Missä käyt kesäjäillä?

  • 9 449
  • 14

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Vastahan tässä on hokkarit laitettu varaston nurkkaan odottelemaan ensi syksyä, mutta kuinka ollakaan, jalkapohjat huutavat jo jäätä allensa. Siksipä yritinkin katsella netistä, olisiko jossakin päin maata mahdollista käydä kikkailemassa kesäjäillä. Lähinnä kiinnostaa Keski-Suomen alue, mutta samallahan tässä voidaan listata joukolla paikkoja aivan maan laajuisesti.
 

Vesku

Jäsen
Etelä-Pohjanmaalla Kuortaneen urheiluopiston jäähalli palvelee kesän ympäri. On tullut parit juhannushöntsät vedettyä siellä...
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Pääkaupunkiseudulla normaalisti ainakin Myllypuron jäähalli palvelisi kesälläkin, mutta siellä on käynnissä remontti, jonka aikana kenttien alta sulatetaan 7(!) metrin routakerros rakenteita pilaamasta ja valetaan betonivalu kenttien alle. Remontti kestänee muuten mahdollisesti jopa loka-marraskuun vaihteeseen.

Myyrmäessä ainakin ja Malmilla myös käsittääkseni on kesälläkin jäätä.

Samalla voisin kysyä, että missä porukka käy pelailemassa rullakiekkoa ja jos jollakin olisi tiedossa jokin vakiovuoro millä käydä pelailemassa, niin saa kertoa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Tuli testattua eilen Laukaan Peurunka ja Icecat Arena. Hienot puitteet, vaikka kaukalo onkin aika pieni. Peurungassa voi käydä ilmeisesti ympäri vuoden höntsäämässä ja tuntui ainakin eilen olevan monta asian "hokannutta" pelimiestä näppäilemässä. Yleisöluistelu (kiekollinen) on 2,5 euroa/kerta/60min.

Alla linkki varauskalenteriin.

Icecat Arena - Varauskalenteri

Ilmeisesti Jyväskylässä ei pidetä kesäjäitä?
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Tässä kun Tampereesta oli puhetta niin löytyisikö mahdollisesti jotain porukkaa jonka jäille mahtuisi mukaan kurvailemaan?
 

Skoger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missäs Helsinki-Vantaa-Espoo akselilla pääsisi yleisöluistelulle (mailojen kanssa)?

Tai milloin ensimmäiset yleisöluisteluvuorot alkavat tällä alueella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös