kiekkoili viime kaudella ruotsin divisioonassa.
Mitenköhän mää siitä Rollen sain nähdyks? =)
Mutta joka tapauksessa, ihan kelpo otteita tämä Toni Karjala esitti, pelisilmä oli kunnossa ja olipa kaverilla yksi maalipaikkakin, josta kiekko kuitenkin pomppi epäonnisesti, eikä hän päässyt laukomaan.
Saa nähdä jatkaako lukossa, pakkeja meillä kyllä on aika paljon...
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Lakaisija
Kyllä, olet aivan oikeassa.
Tuo #31 oli siis Toni Karjala, joka kiekkoili viime kaudella ruotsin divisioonassa.
Mitenköhän mää siitä Rollen sain nähdyks? =)
Mutta joka tapauksessa, ihan kelpo otteita tämä Toni Karjala esitti, pelisilmä oli kunnossa ja olipa kaverilla yksi maalipaikkakin, josta kiekko kuitenkin pomppi epäonnisesti, eikä hän päässyt laukomaan.
Saa nähdä jatkaako lukossa, pakkeja meillä kyllä on aika paljon...

No sen verran pakko kommentoida, että Karjala ei enää tänään kuulu Lukon vahvuuteen. Joku Ikan löytö, mutta Lukossa ei ole tällä hetkellä kasvatuspaikkoja tarjolla.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Boris
No sen verran pakko kommentoida, että Karjala ei enää tänään kuulu Lukon vahvuuteen. Joku Ikan löytö, mutta Lukossa ei ole tällä hetkellä kasvatuspaikkoja tarjolla.

Paitsi Topi Lehtosta roikotetaan vuodesta toiseen kasvamassa ilman tuloksia....
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Re: 1-2

Viestin lähetti Roku
Jaahas, että näin pääsi käymään. Yllättävän paljon oli katsojia, kun äsken teksti-tv:n sivuja selaillessani siihen lukuun törmäsin: 2710. Tuostakin näkyy että kausi loppui liian aikaisin Raumalla.

Ai niin, yksi juttu vielä. Vapaalippuja oli jaettu 4000, maksaneita katsojia oli pyöreästi 285...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös