Jyp-Jokerit ennakko.

  • 2 068
  • 3

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään Hippoksella nähdään toinen kärkipään joukkue putkeen kun Jokerit saapuvat \"landelle\". Ottelu tulee olemaan tiukka kuten suurin osa Jokereiden Jyväskylän vierailuista on perinteisesti ollut. Muutama poikkeus tulee mieleen, kuten Jyp HT:n antama 6-0 kylvetys monta kautta sitten.
<BR>
<BR>Asetelmat ovat taas samat kuin lauantaina (tosin media ei ole nyt ladannut peliin samanlaista väkivaltapropaganda leimaa kuin HIFK-otteluun), eli JYP:n on pakko lähteä oman päädyn kautta. Jokereiden taitaville hyökkääjille ei ole terveellistä antaa yhtään ylimääräistä tilaa ja jos näin tapahtuu on kyyti kylmää. Kuitenkaan JYP:n ei ole järkevää lähteä myöskään täysin puolustavalta kantilta, sillä joukkueen maalin teko on ontunut todella pahasti ja maalipaikkoja olisi pakko järkätä enemmän kun pelkistä vastahyökkäyksistä. Ylivoimien arvo korostuu sillä Jokerit tuskin hölmöilee itselleen niin paljoa jäähyjä kuin HIFK. JYP:n ylivoima on viimeaikoina yskähdellyt sekin oikein kunnolla. JYP:n joukkueessa on terveystilanne aika lailla hyvä ja ottelusta puuttuukin vain Tampereen lahja Jyväskylän nyrkkeilylle Tomi Hirvonen. JYP lähtenee otteluun neljällä kentällä ja yrittää pudottaa luistelulla peliruuhkassaan väsyneen Helsinkiläisryhmän pois kelkasta. Yksi ottelun mielenkiintoisimmista kentällisistä on tietysti JYP:n ykkönen jossa Olli Ahosen laidoilla kiitävät hyvin liigavauhtiin tottunut Antti Virtanen ja entisen joukkueensa kerran jo tällä kaudella upottanut Petr Ton. Tämän kentällisen varassa on pitkälti JYP:n maalinteko. Myös Rado Kropac joka tekee todella tärkeitä maaleja on löytämässä jyvää ja häneltä on lupa odottaa ratkaisuja. Mika Lehdon panosta JYP:n lauantain voitossa ei voi vähätellä ja mies on todella tulessa voimakkaassa kiekkosateessa.
<BR>
<BR>Jokerit Lähtee otteluun poikkeuksellinen ruuhka takanaan. Tämä on viimeinen rutistus ennen pientä lepotaukoa ja tämän on varmasti valmennuskaksikko tuonut useasti esille. Jokerit on myös terveenä ja huhuista huolimatta Pasi Nurminen tilkitsee veräjää tänäänkin. Pieni polvivamma ei kuulema haittaa miehen pelaaista. Jan Benda palaa ruotuun loukkaantumisensa jälkeen ja tulee olemaan todella vaarallinen jo ensimmäisessä ottelussaan. Jokereiden hyökkäys on laaja ja todella kova. Hirvittävässä tikissä viime viikot olleen Jukka hentusen lisäksi, verkkoja saattaa heiluttaa Petri Varis, Benda tai Cipruss. Leveyttä lisää myös nuorisotroikka Rita-Ruutu-Mikkola (no ei mikkola enää aivan nuori ole).
<BR>
<BR>Molemmat tarvitsevat pisteitä. Jyp on vain neljän pisteen päässä kuudentena olevasta Lukosta ja kolmen pinnan päässä Play-off viivasta. Jokerit taas haluaa säilyttää kärkipaikkansa ja sitä ei tappio auttaisi yhtään. Tiukka taisto tästä tulee se on varmaa, Hippoksen kuudes kenttäpelaaja on Tonin kanssa ase jolla JYP saattaa matsin kääntää. Jokereilla on aseita upottaa jyp laiva kokonaan, mutta kysmys onkin siitä onko ruuti tarpaaksi kuivaa. Klassinen Daavid-Goljat ottelu jossa tahto tulee näyttelemään suurta osaa.
<BR>
<BR>Veikkaukseni 3-5 tai 3-2
<BR>-----------------
<BR>\"There is no stupid questions, only stupid people\"
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: erpe 2001-01-23 11:12 ]</font>
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Hyvin laadittu ennakkopläjäys. Saa tosin nähdä vieläkö Rita-Ruutu-Mikkola pysyy koossa, kun Benda palaa kehiin. Alunperinhän nimenomaan Bendan oli määrä pelata (ja pelasikin muistaakseni yhden ottelun) Ritan ja Mikkolan välissä.
<BR>
<BR>\"Junnuketju\" on kuitenkin toiminut viime aikoina ilmeisen hyvin ja Tuomokin löytänyt sitä kautta uudelleen alkukauden temponsa. Pistäisin Erkan sijassa aika tarkkaan harkintaan kannattaako ketjua nyt hajoittaa.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Niinpä, voisimpa toimia ennustajaukkona ja sanoa ketjujen olevan seuraavanlaiset:
<BR>
<BR>Rita - T.Ruutu - Mikkola
<BR>Varis - Cipruss - Hentunen
<BR>Törmänen - Saarikoski - Benda
<BR>Sainomaa - M.Ruutu - Laine
<BR>[addsig]
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Molemmille joukkueille vaikeat lähtökohdat. Jokerit on kompastellyt Jypin kustannuksella aiemminkin, eikä moneen vuoteen ole esittänyt aivan parastaan Hippoksella. JYP taas tarvitsee pisteitä sekä yleisöä, että playoff pelejä ajatellen. Varsinkin yleisö keskiarvo saataisiin parilla voitolla kondikseen. Yli 4000 katsojaa tämän kauden Hippoksella on varsin kunnioitettava määrä. Toivottavasti Jokkerit kaatuu Hentusen&kumppaneitten pyristelyistä huolimatta.
<BR>-----------------
<BR>Hip Hei! Petr Ton mahtuisi minkä tahansa
<BR>SM-liiga joukkueen ykköskenttään!
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Jallu 2001-01-23 11:28 ]</font>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös